Перейти до змісту

Якому вину Ви надаєте перевагу (з перерахованих)?

Oksana04

Якому вину Ви надаєте перевагу?  

74 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Прошу допомоги у виборі вина.

Не цікавить поділ на червоне чи біле та сухе чи солодке і т.п.

А саме якій торговій марці з перерахованих віддаєте (віддали б) перевагу.

Можна з коментарем "чому".

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цього року відкрив для себе Чізай. Раджу всім спробувати. Дійсно гарне вино.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З українських я би вибрав Масандру, але її чомусь в списку немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З українських я би вибрав Масандру, але її чомусь в списку немає.

Поки встигла відредагувати, тому вже є.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українські не п'ю, бо 90% з них - це концентрат виноградного соку + спирт. Вони так і пишуть на етикетках - "з додаванням концентрату виноградного соку", тобто сиплять туди порошок. Ті, що знайдете без такої фрази будуть дорожчими за італійські, іспанські, і тим більше молдавські і грузинські. Хоча вино вину рознь. А от кримські тепер взагалі "вражескі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брат був на заводі інкерман, всьо по феншую казав, качественно, чистенько. Там музей є навіть.

Стосовно вина самого то рідео вживаю, вкрай рідко, дружина теж не часто, чаще шампаньйолу, а я самогон. Але каби купував то або інкерман, або наомі чи мікадо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще забув додати, що полюбляю медовуху волинську. Теж до вина напевно потрібно віднести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але каби купував то або інкерман, або наомі чи мікадо.

Я теж по Мікадо "виступаю", і от вичитала, що це не вино, а винний напій) Шмурдяк-шмурдяком, але такий доообрий)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивне опитування - хто ж складає рейтинги вина по торгових марках???

біле та червоне - ні не чули? солодне і напівсолодке, марочне та десертні - вам нічого не говорять ці назви? як можна в купу мішати все під одну гребінку?

це наче судити про всю родину по одній людині, котру колись десь бачили, за руку потисли і кілька слів обговорили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але каби купував то або інкерман, або наомі чи мікадо.

Я теж по Мікадо "виступаю", і от вичитала, що це не вино, а винний напій) Шмурдяк-шмурдяком, але такий доообрий)))

Там три чи чотири майже схожих за смаками виробники є, дійсно шмурдяк, для мене як кампотик, проблема у тому що на нормальну компанію дівчат воно уходить кастрюлями, не напасешся, спробував придбати інше, не таке солодке (не з дешевих), всьо посьорбали трошки і бутилка до половини, а минклого разу майже три наомі ''убрали'' за два захода. У чоловічої половини теж з горілкою (самогон vs державна).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода, що у Луцьку немає у продажу продукції Леанка.

Щодо опитування... Пробачте, але питання поставлено некоректно. Фактично опитування йде щодо популярності торгових марок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опрос: Якому вину Ви надаєте перевагу?

З українського, мабуть, Шабо.

Але якщо дати можливість вибору, то краще іспанське або португальське.

А якщо по вибору піти ще далі, то краще медовухи ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз я так сформулювала питання, значить мені так треба.

біле та червоне - ні не чули? солодне і напівсолодке, марочне та десертні - вам нічого не говорять ці назви?

Чула, Костя, чула - і в топстарті написала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли приходять гостi -для них купуемо лише горiлку

А коли мені хочеться вина-купую фраголіно (для кого це вино,для кого шампанське)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З українських я би вибрав Масандру

Масандру купувала в Криму в спеціалізованому магазинчику і у нас. Це зовсім інші вина :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, не голосую..бо не вживаю алкоголь.

Скажи, а який ціновий діапазон представлених у списку вин, чому питаю - іноді купляю для дружини, для компанії, так дуже всім подобається чілійське вино, ціна в межах 40-50 грн (магазин Сільпо).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, не голосую..бо не вживаю алкоголь.

Скажи, а який ціновий діапазон представлених у списку вин, чому питаю - іноді купляю для дружини, для компанії, так дуже всім подобається чілійське вино, ціна в межах 40-50 грн (магазин Сільпо).

Ці вина дешевші.

Питаю для кафе. Чілійське в нас є, не п'ють люди.

І + має бути Глінтвейн, треба оприділитись, яке вино брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Из списка Чизай,только не Украинского разлива..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз я так сформулювала питання, значить мені так треба.

біле та червоне - ні не чули? солодне і напівсолодке, марочне та десертні - вам нічого не говорять ці назви?

Чула, Костя, чула - і в топстарті написала

тоді питаня треба ставти правильніше - "Якій торговій марці ви віддаєте перевагу?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подобаються "Масандрівські" вина, але останній раз коли купляв в Там-Тамі "Кокур десертний Сурож" , звернув увагу, що вино продавалось в трьох різних бутилках з здавалося б схожими етикетками, дві з яких з оригіналом немають нічого спільного. Якщо вибір для кафе, потрібно поцікавитись в постачальників походженням цього вина.

А ще подобаються "Вина сонячної долини", дуже смачні. Деякий час жив в Сонячній долині, бував на виробництві. Вина однозначно варті уваги! Але в нас у продажі на очі не попадались, можливо погано шукав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з українських те що можна пити - вартує покручє забугорних

в дистрибюторів можна накопать недороге забугорне

колись в Стоп-кадрі і ще в якихось ресторанчиках було французське дешевше вино по 90грн за пляшку, що не сильно відрізнялось від вітчизняних

напевно заробіток на ньому був значно менший - але я і знайомі брали переважно його бо не шмурдяк

для реклямки - варто таких декілька позицій мати

.

але "Затишок" в мене чомусь не асоціюється з дегустацією вин :) напевно із-за інтер’єру

а доганятися якби всеодно яким

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але "Затишок" в мене чомусь не асоціюється з дегустацією вин :) напевно із-за інтер’єру

Не у всіх так.

Приходять різні люди з різними забаганками. Не тільки ж на "комплекси" ходять, є багато замовлень, де клієнти беруть вино не доганятись, а просто пити/смакувати.

Але це вже не по темі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще, що стосується ТМ "Масандра". Більше 80% виробництва складають кріплені міцні, десертні та лікерні вина. Це треба враховувати, тому що не всі люблять вина міцністю 16-19,5%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не голосую, бо не п'ю того, що всписку.

Шоб пити вина укр. виробника, треба мати коняче здоровя. Я, після двох бокалів, можу потім всю ніч унітаз обнімати. Після такого вина не те шо похмілля - стандартне отруєння.

Ну, може, то тільки я балувана.

Якшо в кафе, то може замовити якесь бочкове з Італіі? Воно недороге, але по якості чудове. Нє?

Пишу, як знатний любитель білого сухарика)))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо в кафе, то може замовити якесь бочкове з Італіі? Нє?

Ні, бо мені треба офіційно)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...