Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, kroha сказано:

я вконтакті переважно вмикаю музику

таку функцію в фейсбуці не помічала

Бо в ФБ достримуються авторських прав, тому там музики і фільмів немає.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 минуты назад, BACbOK сказал:

Бо в ФБ достримуються авторських прав, тому там музики і фільмів немає.

а тебе нема вконтакті )

дякувати Богу,що вайбер не російський

Опубліковано
25 минут назад, zplanetaz12 сказал:

Бо мусить бути елементарна людська гідність, московія - агресор. Все кацапське - зло. 

А я не погоджуся

Часто доводиться купувати книги видавництва Манн,Иванов и Фербер

Звичайно ,я могла книги придбати і нашого видавництва,але де ж їх взяти?

Добре,хоч Гаррі Поттера перекладвють на українську - купуємо рідного Гаррі

Вся фішка в тому,що вже скільки років нашу державу грабують і не розвивають

Але щиро вірю - що цьому прийде кінець і таки дійде до нас Європа ,чи ми до неї

Опубліковано
32 хвилин тому, kroha сказано:

Перед тим як щось заборонити - треба дати альтернативу 

Запретный плод всегда сладок і ніколи заборона не приведе до бажаного результату

В нас все таки ще присутні певні свободи і кожен сам повинен вирішувати ,в яких соцмережах сидіти ,на концерти яких артистів ходити ітд

Держава в лиці своїх слуг народів має забезпечити розвиток та успішність, направивши українці в потрібне русло

Якщо вугілля держава  може купувати в ДНР/ЛНР , електроенергію в Росії - то чому я не можу дозволити собі сидіти в російській соцмережі,якщо це мені потрібне ?

Що це за такі подвійні стандарти?

Про фабрику в Липецьку я взагалі промовчу,вже знаємо що під вибори її продадуть )

Давайте не блокувати, давайте взагалі вступимо в русскій мір

Опубліковано
36 минут назад, kroha сказал:

Перед тим як щось заборонити - треба дати альтернативу 

Запретный плод всегда сладок і ніколи заборона не приведе до бажаного результату

В нас все таки ще присутні певні свободи і кожен сам повинен вирішувати ,в яких соцмережах сидіти ,на концерти яких артистів ходити ітд

Держава в лиці своїх слуг народів має забезпечити розвиток та успішність, направивши українці в потрібне русло

Якщо вугілля держава  може купувати в ДНР/ЛНР , електроенергію в Росії - то чому я не можу дозволити собі сидіти в російській соцмережі,якщо це мені потрібне ?

Що це за такі подвійні стандарти?

Про фабрику в Липецьку я взагалі промовчу,вже знаємо що під вибори її продадуть )

Іпанутися логіка. А, ви торгуєте з ЛНР, а я вам назло Вкантатах буду сидіти. Де зв'язок?.Внаслідок діяльності Вкантактах і прмивання мізків людей\дітей вже гинуть люди. Альтернатва? Фейсбку, Твітер, Гугль+, Інстаграм... Мало?

Опубліковано
11 минуту назад, vaz75 сказал:

Іпанутися логіка. А, ви торгуєте з ЛНР, а я вам назло Вкантатах буду сидіти. Де зв'язок?.Внаслідок діяльності Вкантактах і прмивання мізків людей\дітей вже гинуть люди. Альтернатва? Фейсбку, Твітер, Гугль+, Інстаграм... Мало?

завжди підтримую ваші пости,а в даному випадку не погоджуся

я не сижу в ВК комусь на зло

я там,бо мені зручно і подобається

в однокласниках не подобається -і не сижу

мені не зрозуміла логіка таких вибіркових дій щодо певних заборон

ви ще скажіть заробітчанам ,щоб не їздили в росію на заробітки на життя заробляти

p.s до речі промивання мізків не було помічено ні разу

може що не хожу там по дурним товариствам

Опубліковано
1 минуту назад, avermat сказал:

Як в владі, так і в інтернеті, все через сраку робиться просто, воно частіше непрацює ніж працює, колись реєструвався подивитися що за фрукт..

можна просто заходити і дивитися на цього гарного котика

такий гарненький і настрій піднімає )

Опубліковано
2 хвилин тому, avermat сказано:

Оце світобачення вже їсть мозок, які авторські права в Україні  з зарплатою середньою в людей 300 баксів, тай інтернет то свободна штука всі хто його хотів підконтролити собі зазнали невдачі. Піратству вже майже 700років, воно є і буде. Якщо сильно все продавати, то скоро додуваються і повітря продавати, а не тільки контент.

А правовласникам до лампочки який рівень доходів в Україні чи деінде, хочете інтеграції в цивілізований світ - мусите дотримувати їхніх вимог (така їхня точка зору).

І поступово в нас ці гайочки з неліцензійним софтом, музичкою, фільмами, книгами і т.д. будуть закручувати, як це зробили і роблять в усіх наших цивілізованих сусідів.

Опубліковано
1 час назад, zplanetaz12 сказал:

Все кацапське - зло.

Тобто це є основною причиною необхідності блокування ВК?

1 час назад, zplanetaz12 сказал:

Просто деякі друзі які перейшли з кацапських соц мереж на ФБ постять періодично таке лайно, а я змушена або дивитись на це, або вимкнути відстеження за профілями цих друзів. 

Ну так, проблема не в ВК, а в друзях, які постять / лайкають лайно. 

Опубліковано
35 минут назад, vaz75 сказал:

Внаслідок діяльності Вкантактах і прмивання мізків людей\дітей вже гинуть люди

На Ютубі повно каналів, де також промивають мізки. Пропонуєш заблокувати і його?

Опубліковано
23 минуты назад, BACbOK сказал:

хочете інтеграції в цивілізований світ - мусите дотримувати їхніх вимог (така їхня точка зору).

Нічого подібного. В Європі і Америці купа піратського контенту. Просто трекери там, як правило, закриті для публічного доступу, а для реєстрації потрібні інвайти чи особливі вимоги. Сам на одному такому сижу.

Так що підтримую думку, що піратство було, є і буде. Просто десь більше, десь менше. 

Опубліковано
Щойно, Savage сказано:

Нічого подібного. В Європі і Америці купа піратського контенту. Просто трекери там, як правило, закриті для публічного доступу, а для реєстрації потрібні інвайти чи особливі вимоги. Сам на одному такому сижу.

Так що підтримую думку, що піратство було, є і буде. Просто десь більше, десь менше. 

Та це зрозуміло, що було, є і буде, проте, скажемо так - не кожен зможе грамотно ним скористатися, бо не всі вміють використовувати, наприклад, VPN, Tor і інші не дуже поширені технології...

Опубліковано
2 хвилин тому, avermat сказано:

Краще вк ніж, країна сраколизів,  дивіться жіночко лайкайте, вам сподобається такий підлиз. Більше ви нінашо не заслуговуєте. 

карамба, я таке не дивлюсь

Опубліковано
11 минуту назад, zplanetaz12 сказал:

Так

Я так і думав. Без образ, але це просто емоції, які не мають нічого спільного з реальними чи логічними причинами блокування ВК. Це те саме, що вимагати заборони читати, скажімо "Метро 2033 / 2034 / 2035", тільки через те, що ці книги написав російський письменник. І чим тоді ми будемо відрізнятися від "ватників", де нам зверху будуть вказувати, що дивитися, що читати, на які сайти заходити і т.д.?

Повторюсь, потрібно не забороняти доступ до інформаціїї, а вчити правильно нею користуватися і вміло її фільтрувати.

Опубліковано
1 хвилина тому, Savage сказано:

Я так і думав. Без образ, але це просто емоції, які не мають нічого спільного з реальними чи логічними причинами блокування ВК. Це те саме, що вимагати заборони читати, скажімо "Метро 2033 / 2034 / 2035", тільки через те, що ці книги написав російський письменник. І чим тоді ми будемо відрізнятися від "ватників", де нам зверху будуть вказувати, що дивитися, що читати, на які сайти заходити і т.д.?

Повторюсь, потрібно не забороняти доступ до інформаціїї, а вчити правильно нею користуватися і вміло її фільтрувати.

Соц. мережа контролюється рос спецслужбами

Рос спецслужби ведуть війну проти нашої держави

В мене все. Дякую

Опубліковано
Щойно, avermat сказано:

В вас все ніколи не буває, да я таких жінок бачив в своєму житті не один десяток, як тільки вам держава не дасть субсидію чи пільги ви зразу станете проти неї ,  так і в відносинах спочатку любов-морковь, а потім скажеш в очі дура, і зранку бачеш машину поцапарану і колеса пробиті, Я таких жінок ідейних бачив достатньо з подвійними стандартами.

карамба, перестань мене цитувати будь-ласка. Бо кожен раз як ти пишеш свій черговий висер в мене дзинькає той дзвіночок зверху, а твої дописи не варті того дзинькання.

Опубліковано
Щойно, zplanetaz12 сказано:

карамба, перестань мене цитувати будь-ласка. Бо кожен раз як ти пишеш свій черговий висер в мене дзинькає той дзвіночок зверху, а твої дописи не варті того дзинькання.

в ігнор його та й все

Опубліковано
5 минут назад, zplanetaz12 сказал:

Соц. мережа контролюється рос спецслужбами

Рос спецслужби ведуть війну проти нашої держави

В мене все. Дякую

в Белоруссии теж соц мережі контролюють соц. мережі.чого наші не можуть контролюватися нашими спецслужбими

які е аналогічні сайти де можна музику послухати.відео подивитися.ігри пограти як в вк.

багато хто бабосікі заробляе на пабліках.бахато хто за розповсюдження інформації.реклами....

Опубліковано

В нас якась мода пішла на заборони

Шкода ,що не вміють створювати щось на благо

Хлібом не годуй - дай щось заборонити

Вслед за популярными российскими соцсетями Одноклассниками и ВКонтакте советник министра внутренних дел Зорян Шкиряк призвал заблокировать в Украине и почтовый сервис mail.ru. Об этом он написал в Facebook, отметив, что в СБУ и Администрации Президента поддерживают такую идею.

Опубліковано
7 минут назад, avermat сказал:

Компания для Шкиряка

Це всього лише якийсь радник, а веде себе і каже ніби він міністр якийсь і всі його типу слухають, погоджуються! А от в адміністрації і в СБУ все такі тупі, що без його "порад" нічого не знають?! :) У цього Зоряна Шкіряк не знає що робить! Да нехай вже вимикають весь інтернет - чого вже панькатись :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...