Перейти до змісту

потрібна порада - замерзла рідина в бачку омивача

Megaherz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отож, до літньої омивайки долив зимової (на -20) але в пропорції 70/30 - і замерзла рідина в шлангах від бачка до форсунок омивача.

В бачку нормально, не замерзло. Коли доливав зимову рідину то проганяв через форсунки.

Власне питання - де поставити машину щоб відігріти? Чи можна якось по іншому відігріти?

Варіант чекати поки потепліє не підходить.

Опубліковано

Отож, до літньої омивайки долив зимової (на -20) але в пропорції 70/30 - і замерзла рідина в шлангах від бачка до форсунок омивача.

В бачку нормально, не замерзло. Коли доливав зимову рідину то проганяв через форсунки.

Власне питання - де поставити машину щоб відігріти? Чи можна якось по іншому відігріти?

Варіант чекати поки потепліє не підходить.

Як варіант фен. Промисловий,або для волосся.
Опубліковано

дякую за пораду, є ще одна проблема - один з шлангів йде до заднього скла (універсал), і до неї феном не дістатись.

Опубліковано

дякую за пораду, є ще одна проблема - один з шлангів йде до заднього скла (універсал), і до неї феном не дістатись.

в такому разі, гляньте в неті де саме проходить по потолку чи по каркасу шланг до задньої форсунки, заженіть авто в гараж (або, по можливості, в щось схоже) і полийте в тому місці теплою водою кілька разів. Теплий дах + відсутність вітру в приміщені + 0-ва або +ва температура послужать розморозці шлангу. Потім випшикайте, або злийте омивайку і залийте зимову, після чого пропустіть її по шлангах.

Опубліковано

бувало таке, але якщо день поїздити з максимумальної пічкою, та потрошки давати напор в шланг (тільки не перестарайтесь, щоб насосік не спалити), то відпускало.

Повністю підтримую Davids

Опубліковано

А що вже така принципова омивайка в таку погоду?? Я двірниками стараюсь зимою взагалі користуватись по мінімуму і використовую лише при снігопаді....

Опубліковано

А що вже така принципова омивайка в таку погоду?? Я двірниками стараюсь зимою взагалі користуватись по мінімуму і використовую лише при снігопаді....

Не користуйтесь і далі, а для мене це - важливо.

Якщо завтра снігопад, каша на дорозі і забруднене лобове/заднє скло, як їхати? ставати через кожні 5 км і витирати мокрою тряпкою?

Бачок ще не замерз, а він повний - а коли замерзне то його може розірвати. А мені щось не дуже хочеться перевіряти розірве його чи ні.

п.с. майже 2 год назад поставив авто в підземку в порт-сіті. Результат : передні форсунки вже працюють, чекаю поки відійде задня.

Опубліковано

п.с. майже 2 год назад поставив авто в підземку в порт-сіті. Результат : передні форсунки вже працюють, чекаю поки відійде задня.

Я колись в такій ситуації просто заїхав на мийку. Після мийки (хвилин 30-40) розмерзлись як передні, так і задні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...