Перейти до змісту

Пішов з дому і не повернувся літній чоловік

bazoomba

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

УВАГА!

tata.png

Розшкуємо Семенюк Йосипа Йосиповича

16.10.2014 вийшов з дому і не повернувся

страждає на деменцію (проблеми з пам'яттю, орієнтацією, важко сформувати і висловити думку)

на вигляд 65-70 років

одягнений в світлу куртку, темно-зелені штани, чорні туфлі

(при собі може мати кухонні предмети - ложку, вилку, кухонний ніж)

Повідомити про перебування або будь-яку інформацію прохання по тел.:

(067) 455-95-80

(066) 351-76-12

Можливо хтось бачив самотнього чоловіка, можливо не зовсім охайного в силу свого стану, з явною втратою орієнтації - ДУЖЕ прошу повідомити! Особливо по маршруту 103, 107 автобусів або безпосередньо в транспорті. Грошей або цінних речей при собі не мав

Опубліковано

ви мене вибачте но з такою хворобою як ви описали (страждає на деменцію (проблеми з пам'яттю, орієнтацією, важко сформувати і висловити думку)) з доми не треба було випускати

Опубліковано

ви мене вибачте но з такою хворобою як ви описали (страждає на деменцію (проблеми з пам'яттю, орієнтацією, важко сформувати і висловити думку)) з доми не треба було випускати

Людина ж не пораду просить по догляду, а допомогу.
Опубліковано

людина так влаштована, що завжди шукає винних

але є речі, які не завжди можна передбачити

хто доглядав за подібними хворими зрозуміє, а хто ні - то може спокійно критикувати

над такими людьми потрібний цілодобовий нагляд - така собі дитина в літах, забезпечити такий нагляд досить важко, а інколи неможливо

bublik007 дякую за підтримку

Опубліковано

людина так влаштована, що завжди шукає винних

але є речі, які не завжди можна передбачити

хто доглядав за подібними хворими зрозуміє, а хто ні - то може спокійно критикувати

над такими людьми потрібний цілодобовий нагляд - така собі дитина в літах, забезпечити такий нагляд досить важко, а інколи неможливо

bublik007 дякую за підтримку

Нема за що. Відпишіть коли знайдеться. Дай Боже, щоб все було добре.
Опубліковано

ЗНАЙШОВСЯ! аж на цукровому

дякую Оксані і її мамі, що подзвонили і не залишились байдужі!

дякую борді!

і тему можна закривати

п.с. надіюсь більш не прийдеться відкривати...

Опубліковано

Ви мене не зрозуміли мав на увазі, що треба було краще дивитися за чоловіком , не відпускати без нагляду бо у моєї бабушки в селі також була така ситуація, тепер без догляду не відпускають нікуди, а ви накинулись як не нормальні, ну впринципі як завжди це ж БОРДа.........шо за люди

Опубліковано

Ви мене не зрозуміли мав на увазі, що треба було краще дивитися за чоловіком , не відпускати без нагляду бо у моєї бабушки в селі також була така ситуація, тепер без догляду не відпускають нікуди, а ви накинулись як не нормальні, ну впринципі як завжди це ж БОРДа.........шо за люди

действительно, чего же они накинулись? Надо Ваши советы было слушать, че уж

Опубліковано

Не богу дякуйте, а Оксані.

Звісно!

Якби сказали, що в районі 33-го, то я б звертав увагу, звісно ж.

:) Цікаво часом виходить. Не хочеш ти кудись іти, ну не збираєшся просто.

Але якась сила тебе туди тягне. І там ти можеш знайти те, що давно шукав. Або не шукав. Або трапиться якась подія важлива.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...