Перейти до змісту

Выбивают стекла в авто

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Скоро напевне і по дачах рейди підуть ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь

В мене в друга позавчора в дворі (біля ПростоМаркета) у ночі вибили вікно (акуратно зняли бо лежало в середині), нічого не вкрали, бо цінного нічого не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачьте за оффтоп. Біля Варшавки купа стоянок:

1)Автостанція.

2)Напроти автостанції ТЦ Варшавський(типу не можна,але інколи))

3)Зліва від того самого ТЦ Варшавський біля заправки

4)Напроти перехрестя вулицьКарпенка Карого-Конякіна(дуже велика)

5)Ювант

6)Напроти Юванта(велика)

7) І на кінецьТам-Там(дуже велика)

Що мало!!))

Але ні тож скільки йти до базару!

На рахунок старого мовчу,тому туди і не їзджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було би дуже добре якби видавався дозвіл на відстріл гопоти в спортивних штанах, всіх без винятку..

з такою логікою я в магазин, біля свого будинку, буду ходити в костюмі з галстуком щоб випадкого якесь не стрельнуло в спину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було би дуже добре якби видавався дозвіл на відстріл гопоти в спортивних штанах,

цікаво як ви будете їх диференціювати, всіх під одну гребінку, по штанях...

ну це маразм, ляпнути пальцем в небо кожен вміє, а от конкретні плани дій продумати можуть одиниці.

Поки не не зроблять це діло обов'язковим

поки

-закон не сформують про лише тимчасову стоянку біля багатоквартирних будинків

-зроблять нормальні паркінги (а не відкрита площадка де охорона може запросто не помітити, що хтось когось тернув, да і відповідальності вони не несуть, якщо щось витягнуть з вашої машини, знову треба закон, ще один)

-введуть закон про володіння вогнепалом

-посилять відповідальність за майнові злочини, дадуть право на захист приватної власності

все впирається в закон і методи і структури його реалізації,

а для olun4ik, скажу, чому ще так, коли ціна гаража (при тому в Луцьку) більша або дорівнює вартості авто середнячка, тоді це ще більше поглиблює ситуацію.

-скажете, маєш гроші на машину май і на гараж

-добре тоді як жити тим людям в кого є маленькі діти або ж для яких авто це можливість вижити

А гопота різниця чимось - всі однаково непотрібні...Тотальне знищення...Дивишся на це сміття з огидою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачьте за оффтоп. Біля Варшавки купа стоянок:

1)Автостанція.

2)Напроти автостанції ТЦ Варшавський(типу не можна,але інколи))

3)Зліва від того самого ТЦ Варшавський біля заправки

4)Напроти перехрестя вулицьКарпенка Карого-Конякіна(дуже велика)

5)Ювант

6)Напроти Юванта(велика)

7) І на кінецьТам-Там(дуже велика)

Що мало!!))

Але ні тож скільки йти до базару!

На рахунок старого мовчу,тому туди і не їзджу.

1. Все стоянки оформлены как автопарковки, и они ни за что не отвечают, а типа просто помогают парковаться, вероятность что вынесут стекло на парковке такая же как и во дворе.

2. Зачем нам стоянка и т.д., дело не в оплате, а в удобстве, просто банально удобно ставить машину во дворе.

3. Насчет всяких газонов, пожарных, пройти нельзя и и.д., а что если у нас во дворе всем хватает места для парковки, не стоят на газонах и тротуарах (иногда только залетные с соседних дворов), специально сделали автоматику для освещения двора на целую ночь.

4. Если хотите обсуждать проблему парковок и дворов, создавайте новую тему, тут про выбитые стекла в авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

san4ez1,

сталін чи гітлер?

реінкарнація чи конопля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

san4ez1,

сталін чи гітлер?

реінкарнація чи конопля?

я зрозумів, що це просто ненависть до "чьоткіх пацаноу". Сам дивлюсь на них з огидою але треба щоб і така біомаса існувала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Все стоянки оформлены как автопарковки, и они ни за что не отвечают, а типа просто помогают парковаться, вероятность что вынесут стекло на парковке такая же как и во дворе.

yura-patriotЗовсім не згоден що віроятність така сама, так, нічого особливого не вирішує, але віроятність зменшується на багато відсотків(тому що купа авто просто неба) спокуса більша.

4. Если хотите обсуждать проблему парковок и дворов, создавайте новую тему, тут про выбитые стекла в авто.

Тут згоден, я не спорю :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще тому, що в нашому будинку є парковка . Поки на всіх вистачає

Все вірно кажете, paksivatova, - "парковка"

Парко́вка (также Паркинг от англ. parking) — технический термин, означающий штатный перевод механизма, устройства, транспортного средства в нерабочее, неподвижное положение в предусмотренном для этого, БЕЗОПАСНОМ месте.

Справа в тому, що раніше наші двори були більш безпечними для парковки, зараз стали менш безпечними. Але вони ніколи не були абсолютно безпечними для стоянок наших автомобілів. Добто відповідальність за нанесену шкоду лежить на власнику авта.

Для розрядки: Когда Олег увидел, что угоняют машину соседа, он не растерялся, а выбежал на улицу и припарковался на свободном месте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я одного не зрозумію, якшо мені подобається ходити в спортивному одязі значить я "гопота, чьоткій пацан і біомаса"?

офігеть у Вас люди оцінка особистостей.....

і якби не оці "гопота" то москалі вже б у нас на Волині бандерівців вішали б, того шо "інтелегенция " яка ходить в завужених джинсах з матньой по пяткі і в тімберлендах, як показує практика переважно нехтує всякими "гоповскіми" темами, як захист вітчизни і тд і тп.

Це ж не в Опері гроші просирати...

а якшо по темі то якшо маєш гроші на авто то май гроші і на стоянку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зрозумів, що це просто ненависть до "чьоткіх пацаноу". Сам дивлюсь на них з огидою але треба щоб і така біомаса існувала.

Назвіть,будь-ласка, хоча б одну причину...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я одного не зрозумію, якшо мені подобається ходити в спортивному одязі значить я "гопота, чьоткій пацан і біомаса"?

офігеть у Вас люди оцінка особистостей.....

і якби не оці "гопота" то москалі вже б у нас на Волині бандерівців вішали б, того шо "інтелегенция " яка ходить в завужених джинсах з матньой по пяткі і в тімберлендах, як показує практика переважно нехтує всякими "гоповскіми" темами, як захист вітчизни і тд і тп.

Це ж не в Опері гроші просирати...

а якшо по темі то якшо маєш гроші на авто то май гроші і на стоянку....

всьооо ти попав...перший в черзі на відстріл :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо для того, щоб бухий чи/та обдолбаний малолітній "пацанчег" ножичком когось підрізав, чи викрав ваше майно, чи побили вас до полусмерті?Щоб ви постійно думали чи дійдуть ваші рідні додому після роботи, чи ви...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди істоти божі, тому всі мають право на життя. вагома причина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі ті "мужики",які на них вже і не схожі теж дуже неприємні.

люди істоти божі, тому всі мають право на життя. вагома причина?

Ці "істоти" можуть забрати ваше,причому навіть без причини...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто поражаюсь как быстро темы на борде перерастают в поток мыслей совсем не по теме :) причем с разными разветвлениями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо для того, щоб бухий чи/та обдолбаний малолітній "пацанчег" ножичком когось підрізав, чи викрав ваше майно, чи побили вас до полусмерті?Щоб ви постійно думали чи дійдуть ваші рідні додому після роботи, чи ви...

Тебе десь біля під'їзду побили хлопці в спортіках і ти оголосив їм війну? Імхо, як би я десь собі тихо мирно йшов в спортивному одязі (зручно, знаєте, бо на роботі костюмтрійка-туфлі-всі діла), так собі по парку гуляючи з собакою або бігаючи крос і якісь донкіхот прийшов би і почав вчити мене як вдягатись, то точно (донкіхот) по гриві би відгріб.

Наразі твої слова звучать просто як із вуст "ображеного", теми битих вікон стосуються мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_о, а я завжди залишав документи в машині :0162:

ніколи не боявся... викрадуть і нічого вже не докажеш :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_о, а я завжди залишав документи в машині :0162:

ніколи не боявся... викрадуть і нічого вже не докажеш :0160:

тепер не будете.

особисто я документи без потреби з дому не виношу щоб не загубити. дуже геморне це діло їх відновлювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_о, а я завжди залишав документи в машині

а тепер розкажіть тут де живете :_02:

я направду теж почав недавно забирати тех. паспорт, а раніше зручно було-хто перший взяв ключ, той машиною і поїхав.

Але Кравчука становиться все більш криміногенною, ось вікна пішли...

відеореєстратори всі знімаєте на ніч?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_о, а я завжди залишав документи в машині

а тепер розкажіть тут де живете :_02:

я направду теж почав недавно забирати тех. паспорт, а раніше зручно було-хто перший взяв ключ, той машиною і поїхав.

Але Кравчука становиться все більш криміногенною, ось вікна пішли...

відеореєстратори всі знімаєте на ніч?

Якби я ставив на дворі авто на ніч, то знімавби відеорегістратор 100% хочь як не "впадло" це робити кожен день, бо як в мого друга(приблизно 2місяці назад)вибили скло і сп...ли. саме регістратор,в дворах на Конякіна. Да я і серед білого дня боюся авто в дворі(також Конякіна) лишати на довго(висить по серед скла,приваблює ) дибілів вистачає, справа декількох секунд.

Якщо така ситуація, раджу усім, на ніч хто ставить у дворах, знімати "регіки" забирати з автомобілів усе, навіть якісь прості пакети,сумки,про папки взагалі мовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тебе десь біля під'їзду побили хлопці в спортіках і ти оголосив їм війну? Імхо, як би я десь собі тихо мирно йшов в спортивному одязі (зручно, знаєте, бо на роботі костюмтрійка-туфлі-всі діла), так собі по парку гуляючи з собакою або бігаючи крос і якісь донкіхот прийшов би і почав вчити мене як вдягатись, то точно (донкіхот) по гриві би відгріб.

Наразі твої слова звучать просто як із вуст "ображеного", теми битих вікон стосуються мало.

Та ніхто мене не ображав,я трохи не теї статури і породи,просто не бачу з цього біосміття користі.Я не казав, що людина яка бігає крос повинна страждати, я казав про "четкіх"...

Але до цієї теми мої пости дійсно я не мають відношення...тому далі коментувати не буду.А за майно людей дійсно прикро,що якісь тролобіти його псують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж *вскрили* мою машину два дні тому, нічого цінного не вкрали, лише насмітили мотлохом з бардачка, вкрали старого китайського ножа й все ніби, може теж документи чи гроші шукали, але я ще не дійшов до такої безпечності, в машині залишати цінні речі, але тим не меньше неприємно, хоч і скло не вибивали й замки не ламали, походу під ущільнювачем пасажирских дверей підважили лінійкою чи ще чимось, не знаю, помітив лише, що ущільнювач частково віддертий ззовні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж *вскрили* мою машину два дні тому...

А машина де знаходилась?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...