Перейти до змісту

Програма для монтажа відео

Andriy_L

Рекомендовані повідомлення

Хочу змонтувати відео, але яку програмку використати, не в курсі. Бажано, щоб була русифікована і проста в користуванні, щоб можна було легко обрізати відео, вставити мр3 файл, добавити туди фоток...

наперед дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MPEG Video Wizard DVD 5.0

дуже проста, є русифікатор, дозволяє редагувати відео доріжку, добавляти звук, фото, ефекти переходів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу змонтувати відео, але яку програмку використати, не в курсі. Бажано, щоб була русифікована і проста в користуванні, щоб можна було легко обрізати відео, вставити мр3 файл, добавити туди фоток... наперед дякую!

якщо лише для таких цілей, то найпростіше - Аvidemux

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме просто і з непоганою якістю Pinnacle studio навіть не останні версії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме просто і з непоганою якістю Pinnacle studio навіть не останні версії

Підтримую, саме з Pinnacle studio починав вчитися монтажу. Все інтуїтивно зрозуміло. Пробуйте 10, 11 версію, далі більше наворотів - важче орієнтуватись

Окрім програми ще ПК не здохляк потрібний (хороший проц та хоча б 4Gb оперативки )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж за Pinnacle Studio - простий і зрозумілий інтерфейс, можливість добавляти фото, аудіофайли, багато різноманітних титрів, переходів між кліпами (кількість і якість переходів залежить від версії) та ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте також і для Ubuntu щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окрім програми ще ПК не здохляк потрібний (хороший проц та хоча б 4Gb оперативки )

Якщо для обріати і прикрутити - то не дуже.

А от для конвертування!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чим же ви так гугл розізлили, що він вас так усіх побанив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sony Vegas важко встановлюється, в мене не вийшло. Під час інсталяції прописується у купі папок регістрів, в вінду. Якщо перша спроба невдала то про другу можна і не думати:) Конкурент Вегаса - Прем'єр Про. В неті є туторіали і вникнути впринципі можна, але комп має бути відповідний графіці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім велику дякую за коментарі!!! Буду пробувати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу Sony Vegas 11

Раджу з самого початку себе привчати до хорошого софту, потім як буде треба ще щось змонтувати тут вже є деякі навички...

Одне що погано Sony Vegas часом підглючує, але це не дивно, от як би я цей софт купив тоді б можна було жалітись, а так, в цілому норм, все що мені треба там є.

До речі, ліцензійний вегас вартує огого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Video Editor Portable

Зрозумілий інтерфейс, багато ефектів, проста в користуванні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставив на закачку Pinnacle studio 11 але там пише що стає вона на віндовс ХР,wista, а на 7 - стане???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте також і для Ubuntu щось.

Ось почитай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BACbOK, почути б відгуки від тих хто працював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ulead VideoStudio 11 Plus - Вимагає найменше ресурсів, є багато доріжок, набагато простіше від піннакля. Підтримує Альфа-канал і багато іншого хорошого. Удачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В мене виникла нова проблемка...Почитавши отзиви я вибрав прогу Sony Vegas Pro 11. З допомогою ютубу розібрався більш-менш, як те відео обробляти. але от получилася в самому кінці проблема... я знімав відео на фотік в якого розширення відео 640х480 пікселя. Оригінал відео виглядає досить пристойно по якості, але коли пропускаєш його через Sony Vegas (обрізаю, + мр3 файл та різні дрібниці), треба його пропустити через рендер (File - render as). В результаті після рендерінгу якість відео дуже втрачається (пробував при різних настройках). Як зробити, щоб якість не втрачалася. або які настройки вводити...можливо хтось в курсі...дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свого часу грався простенькою програмою Wondershare Video Editor ... Так як мав слабенький ноутбук, трохи получалось, пробував Sony Vegas Pro -- так в мене звук несходився, мені говорили що слабенький ноутбук. Відео робив з фотопарата нікон...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Сорри за назойливість, але Ulead VideoStudio 11 Plus працює з він7 х64, без проблем кодує, можна вибирати десятки форматів. І скачати можна багато де, важить чуть більше гіга, то з наворотами. В ній навіть весілля можна простенькі робити:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...пробував Sony Vegas Pro -- так в мене звук несходився, мені говорили що слабенький ноутбук. Відео робив з фотопарата нікон...

Частота кадрів рендерингу і відео з фотоапарата сходяться?

Наприклад, якщо фотік знімає 30-ть кадрів/сек то і рендеринг має бути на 30 кадрів/сек, не 29.97, інакше буде розсинхрон ближче до кінця відео.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Частота кадрів рендерингу і відео з фотоапарата сходяться? Наприклад, якщо фотік знімає 30-ть кадрів/сек то і рендеринг має бути на 30 кадрів/сек, не 29.97, інакше буде розсинхрон ближче до кінця відео.

Фігню якусь написав. За всякі любітєльські не знаю, а такі програми, як Вегас, Едіус і Прємьєр дозволяють мішати на таймлайні мох і болото, тобто як різні формати (аві, мпег, мов.....), так і різні фреймрейти (25р, 50р, 50і, 24р, 29,97р, 30р....). А при рендерингу у файла буде та кількість кадрів, яка вказана у властивостях самого проекту.

І взагалі, в структурі відеофайла є два потоки. Один - відео, другий - аудіо. Кількість кадрів за секунду в відео ніяк не впливають на аудіодоріжку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще можна спробувати Windows Movie Maker. http://windows.microsoft.com/en-us/windows-live/movie-maker Це мабуть найпростіший варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я працював з софтом едоба так що я за едоб, ну це якщо щось суттєве потім робити, тим більше що при роботі в премєрі можна багато чого тягнути з афтеефектса а потім вже і там освоїтись,

ну це суто для плотненької роботи такої (серйозної)

огратись і вегаса хватить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...