Перейти до змісту

Выбивают стекла в авто

dimmon

Рекомендовані повідомлення

у дворі на Соборності

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь

MANJAK11, які авто "вскриваються" так як у тебе?

П.с. Як "вскриваються" буде українською? Блін як діяння так і слово москальське.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачьте за оффтоп. Біля Варшавки купа стоянок:

1)Автостанція.

2)Напроти автостанції ТЦ Варшавський(типу не можна,але інколи))

3)Зліва від того самого ТЦ Варшавський біля заправки

4)Напроти перехрестя вулицьКарпенка Карого-Конякіна(дуже велика)

5)Ювант

6)Напроти Юванта(велика)

7) І на кінецьТам-Там(дуже велика)

Що мало!!))

Але ні тож скільки йти до базару!

На рахунок старого мовчу,тому туди і не їзджу.

1. Все стоянки оформлены как автопарковки, и они ни за что не отвечают, а типа просто помогают парковаться, вероятность что вынесут стекло на парковке такая же как и во дворе.

2. Зачем нам стоянка и т.д., дело не в оплате, а в удобстве, просто банально удобно ставить машину во дворе.

3. Насчет всяких газонов, пожарных, пройти нельзя и и.д., а что если у нас во дворе всем хватает места для парковки, не стоят на газонах и тротуарах (иногда только залетные с соседних дворов), специально сделали автоматику для освещения двора на целую ночь.

4. Если хотите обсуждать проблему парковок и дворов, создавайте новую тему, тут про выбитые стекла в авто.

не знаю як там точно оформленні парковки, але сам ставлю авто на парковці в кооперативі, загорожа по всьому периметру, (не просто сітка), освітлення також, охорона цілодобово, на ніч ворота замикають, додому від парковки пройтись в середньому темпі 7хв. максимум, так, згідний, не зовсім зручно, коли дощ, мороз, сніг і т.д. але я думаю це вартує того, щоб спати спокійно, не прислухатись до сигналізації, яка спрацювала, думаючи чи твоя чи ні(так є зараз ключи сигналізації, які дають сигнал при спрацюванні) але все ж таки... як на мене, то дешевше обходиться парковка, а ні ж потім ліквідовувати наслідки взлому авто, крадіжки і т.д.

вартісь парковки 210грн/ місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я одного не зрозумію, якшо мені подобається ходити в спортивному одязі значить я "гопота, чьоткій пацан і біомаса"?

офігеть у Вас люди оцінка особистостей.....

біомаса ти в любому випадку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[OFF] Одного разу,ще в кінці 90-х, залізли до мене в машину, вкрали "лису" запаску, та касетний магнітофон, але, крадій - випадково залишив паспорт ;)

Більше не буду розповідати, але після цього - ставлю машину тільки на стоянці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вартісь парковки 210грн/ місяць.

Ось!!! І сусідам не заважаєте, і ніхто в спину на@й не посилає, та і взагалі ,куча "плюшок" - всього за 210 грн.

P.S. Ще й "спокійно спати" можна, за умовами страховки - "машина на стоянці,що охороняється"... :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ця ситуація вигідна місцевій владі,яка нічого неробить для громади міста,ні тих же місць для стоянки авто,паркінгів,автомобільних розвязок ,краще списати на ситуацію,яка склалася в даний історичний момент.Ще ,як варіант,організовувати місцеві прибудинкові паркінгі,з відеонаглядом,за двором і місцем паркування автівок.дворм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ця ситуація вигідна місцевій владі,яка нічого неробить для громади міста,ні тих же місць для стоянки авто,паркінгів,автомобільних розвязок ,краще списати на ситуацію,яка склалася в даний історичний момент

Не знаю в якому районі Ви мешкаєте, але парковок (стоянок) достатньо... люди не хочуть платити 200+ грн. в місяць і ставлять автомобілі біля підїзду, а потім "ай-яй-яй - міліція памагі", не так?

P.S. Я не власник автостоняки, просто - "автолюбитель"...

Можливо ця ситуація вигідна місцевій владі,яка нічого неробить для громади міста,ні тих же місць для стоянки авто,паркінгів,автомобільних розвязок ,краще списати на ситуацію,яка склалася в даний історичний момент.

Як не гарно....користуватись таким моментом - Дуже не гарно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю в якому районі Ви мешкаєте, але парковок (стоянок) достатньо... люди не хочуть платити 200+ грн. в місяць і ставлять автомобілі біля підїзду, а потім "ай-яй-яй - міліція памагі", не так?

P.S. Я не власник автостоняки, просто - "автолюбитель"...

в мене раніше машина теж постійно стояла на стоянці, спочатку біля Архіву, потім її перенесли далі, за новобудови, потім зовсім розформували, остатки перейшли за автошколу на Конякіна, тепер ВНІМАНІЄ ВОПРОС !!! нафіг мені та автостоянка впринципі й машина в часності, якщо мені треба завести дитину в поліклініку, а до стоянки мені йти далі ніж до поліклініки, потім жеж з стоянки й повертатись треба, тобто їхати з дому до поліклініки три хвилини, а йти до стоянки 20 хвилин й назад стільки ж ? нафіг тоді взагалі та машина ? Став під будинком ставити то хоч їздити більш меньш став, а так подумаєш, скільки на стоянку пиляти й особливо потім назад, то й думаєш, а нафіга ?

ЗІ згідний платити 400 гривень в місяць, але до стоянки йти 1-5 хвилин, а не надцять й платити 200

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Момент для того і момент,який слогує поштовхом для дії!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потім її перенесли далі, за новобудови,

Якщо це про стоянку що була біля "лелек", то і в мене там спочатку стояла машина і додому було не 10 хв., а всі 20-ть....

ЗІ згідний платити 400 гривень в місяць

Підтримую, але - за послуги відповідної якості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потім її перенесли далі, за новобудови,

Якщо це про стоянку що була біля "лелек", то і в мене там спочатку стояла машина і додому було не 10 хв., а всі 20-ть....

ЗІ згідний платити 400 гривень в місяць

Підтримую, але - за послуги відповідної якості

мені звідти 10 хв було приблизно, зараз десь 20хв, плюс погодні умови. Стоїть під будинком, дощ не дощ, вискочив, сів й поїхав, а на стоянці, йде дощ, то стараєшся перенести поїздку, а як нагальна потреба то плетешся під дощем й вітром, ЗАТО МАШИНА Є, тьху, савєцкій капіталізм блін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗАТО МАШИНА Є, тьху, савєцкій капіталізм блін

"Машина - не роскошь, а средство передвижения...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може краще скинутись самообороні на бензин

А може хватить вже самообороні попрошайнічати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схоже що люстрацію у правоохоронних органах проведуть автовласники, велосипедисти та інша свідома громадськість...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машина - не роскошь, а средство дополнительного мазохизма, самобичевания и секаса* В наших реаліях правду кажуть *хочеш трахатись вночі - одружися, хочеш трахатись вдень й вночі - купи машину* причому трахатис й фізично й морально

а натомість треба .......... ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То заберіть її до дому, щоб не перетворювалася на перешкоди перед підїздами в дворах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоїть під будинком, дощ не дощ, вискочив, сів й поїхав, а на стоянці, йде дощ, то стараєшся перенести поїздку, а як нагальна потреба то плетешся під дощем й вітром, ЗАТО МАШИНА Є, тьху, савєцкій капіталізм блін

Ліричний відступ. Я за 7 років залишав на ніч машину під вікнами своєї квартири разів 20, з них 15 раз це було пов*язано з дуже пізнім приїздом чи надто раннім від*їздом. А все тому, що на третю ніч в мене зняли оригінальні ковпаки, причому ні міліція, ні гарантія, ні повне каско мені не допомогло :). Після цього ставив на стоянці і за 20 хв. пішки, і за 15 хв. маршруткою (зараз правда всього 5 хв. ногами і під "цілодобовою охороною").

А от сусіду вночі в дворі під його ж вікнами робили вм*ятини в крилах, зривали молдінги - питаю "чого не поставиш на стоянку? йти ж 5 хвилин від сили". А він "та мені впадло, це ж далеко :)".

Щодо теми. Я так зрозумів з деяких повідомлень, що б*ють вікна/відмикають машини не тільки вночі, а й серед білого дня. Мені чогось здається, що в 90% випадків це справа аж ніяк не "рядової гопоти", як і з повальним викраденням велосипедів з сушок/підвалів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а натомість треба .......... ???

натомість треба що б все стало на свої місця: боротьбою зі злочинністю повинні займатися правоохоронні органи, а не гуртки "художньої самодіяльності", якими б патріотично настроєними вони б не були. Інакше ризикуємо все своє життя збирати "з миру по нитці" на самопоміч. А от запитати у людей в пагонах за що вони получають свою зарплату чомусь нікому в голову не приходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую, але - за послуги відповідної якості !

А які ці відповідні послуги,по яких критеріях вони відповідні чи ні?

Сравнение систем видеонаблюдения

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гора, про систем видео наблюдения я то же подумываю....

Не так дорого, может и поставлю, ток это не всегда спасает.. Или скажем не спасает в большинстве случаев((

Достатьньо згадати тему всі все бачили, але знайти майже неможливо ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от запитати у людей в пагонах за що вони получають свою зарплату чомусь нікому в голову не приходить.

спитай, розкажеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які ці відповідні послуги,по яких критеріях вони відповідні чи ні?

Я мав на увазі - відстань від стоянки до дому, зручності на тій же стоянці... на одних -"в притирку", як "шпроти" в банці стоять, а на інших "бус" між машинами може стати, "лєвак" не беруть... продовжувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ОСББ,для них простіше організовувати системи відеонагляду,майже всі знають про свої прибудинкові території,деякі навіть облаштовані!

А от запитати у людей в пагонах за що вони получають свою зарплату чомусь нікому в голову не приходить.

спитай, розкажеш

чому ми неможемо ,як громада міста Луцьк,запитати у людей в погонах,як вони організовано проводять заходи по обеспеченню громадського порядку?чи всетаки,це вигідно владі?місцевій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то заберіть її до дому, щоб не перетворювалася на перешкоди перед підїздами в дворах

взагалі-то,я саме про це і казав....автомобіль - або в гаражі,або в інших, спеціально облаштованих місцях...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...