Scorpio Опубліковано 5 Лютого, 2008 в 20:10 #376 Опубліковано 5 Лютого, 2008 в 20:10 А где это на Ровенской была автостанция? И когда?Знаю на Львовской была (ну и есть, по идее), за филармонией... "Околиця"
SunSeth Опубліковано 5 Лютого, 2008 в 21:08 #377 Опубліковано 5 Лютого, 2008 в 21:08 оце чувак задвінув !
Harvester Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 12:31 #378 Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 12:31 Тролейбусний парк цікавиться враженнями від нововведень: http://trolley-lutsk.iatp.org.ua/ (В лівій колонці)
mrZED Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 21:21 #379 Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 21:21 Ні ну звичайно автостанцію ніхто переносити не буде. Шитба бачить її проблему у пробках біля варшавкі, але , думаю, років за 5, коли базар остаточно скасують, ця проблема вирішиться сама собою. А от будівництво пасажирського авіадрому на місці колишнього військового летовища досить вірогідне! Хоча також і довготривале... Але нічьо, ми дочекаємось, надіюсь... (Відразу згадується міст через колії, педземні переходи і фонтан на площі )
LIS Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 20:56 #380 Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 20:56 Тролейбусний парк цікавиться враженнями від нововведень: http://trolley-lutsk.iatp.org.ua/ (В лівій колонці)Не тролейбусний парк, а авторський колектив сайту... Даний сайт не є офіційним проектом ЛПЕ, а створений з особистої ініціативи луцьких шанувальників транспорту.
Plum Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 22:30 #381 Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 22:30 ну не знаю.. я сьогодні вперше з Нового року їхав маршруткою. Мені сподобалось! Маршрутку довго не чекав. Коли під'їжджав до потрібної мені зупинки, то метрів за 200 до неї просто натиснув на кнопку над дверима, і на зупинці водій зупинився, випустив мене. Ніякого тобі "зупиніться тута, запиніться тама", все гарно і культурно. Тут цікавились чим зараз відрізняється маршрутка від рейсового автобуса. Відповідь проста -- маршрутка зупиняється лише на тих зупинках, на яких її зупиняють -- чи то пасажири в самій маршрутці, чи люди на зупинці. Якщо її не зупиняють -- вона спокійно їде далі. А рейсовий автобус повинен зупинятись на зупинці не залежно від того, зупиняють його чи ні.
ursa Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 22:34 #382 Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 22:34 Ага, только водители часто останавливаются на остановках, а потом раздражённо закрывают двери, когда никто не заходит и не выходит Но кто им доктор? Не просили - не надо было и тормозить
snight Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 22:35 #383 Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 22:35 Я так само, але то не перший раз а десь вже третій... Ввечері досить непогано їхати, особливо великими автобусами. Мені здається відбувся перехід на більш якісний рівень обслуговування, то так, моє ІМХО, але все ж таки, досить непогано.
Harvester Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 06:16 #384 Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 06:16 Маршрутку довго не чекав. Коли під'їжджав до потрібної мені зупинки, то метрів за 200 до неї просто натиснув на кнопку над дверима, і на зупинці водій зупинився, випустив мене. Ніякого тобі "зупиніться тута, запиніться тама", все гарно і культурно. Ну... Тут ще треба статистику назбирати Потрібен розвиток відповідних рефлексів як у водіїв, так і пасажирів . І тут ефективних методів немає (крім мата IMHO). Та й коли їдеш, основна задача - зійти на потрібній зупинці, а не вчити водія реагувати на кнопку
SunSeth Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 07:53 #385 Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 07:53 Побачимо, як довго ті кнопки з нашим народом протягнуть...
Shkoder Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 13:26 #386 Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 13:26 вчера ехал по Воли за маршруткой, заметил что на обочине кто-то рукой машет, перестроился уже на рефлексе маршрутчик не остановился, поехал дальше. приятно, черт подери надо вырабатывать новые рефлексы ps. махавший рукой, по виду сельский хлопец, очень расстроился, правда..
ursa Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 14:17 #387 Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 14:17 Попри запровадження нової транспортної системи руху маршрутних таксі в Луцьку, ситуація на зупинках громадського транспорту в центральній частині міста залишається напруженою. Автобуси приміських та міжміських маршрутів Ківерцівського, Жидичинського, Рожищенського та інших напрямків утворили стихійну автостанцію на зупинках міського громадського транспорту - Центральний ринок, ЦУМ, Готель Україна. Особливо критична ситуація створюється в часи "пік" та у вечірні часи біля ЦУМу та Готелю Україна, де ці автобуси відстоюються по декілька хвилин, внаслідок чого посадка в автобуси та тролейбуси міських маршрутів проводиться зі значною затримкою, нерідко на другій смузі руху. Здається, що маршрути приміського та міжміського сполучення розроблені з однією метою – здійснювати порушення нормативних документів, що регламентують перевезення пасажирів та здійснювати, всупереч законодавству, перевезення пасажирів по місту. Ці автобуси працюють у звичайному режимі руху та мають право зупинятись тільки на зупинках, визначених розкладом руху. Зупинок по місту в цих розкладах не передбачено. Виникає питання – для чого автобусу приміського маршруту здійснювати 10 км пробігу по місту? Відповідь проста – для створення недобросовісної конкуренції міському громадському транспорту.Ці проблеми були висловлені перевізниками на робочій нараді, яка відбулась 29 січня 2008 року. Неодноразові звернення до замовника цих перевезень результатів поки що не дали.З метою вдосконалення системи перевезень, із врахуванням потреб мешканців міста, буде проводитись робота по оптимізації графіків руху, визначенню місць зупинки маршрутних таксі, вдосконаленню роботи диспетчерських служб.Як повідомив Луцький міський голова Богдан Шиба найближчим часом буде підготовлено офіційне подання в обласну раду щодо припинення руху приміських автобусів у центральній частині міста. Міський голова наголосив, якщо потрібно розпочинати регуляторні процедури щодо цієї ситуації, то варто розпочинати вже. Також він зазначив, що найближчим часом потрібно буде облаштувати переходи з основних вулиць на окружні, стоянки, зупинки, встановити відповідні дорожні знаки. Крім того, за словами Богдана Шиби, незабаром у Луцьку впорядкують і стоянки таксі.©
SunSeth Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 15:12 #388 Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 15:12 Крім того, за словами Богдана Шиби, незабаром у Луцьку впорядкують і стоянки таксі.Маршрутки їздять, як тролейбуси, а таксі будуть їздити, як маршрутки. В наступному році будемо ходити пішки строєм і зупинятись можна буде тільки на спецзупинках для пішоходів.
ursa Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 15:47 #389 Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 15:47 Як-то говорят - Ога! И комендантский час введут. До 21:00 - "По зупинкам!", а начиная с 22:00 - "По кроватям!"
aroma Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 21:12 #390 Опубліковано 9 Лютого, 2008 в 21:12 Маршрутки їздять, як тролейбусиІстину глаголиш.Я раз з ГПЗ до варшавки їхав на марці за тролейбусом. Один в один. Воділа навіть не удостоївся честі обігнати його. Тіпа: а нашо. "Гроші" ж все рівно стоять на зупинці. Отак і їхали за тим тралєйбусом.Раніше, до варшавки, він би його раз 20 обігнав би.Саме обідно, шо спішив.
Harvester Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 07:28 #391 Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 07:28 Виникає питання – для чого автобусу приміського маршруту здійснювати 10 км пробігу по місту? Відповідь проста – для створення недобросовісної конкуренції міському громадському транспорту.Щось не бачив, щоб хтось користувався приміським транспортом як міським.Єдине, чого вони по місту іздять - розвозять людей, а то з автостанції не дуже зручно добиратись. Можна втратити до години часу.
Yarchik Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 07:41 #392 Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 07:41 Єдине, чого вони по місту іздять - розвозять людей, а то з автостанції не дуже зручно добиратись. Можна втратити до години часу.Для розвезення людей необов'язково по 5-15 хвилин стояти на зупинках.
ursa Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 08:47 #393 Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 08:47 Щось не бачив, щоб хтось користувався приміським транспортом як міським. Да постоянно так делается, если спешишь. 104-й - до "Силуэта", 107-й и 103-й - на Конякина, "Рожище" - на вокзал, "Піддубці" или "Струмівка" - на Ровенскую... Ты проедься этими маршрутами ради интереса Синього кольору - коробка аФтомат.Жовтий - механіка. Сегодня ехал на работу в автобусе жёлтого цвета. Это, наверное, был какой-то отбившийся от стада - с коробкой-автоматом
Harvester Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 10:13 #394 Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 10:13 Да постоянно так делается, если спешишь. 104-й - до "Силуэта", 107-й и 103-й - на Конякина, Такі маршрутки тяжко назвати приміськими, більшу частину часу вони їдуть по місту. Їздити ними зручніше - менше народу, менше зупиняються, зовсім недавно були дешевші, і мої любимиї ПАЗики Особисто я ніколи не помічав щоб приміські маршрутки довго стояли, тільки вигрузили (загрузили) і далі. З Ковеля, наприклад, 3/4 ідуть через місто, з них половина зупиняється біля ЦУМу, половина біля "Променя" (ніколи не бачив, щоб транспорт тут сильно скупчувався), що досить зручно, відзразу можна пересісти на інший транспорт.
ursa Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 10:31 #395 Опубліковано 10 Лютого, 2008 в 10:31 ...Такі маршрутки тяжко назвати приміськими......З Ковеля, наприклад... Пять баллов Ковель - это пригород мегаполиса-Луцка... Возле ЦУМа постоянно скопление киверецких, жидычинских и ещё каких-то маршруток. Возле Старого Рынка - тоже. Но по маршруту они действительно едут в режиме "зашли-вышли". Но далеко не всегда пустые и быстро едут (утром и вечером особенно). Кстати, пару дней назад видел возле "Там-Там"-а ПАЗик-лимузин, раза в полтора длиннее обычного. Сначала думал, что меня глючит, но потом даже нашёл о нём инфу. [info]
Harvester Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 11:37 #396 Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 11:37 Ковель - это пригород мегаполиса-Луцка... Є люди, які КОЖЕН ДЕНЬ! їздять з Ковеля в Луцьк на роботу чи навчання. Є й з інших "пригородів" , таких як Рівне, Локачі, Ягодин та ін... Хоча й них не дуже багато.
Yarchik Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 11:47 #397 Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 11:47 Є люди, які КОЖЕН ДЕНЬ! їздять з Ковеля ... Локачі ... Хоча й них не дуже багато. "Них" хватає
Shura Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 11:54 #398 Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 11:54 Є й з інших "пригородів" , таких як Рівне, Локачі, Ягодин та ін... Хоча й них не дуже багато. фигассе. Ровно - пригород? чего, Луцка? или уже все - пригороды Киева?
_sergius Опубліковано 4 Березня, 2008 в 16:03 #399 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 16:03 Всі спочатку кричали що мало зупинок, зробили. Але це теж вже хдається перебір. Знов маршрутка стає на кожному повороті через 5 метрів. Хотіли як краще, а вийшло як завжди. Який тоді сенс був в цсіх цих нововведеннях, якщо так нічого і не змінилось?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.