Перейти до змісту

дедушка и внучек

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

post-1602-1199215743.jpg

Долгожитель и младенец на борде!

Сомневаюсь,что это правда.

Тогда нафига писать такие даты рождения.Лучше уже ничего не писать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО за відверто неправдиві дані в профілі екаунти потрібно видаляти без попередження

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ели нехочет человек, пусть незаполняет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна не заповняти. Але якщо вже заповняє -- то нехай вносить коректні дані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

непомню можно ли оставить пустыми поля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такой датой рождения nosferatu удачно дополнил свой никнейм :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я перепрошую, але це є особиста справа кожного, вказувати свій вірний день народження чи ні. ви не банк, а також не ЦРУ і не будь-які інші секретні служби, які мають ПРАВО ВИМАГАТИ внесення коректних даних.

а якщо є бажання прирівняти себе до таких, то варто вказати у правилах форуму, що за неправдиву інформацію про користувачів, такі юзери будуть видалені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я перепрошую, але це є особиста справа кожного, вказувати свій вірний день народження чи ні.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я перепрошую, але це є особиста справа кожного, вказувати свій вірний день народження чи ні. ви не банк, а також не ЦРУ і не будь-які інші секретні служби, які мають ПРАВО ВИМАГАТИ внесення коректних даних.

а якщо є бажання прирівняти себе до таких, то варто вказати у правилах форуму, що за неправдиву інформацію про користувачів, такі юзери будуть видалені.

Якщо є можливість не вказувати інформацію про вік (точніше дату народження), то краще не вказувати, ніж вказувати неправильну. Інакше це обман, а на борді, як і скрізь, таке не вітається :naezd:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знала, що в неті застосовуються якась християнська мораль.

захотіла- написала, що мені 12, а захотіла -- що 55.

де проблема?

чи просто з нового року немає чим зайнятися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мораль (не христианская, а общечеловеческая) должна быть везде, не только в интернете.

если начинать на форуме с такого мелкого обмана - можно ожидать пакостей и в будущем.

так что либо умалчивать (все-таки среди нас и женщины :naezd: ), либо указывать корректные данные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схоже на диктатуру. фу :naezd:

взагалі пропоную модераторам закрити цю темук, аби уникнути звинувачень у дріб*язковості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схоже на диктатуру. фу :naezd:

диктатуру чего? морали?

на форуме есть возможность не указывать. не указывайте лучше вообще ничего, чем откровенную ерунду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання не в правилах і диктатурі,просто таку людину навіть і не привітаєш з днем народження,бо там явна брехня,а по друге,дійсно довіри до такої людини не буде.

Вот профайл "внучка",выводы делайте сами.Особенно крутой у него байк,а про сайт я вобще молчу.

post-1602-1199269459.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, я придумал! надо в регформу добавить такой вот чекбокс :

[x] - отметив этот чекбокс я подтверждаю, что указанная мной регистрационная информация (имя, дата рождения) верна. если выяснится обратное, прошу удалить мой аккаунт и забанить меня на веки вечные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу. і ще додайте - зобов'язуюсь ксерокопії пасторту і довідки про ІПН здати адміністратору у 3денний термін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

диктатуру чего? морали?

на форуме есть возможность не указывать. не указывайте лучше вообще ничего, чем откровенную ерунду.

яка різниця, хто що вказує? це ображає гідність форумчан?? ми люди вільні і в праві робити свій вибір, кому говрити свій правильний чи неправильний вік.

давайте ще скани паспорту будемо відсилати адміну, даби нікого не образити вказанням неправильних даних про свою особу..

?? брєд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу. і ще додайте - зобов'язуюсь ксерокопії пасторту і довідки про ІПН здати адміністратору у 3денний термін

ну от. :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Шо за новорічна демагогія? :naezd:

Рік народження немає ніякого значення, як на мене.

Всеодно судим по постах і вчинках юзра, а не по тому скільки в ньго рочків нацарапоно в бодівській анкеті.

Якщо юзер активний, але.

У нього вік згідно втановленної дати народження, в борідвській анекті, дорівнює віку замалому аби писати на форум, чи завеликому щоб це робити. Його ніхто з форуму видаляти не буде!

Якщо у юзера 0 постів 1 відвідування і ще й вік вказаний нереальний, такі юзери будуть видалені.

Але, не раніше як прийде для цього час. Поки що чистку ще не планували. Але це, не за горами :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка різниця, хто що вказує? це ображає гідність форумчан?? ми люди вільні і в праві робити свій вибір, кому говрити свій правильний чи неправильний вік.

Давайте для жінок зробимо виключення,вони можуть приховати свій справжній вік,а ще краще зробити так:якщо в графу "стать" пишеться "жіноча",то автоматом ставиться 18 років і навіки вічні,а в аватарку автоматом ставиться фото міс світу,яка міняється щороку. :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте для жінок зробимо виключення,вони можуть приховати свій справжній вік,а ще краще зробити так:якщо в графу "стать" пишеться "жіноча",то автоматом ставиться 18 років і навіки вічні,а в аватарку автоматом ставиться фото міс світу,яка міняється щороку. :D

блєснул ;)

але мова не про жінок.

KMD -- :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с такими HomePage как у "внучка" я выход в интернет перекрывал бы :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с такими HomePage как у "внучка" я выход в интернет перекрывал бы :naezd:
а ще краще -- відразу повітря... :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А еще некоторые в графе "Место жительства" указывают неполные или неправильные данные... на кол? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...