Перейти до змісту

Хто де зустрічатиме Новий Рік ?

meic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто як зустрічатиме Новий Рік????

Я хочу зустріти з дівчиною, але не знаю де краще.... думав про те щоб десь в нічному закладі...але ніколи так не зустрічав можливо ви щось мені порекомендуєте, щоб і непогано і не дорого...

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бюджет? Найдешевше, де знаю, це "Золотий дракон" - 350 грн. А так, в основному, 500 грн.

я так розумію 350 грн. за одного...? ну з бюджетом я не визначився просто аби не дорого от і все зараз проблеми з фінансами трішки...:(

Опубліковано

я так розумію 350 грн. за одного...?

Звичайно. Не за компанію же ж.

ну з бюджетом я не визначився просто аби не дорого от і все зараз проблеми з фінансами трішки...

"Не дорого" у кожного своє. Якщо 1000 грн. на двох то дорого, тоді романтік найт на хаті.

Опубліковано

Я хочу зустріти з дівчиною, але не знаю де краще.... думав про те щоб десь в нічному закладі...але ніколи так не зустрічав можливо ви щось мені порекомендуєте, щоб і непогано і не дорого...

front1.jpg

Опубліковано

Нема настрою щось святкувати - тому вдома, може навіть в ліжку...

і дівчині сподобається

нє..ну якщо не спати :0123:

Опубліковано
нє..ну якщо не спати :0123:

Біля дівчини і спати?))) А як же :0134: )))

Я вдома зустріну, з дружиною і манєєєньким синочком. Якщо чесно то вже і не хочеться колишніх шумних компаній.

Опубліковано

вдома, з дружиною і доцьою, хоча є велике бажання поїхати всією сімєю до батьків

головне не вмикати зомбоящик

Опубліковано

Не новорічний настрій, но планували в Карпатах, якщо хочете не дорого то можна вдома,романтична новорічна вечеря з коханою , а потім час покаже ))

Опубліковано

Романтики,мля... Розміняйте сумму корпаративну,на цигарки для хлопців на Сході.

ЗЮ.Давно так зробив.Н.Р.,цього року,не існує.Поки що...

Опубліковано

Щоб не дорого було, то можеш святкувати в "Адреналін Сіті" а точніше на Боулінгу( ще вроді не всі столи замовленні). З однієї людини мін. 300грн. Також думав там святкувати, ціни та новорічна програма нормальні. Але якось немає того новорічного настрою, а в такому випадку найкраще святкувати вдома :)

post-8633-0-33110700-1419200217_thumb.jp

Опубліковано

скажу так, якщо є дівчина, нафіга ті всі клубешніки і так далі, як свідчить мій досвід, всі якісь програми одноманітні, нічого аж такого особливого й цікавого по типу як в фільмі "Карнавальна ніч" напевно мало в кого було.

А так тупо "заліняти" на 1500 (маю на увазі за двох) грн за вечір якось не те, тому краще вже якщо є такі наміри на пару днів поїхати наприклад в карпати, але треба ще знайти таку ж саму пару, двом якось не так буде весело навіть в плані організації, по типу там хлопці замайються шашликом, дівчата нарізають салати...

Опубліковано

скажу так,

якщо є дівчина, нафіга ті всі клубешніки і так далі, як свідчить мій досвід, всі якісь програми одноманітні, нічого аж такого особливого й цікавого по типу як в фільмі "Карнавальна ніч" напевно мало в кого було.

А так тупо "заліняти" на 1500 (маю на увазі за двох) грн за вечір якось не те, тому краще вже якщо є такі наміри на пару днів поїхати наприклад в карпати, але треба ще знайти таку ж саму пару, двом якось не так буде весело навіть в плані організації,

по типу там хлопці замайються шашликом, дівчата нарізають салати..

Сама толкова ідея яку я поки вичитав!

Все поєднано - культурна програма, відпочинок і можливо романтика,

взалежності як спланувати, не тещо у ресторані сидіти

Саме головне що сніг там хоч буде присутній)

Опубліковано

Прикріпили б голосувалку.

А я буду зустрічати в ліжку з коханою подушкою. Мо шампуню вип’ємо бокал в 00:00.

Опубліковано

Ресторан-мотель "Сяйво" в Ківерцях, ціна наскільки знаю 270 грн. з особи. Сюди входить розкішне як на такі гроші меню і розважальна програма (жива музика, Дід мороз і снігурка+конкурси і забави) є ще вільні місця. зв"язок 0336540493

Опубліковано

ну святкувати так....не місце зараз війна все-таке...,був я в АТО й знову маю їхати після Різдва в зовсім нову частину й хз до яких людей й що виконувати,знаю точно що по прибуттю 3-4 дні й на схід(

як би це банально не звучало,але можливо останній мій Новий Рій,за 31 рік я не зустрічав його так аби запамятався ніколи.....так от маючи повне право відсвяткувати його з дружиною,попередньо порадившись з нею ми потратили майже 4 тисячі на двох й їдемо у Львів й будемо там його святкувати.не знаю вперше будемо так дорого й мабуть цікаво святкувати,якби не премія за Ато то не поїхали б ніколи мабуть.Як приїдемо й буду мати час обовязково відпишусь й викладу фотозвіт!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...