bekson Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:45 #1 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:45 Є у мене оголошення на сландо, продаж дисків до мерседес 124, 800 грн, дзвонить до мене чоловік і каже що я хочу купити у вас диски, розпитав у мене все про них я відповів, потім я йому сказав про спосіб оплати і передачі дисків через делівері, запропонував йому предоплату, він сказав що може скинути повну суму на карточку я удівився, сказав йому добре і продиктував номер своїє карти, він запитав чи немає у мене Ощадбанківсьої карти бо до ПриватБанка йому їхати далеко, я сказав що немає, тоді він запропонував мені якусь функцію сказав що скине гроші на мою карту на ПриватБанківську, і коли я буду знімати гроші він мені продиктую комбінацію яку треба виконати у банкоматі Ощадбанку, ну я сказав добре підїду до банкомату наберу. Підїхав я набрав він розказав що потрібно мені робити:-Вставте свою карточку в банкомат напишіть пін-код ви попадете в головне меню, дальше нажміть переказ коштів і виберіть на іншу карту, ну я і вибрав він мені продиктував НІБИТО код який складався з 16 цифр ( це був номер його карти я так зрозумів) і сказав наберіть суму переказу 800 грн ( я спочатку не врубався) набрав 800 грн і натиснув продавжити, вибило мені УВАГА!!! він каже не переживайте так має бути, ну я думаю має так має, я ж ніколи не корстувався таким сервісом від ОщадБанку, натиснув продовжити і вибило мені повідомлення що з вашого рахунку буде знято 800 грн комісія 13 грн ( він мені в телефон говорить) натиснули продовжити після суми....????? я на автоматі сказав да, але не встиг натиснути , зразу виключив телефон, після цього вийняв свою карту перевірв рахунок в приватбанкоматі кошти на місци, потім телефоную на цей номер номер позазоною. Чуть мене не розвели як ЛОХА УЖАССРеквізити цієї людини м. Херсон, Кудрявцев Сергій Валентинович, тел 095189737, майте на увазі і не попадайтесь до цих чмирів.
yurkkkin Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:49 #2 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:49 та ну н@х , щоб я кудись щось їздив - робив ....У 90% людей хто користується інтернетом (купі-продай) є електронна карта і банкінг.Зразу видно що на*обка.... такий самий прикол як з приват банком.
bekson Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:51 Автор #3 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:51 та ну н@х , щоб я кудись щось їздив - робив ....У 90% людей хто користується інтернетом (купі-продай) є електронна карта і банкінг.Зразу видно що найобка.... такий самий прикол як з приват банком.та я не вкурсах був, є покупець ніколи я не попадав на теке, ну купує людина з передплатою мені краще гроші зразу всі на карту, але тут да реально чуть не лоханувся
Ko3bMa Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:53 #4 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:53 вибило мені УВАГА!!! він каже не переживайте так має бути, ну я думаю має так має, я ж ніколи не корстувався таким сервісом від ОщадБанку, натиснув продовжити і вибило мені повідомлення що з вашого рахунку буде знято 800 грн комісія 13 грн ( він мені в телефон говорить) натиснули продовжити після суми....????? я на автоматі сказав да Чуть мене не розвели як ЛОХА УЖАСС Причому двічі
Demeter Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:55 #5 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 16:55 bekson, почитайте тут
bekson Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 17:21 Автор #6 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 17:21 0959189737 помилився
tata Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 17:36 #7 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 17:36 Реквізити цієї людини м. Херсон, Кудрявцев Сергій Валентинович, тел 095189737, майте на увазі і не попадайтесь до цих чмирів.Не вистачає однієї цифриага, і номер карточки ще напишіть, якщо пам'ятаєте, може комусь допоможе
Соромітник Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 17:59 #8 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 17:59 "новий спосіб розводняка":.. (узагальнено)ПЕРЕВЕСТИ ГРОШІ (ти лох).... ммм, це ж мені мають перевести.... та фіг з ним – тиць кнопкуСКІЛЬКИ ВИ ХОЧЕТЕ ПЕРЕВЕСТИ ? (наскільки ви лох ?)... млін, хочу перевести ?.... чи не хочу ?... пофіг – тиць кнопкуВИ ВПЕВНЕНІ ЩО ХОЧЕТЕ ПЕРЕВЕСТИ ГРОШІ ? (ви точно настільки тупий ?) млін... дето подвох... де ж подвох ? йопта.... жопа шото чує... але ж нажива – тиць кнопкуУ ВАС ЗНЯТО 800грн. ВИДАТИ ДОВІДКУ ПРО ВІДСУТНІСТЬ МОЗГУ ?....
bekson Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 18:20 Автор #9 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 18:20 ось номер з якого він до мене телефонував 0962511282 а цей тел 0959189737 він відправив мені в смс на який номер відправляти товар, а ось що я знайшов в інтернеті http://0962511282.zvonilmne.ru/0962511282-101625 номер рахунку нажаль немає сам б вичислив цю скотину
Deemon Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 18:53 #10 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 18:53 ну, америку не відкрив, цьому "новому способу" стільки як виставі ваш-син-в-міліції-дайте-100500-грошів... піднімати жопу, кудись плентатись щоб добровільно перевести кідалі бабло, єто А от лохом мало не став, вичислиш, ага, по ір
bekson Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:12 Автор #11 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:12 вичислиш, ага, по ір мало ви бачили і мало ви знаєте коли є зв.язки в міліції і в банку, мав б номер карти вичислити його як два пальця.
vaz75 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:20 #12 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:20 Ну піпець якийсь. Дали дітям карточки. До ТС-а, розберіться спочатку, які сервіси надає банк по картці, що таке перевід грошей, що таке банкомат і як ним користуватися - ЗБЕРЕЖЕТЕ БАГАТО ГРОШЕЙ І НЕРВІВ.Вибачте, не стримався, як читав цей пост...
Deemon Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:24 #13 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:24 мало ви бачили і мало ви знаєте коли є зв.язки в міліції і в банку, мав б номер карти вичислити його як два пальця. угу, тільки карта буде зарегана на бабу Зою з глухої дірьовні, а менти ще поржуть самі з такого "продавця"
bekson Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:33 Автор #14 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:33 мало ви бачили і мало ви знаєте коли є зв.язки в міліції і в банку, мав б номер карти вичислити його як два пальця. угу, тільки карта буде зарегана на бабу Зою з глухої дірьовні, а менти ще поржуть самі з такого "продавця" може бути 100%, не виключення.
bekson Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:53 Автор #15 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:53 но не факт
Oli Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:57 #16 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:57 потім я йому сказав про спосіб оплати і передачі дисків через делівері, запропонував йому предоплату,цитую з lox.ua...Цель OLX.ua – поощрять торговлю «из рук в руки». Покупка товаров в своем городе, где вы можете лично встретиться с продавцом, осмотреть и оплатить товар на месте, – это самый надежный и безопасный вид сделки.Если вы нашли необходимый товар или услугу на OLX.ua и готовы совершить сделку по объявлению, не спешите: прежде всего, ознакомьтесь с несколькими полезными советами, которые помогут вам избежать обмана и разочарования.
Oksana04 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 12:49 #17 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 12:49 В суботу бачилась з ріднею. Братова розказує: "Тільки вчора весільне плаття виставила на продаж, а вже сьогодні зателефонували. Якийсь мужик сказав, що класне, йому для весільного салону саме те. (була вже якось і тут темка про плаття та салон). Домовились в понеділок зідзвонитись"Я й розказала історію ТСра.Сьогодні телефонував брат і сказав, що все було слово в слово як я розказувала. Спочатку вона говорила, а вже коли дійшли до слів на табло "Увага!...", брат взяв телефон і розказав, що він думає про того мужика, то той йому ще й міліцією пригрозив, мовляв "ображаєте, не дотримуєтесь домовленостей і т.п."
Zheny@ Опубліковано 16 Грудня, 2014 в 12:29 #18 Опубліковано 16 Грудня, 2014 в 12:29 також сьогодні телефонував кадр Представився вже й не пам'ятаю як. Запропонував мені купити в мене товар зі Сландо. І чи зручно мені буде через ощадбанк отримати гроші. Кажу - нє, не зручно. Мені зручно наложеним платежом. Новою поштою. Каже - то ім'я і приізвище скажіть. Для чогось-то там. Був посланий у всім відомому напрямку, у еротичну пішу подорож. Більше не телефонував. Із особливостей. Лохотронщики вчаться. Грає музика (радіо чи автомагнітола), доволі голосно, її чути в трубці. Це для того, щоб тяжче було зорієнтуватися. Людина розсіює свою увагу на розмову-музику. Тяжче зосередитися. + ім'я і тому подібні речі запам'ятовуються тяжче. Тобто різні фонові шуми. Це ,власне, їхня доволі стандартна практика. Якщо в кого є приблуда на смартфоні для запису розмови обох людей, - варто використовувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.