Перейти до змісту

Улюблені сусіди.

Opel75

Рекомендовані повідомлення

мені іноді здається, що багато людей пішло не від мавп, а все таки від свиней. Як так можна?

Ви, пані, мабуть не бачили смітники під час відкриття Порт-сіті ^_^

Якщо здерли,значить працює,ліпіть ще одну!

Швидше за все здерли тільки через те, що воно було на рівні очей. Можливо, варто обклеїти весь під'їзд повідомленнями про перенесення смітника під квартиру №**?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

В вечері можна буде листівки прямо в руки роздавати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольніше в паперовий пакетик нагадити екскрементами кішки чи песика, вичислити коли будуть вдома підпалити під дверима і позвонити в двері :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, фі

тож ТС просив щось з гумором пропонувати, а ви...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що я без гумору як почнуть гасити ото буде гумору, ніколи більше не ставитимуть сміття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що я без гумору як почнуть гасити ото буде гумору, ніколи більше не ставитимуть сміття

Це все потрібно знімати на камеру,і ютуб.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви б пішли таке діло робити якби сусіди заздалегідь знали, що то ви? як дорослій людині в очі дивитись сусідам після такої "веселухи" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би клав своє сміття ще їм під поріг,і попросив би добрих сусідів зверху повторити за мною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мої сусіди зверху в туалеті палять, а попіл струшують у вентиляційну шахту. В результаті попіл летить вниз і залітає до мене. Отак от сидиш ти на "білому товариші", мрієш про щось хороше, а зверху "сніжок" падає. Романтика...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може дати почитати тим сусідам, що тут про них пишуть , і ЩО ЇМ ПРОПОНУЮТЬ влаштувати.

Повинно подіяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ЩО ЇМ ПРОПОНУЮТЬ влаштувати

Або буде так,

TahBK.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуйте роздрукувати на форматі А3 або А2 напис "А ти виніс сьогодні сміття?" і фото червоноармійця (як рекламка з радянських часів), або ж просто написати: "Шановні сусіди, давайте разом дбати про чистоту нашого помешкання! Не залишайте сміття під дверима!".

є ще 1 варіант, правда то геть печалька, самосу перед дверима залишити з десяток (!) таких пакетів, щоб пройти було складно навіть сусідам, так пару днів. Думаю з зауваженням вони до вас точно звернуться, і тут ви: ЙЕС, а нате вам, гарно, да? а чого ж ви таке робите? А на питання про більшу чи меншу кучу то вже питиання розміру "срача", або він є, або його нема, а чи більший він чи менший, то інша справа...

Краще написати - Хто не винес мусор, той МОСКАЛЬ!!!!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пізно приїхав. По сюжету. Мусор винесли годин в 11. Чорне жирне п"ятно на підлозі десятого порядку - як візитна картка на морді власниці квартири.

По ходу зранку дзвонив в ЖЕК до майстрині, обіцяла сама зайти розібратись (толкова жінка, стикався кілька разів, хоч і заочно). Відмивати все ж прибиральниці з ЖЕКу, а вона наш поверх стороною обходить (і не тільки наш по тій же причині), звідси скарги жильців на відсутність прибирання. Верх цинізму - регулярно засирати площадку і скаржитись на "уборщицю, яка не прибирає".

Далі по темі на черзі ютуб, чи волинське телебачення, бачив у них сюжети про облагородження під"їздів, і виділяю на тижні день для пофарбування стін "свого" кутка.

Але ігнор не відміняю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно прикол.

- ТС. "Сусід мусор викинь"

-Сусід. "Нє!"%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D1%8E%D1%81-%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D1%83%D1%85-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%86%D0%B0%D1%85-188088.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yura-patriot

Пік енергії. Очей не відвести - згадались відеосалони колишні. По темі - "морду набить всегда успеем!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повчальна історія про сусідів по гаражу:

Колись, за часів царя Гороха, працював тех спеціалістом і встановлював приховані відеокамери, системи безпеки і т.д. так вот, дідусько один замовив послугу встановлення прихованої камери з терабайтовим вінтом та нічною підсвіткою у свій гараж (то діло на той час вартувало дорожче ніж той гараж разом із запором, котрий там стояв) для того, щоб виявити зловмисника. Якийсь з сусідів 3 роки підряд мазав гівном двері гаража і в усі дірочки та замочні скважини тої гущі палочкою понапихував. От не признався, що ж саме зробив і кому настільки насолив, що дійшло до такого. Прєступніка так і не виявили. Кстать такі затрати були пов'язані із бажанням подати до суду і відсудити состояніє у шкодніка. Далі я пішов працювати на іншу контору і результат так і не дізнався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yura-patriot

Пік енергії. Очей не відвести - згадались відеосалони колишні. По темі - "морду набить всегда успеем!"

Ага! відеосалони це-крутяк! А по темі,тримайся, тяжко дибілам щось довести і ніякий мордобій не допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vovaoks

камеру поставлю, коли більше вільного часу буде, але лише з приводу безпеки квартири, а не мусор сусідів пасти )

питання об"ємне, безперебійник, регістратор, "удальонка". Смартфоном онлайн плюс архів. Всьому свій час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання об"ємне, безперебійник, регістратор, "удальонка"

варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

певно, поки за халяви не вхопите та не тріпонете як слід, то не дойде.

як варіант можу запропонувати взяти рукавиці, дістати сміття з того пакету і позасовувати їм у дверні щілини.

знатимуть хто? знатимуть ще й як. але може дієвіше дійде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В вечері коли всі посходяться додому,провести псевдо зйомку репортажу типу від волинського телебачення.Пригрозити;ще раз, і ролик буде в ефірі,передавайте привіти родичам та знайомим!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якісь у вас такі добрі, дитячі методи. людям же не по 10 років, пальчиком грозити немає сенсу.

"псевдо-репортаж, просто поговорити, розклеїти картинки-мотиватори..." це для дитини 5 років навряд чи поможе, а для дорослого сформованого бидла тимбільше.

розсипте їхні пакети їм прямо під двері, шоб переступали коли з квартири виходять-тоді дойде може швидше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якісь у вас такі добрі, дитячі методи. людям же не по 10 років, пальчиком грозити немає сенсу.

"псевдо-репортаж, просто поговорити, розклеїти картинки-мотиватори..." це для дитини 5 років навряд чи поможе, а для дорослого сформованого бидла тимбільше.

розсипте їхні пакети їм прямо під двері, шоб переступали коли з квартири виходять-тоді дойде може швидше.

І цим самим ти опустишся до їхнього рівня :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого? я ж не насиплю їм свого сміття! насиплю їхнього ж, себто мокну їх головою в їхнє ж лайно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого? я ж не насиплю їм свого сміття! насиплю їхнього ж, себто мокну їх головою в їхнє ж лайно

Аби потім тебе туди ж не мокнули,мало-лі шо!

3 квартирам не мішає ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...