Перейти до змісту

Допоможіть відновити шлейф дисплея (або інші варіанти ремонту)

Рекомендовані повідомлення

Телефон samsung s7562 galaxy duos впав, розбились дисплей та сенсор.

Купив нові запчастини, при установці дисплея запоров шлейф (перегнув та тріснув з одного боку).

Наразі є рідний дисплей з битою матрицею, та оригінальний дисплей з перегнутим/тріснутим шлейфом.

Купувати новий дисплей не хочеться, тому шукаю поради, а ще краще спеціаліста, який зможе його поремонтувати (якщо це можливо.)

Думав варіанти:

-пропаяти шлейф

-зняти зі старого дисплея шлейфи, та перепаяти їх на новий

-зняти матрицю з нового дисплея, і переставити на старий

Хто що порадить

Прошу не давати поради типу "неси в СЦ до спеціалістів" - сам ремонтував телефони рік назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо сам ремонтували то як тоді умудрились запороти шлейф?

напевно в смітник той дисплей, там настільки тонкі дорожки що навіть під мікроскопом мабуть не спаяєш, не кожен за таке візьметься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як тоді умудрились запороти шлейф?

через необережність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через скупість ....

Люди замість того, щоб дати майстру все зробити як належить - лізуть самі (хочуть зекономити) - а вийшло ще гірш дорожче.

Шлейф перепаяти переклеїти можна тільки на спец обладнанні (не дешево, і не факт, що в Україні є таке), і то тільки якщо ставити новий шлейф (+$).

А так тільки заміна всього дисплея.

Навіть якщо хтось спаяє - від вібрацій це діло трісне\відпаяється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через скупість ....

Люди замість того, щоб дати майстру все зробити як належить - лізуть самі.........

Прошу не давати поради типу "неси в СЦ до спеціалістів" - сам ремонтував телефони рік назад.

Читайте уважніше, і повірте, майстрі з великим досвідом також можуть щось запороти(раз в рік і палка стріляє). І так само потім шукають вихід.

Я ж шукаю варіанти виходу з ситуації без покупки нового дисплею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У майстрів шанси щось запороти менше.

Варіантів по суті немає, крім заміни на новий дисплей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У майстрів шанси щось запороти менше.

Варіантів по суті немає, крім заміни на новий дисплей.

спеціалістів помилки вчать і більш ці помилки ніколи не повторюються взагалі!

я от ноута паяв недавно по повній програмі це при тому що перепайкою qfn16 і мульти контреллерів не займався але нічьо все гарненько запаяне і ппрацює як треба!

ти чоловіче купуй краще дисплей,

коли доллар був по 8 токопровідний лак коштував на базарі 80грн, так що якщо була б проблемка в клавіатурі чи ще в чопусь то можна було б відновити

а шлейф діло тонке відновити відновиш а що робитимеш як лак трісне в самий непідходящий момент?

вчись на помилках і недопускай себе до ремонту коли руки трясуться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На шлейфі дисплея можна відновити (при хороших розкладах) 2-3 доріжки.Займає це півдня часу.Час у людини, котра може це зробити коштує дорого.Тому ніхто його відновляти не буде, дешевше знайти робочий дисплей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На шлейфі дисплея можна відновити (при хороших розкладах) 2-3 доріжки.Займає це півдня часу.Час у людини, котра може це зробити коштує дорого.Тому ніхто його відновляти не буде, дешевше знайти робочий дисплей.

пів дня? О_о

Це займає 10-20хв, більшість часу це підготовка всього необхідного для роботи.

Тільки немає сенсу паяти шлейфи - тріскають з часом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінус ставив не я.Хтось працює дуже тонко , щоб виглядало, наче я ставлю мінуси.

По темі-сама пайка займе мало часу,левову долю займе складання, так аби вона не порвалась..Хоча би до того часу, поки клієнт забере.

Тому ремонт з пайкою шлейфа просто недоцільний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ремонт з пайкою шлейфа просто недоцільний.

А другий варіант?

Відклеїти весь шлейф від чіпа управління, і переклеїти на другий?

http://siriust.ru/in...lexcablerepair/

post-19677-0-78876700-1419969138_thumb.j

post-19677-0-03424800-1419969355_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінус ставив не я.Хтось працює дуже тонко , щоб виглядало, наче я ставлю мінуси.

По темі-сама пайка займе мало часу,левову долю займе складання, так аби вона не порвалась..Хоча би до того часу, поки клієнт забере.

Тому ремонт з пайкою шлейфа просто недоцільний.

Віть в тебе манія преслідування :_07: . Мінус мій, за 10-20хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варіант більш теоретичний, ніж практичний. Я не кажу, що це не можливо. Так, дисплеї відновлють, але найбільш реальним є варіант купівлі нового дисплею. В нас немає відповідного обладнання, що виконати таку заміну шлейфа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хто може продати дисплей high copy для samsung s7562? відписуйте в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехочу нову тему створювати тому вклинюсь: а шлейф до Nokia 7650 можливо хтось має? ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гляну, бо колись брав собі під відновлення , то замовив декілька, але шлейф там паяється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...