Перейти до змісту

У нас сьогодні подали тепло, а у вас?

bumbuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дружби Народів - теплі. Надіюсь ранком також будуть теплі, набридло прокидатись не від будильника а від того, що мерзне спина або ноги

Опубліковано

вул. Шевченка біля Нової лінії! Батареї холодні!!! Але зодягнувся тепло і може бути!!! Все ж таки було б добре шоб тепло подали, адже чимало малих дітей є в будинку!!! А про воду гарячу взагалі мовчу! Напевне вже не буде ніколи!!! P.S. незнаю чи звязано це. Але як наш будинок "відбув" на баланс якогось там ОБСЄ (чи як там його), то все пішло шкереберть!!! :0157:

Опубліковано

вул. Шевченка біля Нової лінії! Батареї холодні!!! Але зодягнувся тепло і може бути!!! Все ж таки було б добре шоб тепло подали, адже чимало малих дітей є в будинку!!! А про воду гарячу взагалі мовчу! Напевне вже не буде ніколи!!! P.S. незнаю чи звязано це. Але як наш будинок "відбув" на баланс якогось там ОБСЄ (чи як там його), то все пішло шкереберть!!! :0157:

ОСББ (Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку)

ОБСЄ :_07: :_07:

Опубліковано

Львівська - дуже гарячі батареї, навіть взимку такі не були. Незрозуміло нафіга так топить, що торкнутись не можна!?

Пиздець!!(до вас нічого особистого) а в мене дитина під двома ковдрами спить.В дома 16градусів.

Опубліковано

в мене поки що не включили тепло

але це добре, бо палять як дурні, спати не можна

майже всю минулу зиму з відкритим балконом прожили

Опубліковано

Вопше смішно! Капец!!!!!! Ось такі в нас українці! За шо боримось, не понятно?! Я цим "смс" хочу повідомити шо діти, старші люди мерзнуть! А шо там чи ОСББ чи ОБСЄ - мені це до одного місця!!! Мені нема різниці!!! Нехай там навіть ляшко буде - головне шоб тепло було в оселях! А то як літом (чи весною, точно не помню) будинок "потрапив" (навіть невідомо яким чином) тому ОСББ - все почалося не так!!! P.S. колишній "доглядач" був кращим!!!

Опубліковано

Соборності парна. тепло.

правда довелося піднятися до літньої жінки на 5-й поверх і розвоздушити систему на одному стояку.

Опубліковано

33-ій в мене в квартирі і в будинку поки продовжується процес загартування))) ми вже привикли, не страшно, тільки хто має малих дітей то проблемно.

Опубліковано

Соборності 9 тепло :0003: , ще з вчорашніго дня. Жаль тільки що в крані немає теплої води(. Хоч бери дірку сверли в батареях :0121:

А на роботі (на Винниченка) ще холодно((

Опубліковано
ОСББ (Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку) ОБСЄ :_07: :_07:
Вопше смішно! Капец!!!!!! Ось такі в нас українці! За шо боримось, не понятно?! Я цим "смс" хочу повідомити шо діти, старші люди мерзнуть! А шо там чи ОСББ чи ОБСЄ - мені це до одного місця!!! Мені нема різниці!!! Нехай там навіть ляшко буде - головне шоб тепло було в оселях! А то як літом (чи весною, точно не помню) будинок "потрапив" (навіть невідомо яким чином) тому ОСББ - все почалося не так!!! P.S. колишній "доглядач" був кращим!!!

Чо ти пінишся. Я ж нічого такого не сказав

Опубліковано

В нас ОСББ-вчора дали тепло.Мало того,у нас стоїть будинковий лічильник тепла з термодатчиком.Ми самі регулюємо рівень тепла в батареях.Поки немаєсильних морозів,то батареї не гарячі,а теплі в кімнатах 20 градусів тепла.

А якщо Ви навіть не знаєте,хто керує вашим будинком,то воно Вам і не треба.

Опубліковано

палять як дурні, спати не можна

от і в мене зараз така ж сама ситуація, в попередні роки зимою навіть при -20 відкривали "форточки" і це при тому, що були старі дерев'яні вікна, зараз - ситуація повторюється....

Я не скаржусь, але якщо економити то можна ж "краник прикрутити"?

Опубліковано

палять як дурні, спати не можна

от і в мене зараз така ж сама ситуація, в попередні роки зимою навіть при -20 відкривали "форточки" і це при тому, що були старі дерев'яні вікна, зараз - ситуація повторюється....

Я не скаржусь, але якщо економити то можна ж "краник прикрутити"?

А в нас ніколи не було гаряче в квартирі, батареї навіть в лютий мороз просто теплі і все ((( Вул Гулака-Артемовського, в подруги на Грушеського, така сама ситуація, взимку не можуть нагрітись, в квартирі завжди свіжо, батареї просто не бувають гарячими

Опубліковано

Волі (ближче до Київської) 5 поверх батареї дуже гарячі, я б навіть сказав занадто.

Доторкнутися не можна.

Опубліковано

вокзал тепло. я вже почуствувала, що запускають тепло. ванна моя майже "плавала", добре, що були вдома, а так був би пісец ванні, ремонту і сусідам...))))))))

Опубліковано

Хто знає, в яку нам ціну будуть коштувати ці ледь теплі батареї? Читав десь в інтернеті, що по 10 грн в місяць за 1 кв.м. :((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...