Перейти до змісту

Коли будуть знижки на Cs:Go в стімі?


MoDiK

Рекомендовані повідомлення

Власне своє питання описав у заголовку цікавить коли будуть і чи будуть взагалі знижки на Counter Strike GO в Steam?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зазвичай на різдво,

сам би свій спихнув, але не хочеться втрачати стім на старі версії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

MoDiK, налітай:

Купить Counter-Strike: Global Offensive

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДНЯ! Заканчивается через 42:22:27

-50%

$4.99 USD

Купить Counter-Strike Complete

Включенные товары (4): Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike: Source, Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДНЯ! Заканчивается через 42:21:47

-66%

$6.11 USD

Купить Valve Complete Pack

Включенные товары (24): Counter-Strike: Global Offensive, Portal 2, Left 4 Dead 2, Left 4 Dead, Portal, Team Fortress 2, Team Fortress Classic, Counter-Strike: Source, Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Day of Defeat: Source, Half-Life 2, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Half-Life, Half-Life: Blue Shift, Half-Life: Opposing Force, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life: Source, Ricochet, Deathmatch Classic

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДНЯ! Заканчивается через 42:21:29

-75%

$12.49 USD

http://store.steampowered.com/app/730/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 6 місяців потому...
Counter-Strike: Global Offensive, Portal 2, Left 4 Dead 2, Left 4 Dead, Portal, Team Fortress 2, Team Fortress Classic, Counter-Strike: Source, Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Day of Defeat: Source, Half-Life 2, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Half-Life, Half-Life: Blue Shift, Half-Life: Opposing Force, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life: Source, Ricochet, Deathmatch Classic

e406598190525e2cb8d38a82d908cbd26553c4ef496f14755e85ec0bcd4bd6f0.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Купував нещодавно знайомому гіфт Counter-Strike: Complete pack за 6.5 доларів.

Ось що входило в пакет:

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Source

Counter-Strike: Condition Zero

Counter-Strike

Купував ігри на цих сайтах, завжди все в нормі, та і швидко.

Перший

Другий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 місяців потому...

Привіт з 2015!) Знижки з 24 грудня (здається) по 4 січня 2016 (точно, якщо не продовжать)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Counter-Strike: Global Offensive - гавно, чес слово.   Не ведіться, не пакупайте. Наклеєчкі на автоматікі, розукрашені автоматікі, сундучкі, ключикі, музика, афтографи і це все налетай лох-пакупай. Кароче - розвиток "срубі бабла на фенечках" точ в точ як в Доте.

Counter-Strike 1,53 чи яка там паследня версія класичного в рази краща по ощущеніям і самим ігровим процесом.

А від цього Кунтера тошнить на перших секундах -  Пластікові ощущенія, красоти ноль, разніци в пушках нема, тактіки нема, по стилю гра -  Квейк 3, по фенечкам - Дотка. Забудь про вичисленіє відстані, та місця по звукам шагов, по вистрелу з чого стріляє. Велика уравняловка.

 

Лутше в баттле пострелять на хардкоре, ілі в варсандере :)

І як я люблю Counter-Strike, но заставити іграти більше 20-30 хв в це убожество нікак.

Навіть операциї купляв (єсть такій від разводілова - набор заданій по цені всієї ігри, які огранічені сроком действія, плюсом падають ...пам-барам-папам сундучкі, автоматікі :)

Об'єктивно - графічна складова в CS:GO краща(хотя спочатку тоже бісив цей "пластік") і не треба тут про двіжок, рік випуску і т.д., якщо вжє зрівнювати ігри на сьогоднішній день. Оптимізація хороша, баланс карт кращій, економіка краща, тактичних можливостей більше, зі звуком кроків\зброї все впорядку. Шкуркі на баланс не впливать, купляти ніхто не заставляє.

Всі ваші "придирки" від небажання переучуватись і непривички. А зрівнювати з баттлою не треба так, як спільного в них тільки жанр "шутер". CS це впершу чергу тактична командна гра з уклоном в кіберспорт, а баттла\КоД більше фанова пострєлушка для зняття стресу після роботи.

В CS і DotA головна проблема не в шкурках\кєйсах і білєтах, а в дуже токсичному ком'юніті. Ну і чіти в CS, нажаль, Valve не хочє прибирати так, як вони мають непоганий прибуток від продажі нових аккаунтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CS це впершу чергу тактична командна гра з уклоном в кіберспорт, а баттла\КоД більше фанова пострєлушка для зняття стресу після роботи.

Повністю з цим згідний, кс заточений під кіберспорт, батла під півко. В кс споконвіків абсолютно було плювати на графіку, фізику, ачівкі і т.д., там завжди цінилась командна гра, і можливість заробляти на цьому(воно же задротство). кс 1.6 вон ще досі живий, не дивлячись на свою 8 бітну графу, і трамвайну фізику. Кожна гра по своєму фанова, але зрівнювати їх як на мене не коректно. 

Itzamna, назви мені де в батлу можна грати на гроші, або ж якісь постійні відомі турніри по ній?

Перечитавши твої пости, складується враження що для тебе в іграх основне ачівкі, а також виражена явна образа на те що вони абсолютно нічого не рішають а ти їх купив (лоханувся) :) без обід

 

по темі: на платі.ру за 240 руб (80 грн) стім гіфт - найдешевший з найбезпечніших способів купівлі. Можна і акки по 30-50 грн купити, але не факт шо їх не вернуть собі свої законні власники. enjoy

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...