Перейти до змісту

Улюблені сусіди.

Opel75

Рекомендовані повідомлення

Шановні Бодівчани.

І сміх і гріх. На площадці чотири квартири. Одна моя. Троє сусідів по черзі виставляють сміття біля своїх дверей, зі всіма витікаючими з пакетів наслідками. Зі всіма спілкуюсь нормальні ніби люди. Все розуміють, всі за добробут і т.д.

Пакети по два дні стоять. Всі ходять в школу, на роботу. Пакети стоять. Поки не затхне чи потече .

Заходжу, ввічливо прошу винести. Сам кілька разів виносив ))))), думав не зручно людям стане, та де там. Триває цей бардак вже 9 місяців, для мене як новосела. Я так розумію - для них - все життя. Тільки що попросив вкотре!!!! одних сусідів, вертаюсь додому - ці винесли, інші виставили.

Хочу ремонт на площадці зробити, вже почав, але подивишся на ті затхлі калюжі під дверима - руки опускаються. Не доходить до мене, як люди біля своїх власних! дверей помийку роблять. Невже так звикли в гімні жити?

Скандали та погрози вже були. Всі "в міру" п"ющі, їм похєр. Те що вони своїх дітей привчають до свинарника змалечку- там же. Час іде, картина та ж.

В кого які думки з цього приводу? Поради висипати під дверима не приймаю - було, ефект читай вище.

Дискусію прошу вести з уклоном в гумор - негативу і так вистачає.

post-7826-0-20359300-1411676317_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

=) я теж виставляю .... бува на ніч, або зранку, щоб не забути як іду на роботу ....

сусіди бувають різні ...... в мене мадама на 8 чи 9 викидає крихти і все таке з вікна ..... "птічкам" за руку не зловив і як таке зловиш ... часто буває бачу як щось падає ... і на підвіконнику крихти .... змирився =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найміть бомжа,щоб кожен ранок викидав!Скинитесь по пару "ре" в місяць,на зарплату Вам добре,і людині заробіток.!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуйте роздрукувати на форматі А3 або А2 напис "А ти виніс сьогодні сміття?" і фото червоноармійця (як рекламка з радянських часів), або ж просто написати: "Шановні сусіди, давайте разом дбати про чистоту нашого помешкання! Не залишайте сміття під дверима!".

є ще 1 варіант, правда то геть печалька, самосу перед дверима залишити з десяток (!) таких пакетів, щоб пройти було складно навіть сусідам, так пару днів. Думаю з зауваженням вони до вас точно звернуться, і тут ви: ЙЕС, а нате вам, гарно, да? а чого ж ви таке робите? А на питання про більшу чи меншу кучу то вже питиання розміру "срача", або він є, або його нема, а чи більший він чи менший, то інша справа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найміть бомжа,щоб кожен ранок викидав!Скинитесь по пару "ре" в місяць,на зарплату Вам добре,і людині заробіток.!

Угу, і коли всі звикнуть і весь під"їзд почне виставляти , бомж в запой, картина Репіна.

Якийсь мудило раз у ліфт поставив, пакет півдня катався )

Оголошення надрукую. Текст приблизно - свій свинарник тримайте в себе у квартирі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Opel75, головне, не займайся перевихованням. це абсолютно марна справа, зробиш тільки гірше, бо цим ти ставиш себе на їх рівень. "агіткі" запропоновані вище теж не діють – перевірено. просто абстрагуйся від того бидла, повністю ігноруй їх присутність, не вітайся, не розмовляй, дивись як на пусте місце. інакше від марних спроб щось з тим зробити тебе потягне на дрібне хуліганство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходжу, ввічливо прошу винести.

не варто було цього робити

ви видали себе

тепер ніяких таємних екстремальних заходів ви вжити не зможете

вони вже знають, хто їх "ворог"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не варто було цього робити

ви видали себе

тепер ніяких таємних екстремальних заходів ви вжити не зможете

вони вже знають, хто їх "ворог"

та да… ніякого тепер суперклею в скважину чи тухлих яєць під обивку :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постав поруч свій пакунок і не винось, поки сусіди не зроблять зауваження тобі, а ти їм - "ой, а я думав тут смітник..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покладіть збоку ще й пакет свого. Цікаво, яка буде реакція?

upd: випередили на 1хв ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покладіть збоку ще й пакет свого. Цікаво, яка буде реакція?

upd: випередили на 1хв ^_^

Там дивись і з верхніх етажів підтянуться люди,в малу кучу. Весело буде)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Opel75, головне, не займайся перевихованням. це абсолютно марна справа, зробиш тільки гірше, бо цим ти ставиш себе на їх рівень. "агіткі" запропоновані вище теж не діють – перевірено. просто абстрагуйся від того бидла, повністю ігноруй їх присутність, не вітайся, дивись як на пусте місце. інакше від марних спроб тебе потягне на дрібне хуліганство.

Да якби і побоку. Але. Загородив решіткою площадку (9 пов), повісив турнік, вчепив мінотавра, обтягнув шт. шкірою, вже є зварена лавка під невелику штангу (поки не ставлю -брак часу). В планах гарні стіни і затишний куточок на зиму. А та картина всю охоту відбиває.

ПРобував зрозуміти сусідів - не можу. Моїх інженерних мозгів на це не вистачає )

Пораду приймаю - сусідів в ігнор!

)

Постав поруч свій пакунок і не винось, поки сусіди не зроблять зауваження тобі, а ти їм - "ой, а я думав тут смітник..."

До такого рівня опускатись точно не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роздрукуй та заламінуй: "Смітник тут". Приклей на те місце де вони ставлять. З часом можна змінити напис на щось нове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З вовками жити, по вовчи вити.

Зате маєш стимул для поліпшення житлових умов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це реально саме дієвіше. Висунув сусід свій мусор за двері, а ви тут нагорку свій поклали:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас в підїзді такого ніхто не робить..... :_09: ...незрозуміле для мене, невже складно винести відразу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аааа в мене сусіди на поверх вище всією сім'єю виходили на балком і жували насіння, відповідно лушпайки за балком. Раз на я на своєму балконі прибрала, другий, на третій гавкнула, на четвертий прибрала і занесла їм під двері, на п'ятий розвішала купу плакатіа по всьому під'їзді про свинок і де живуть. Допомогло, правда я там вже не живу))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки так. Шкода, що похуйлівськи, на рідній не знайшов.

yutube на стрьомі, з попередженням.

Чекаєм реакції.

post-7826-0-81699100-1411680395_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо підговорити якогось знайомого влаштувати жарт, щоб прикинувся міліціонером і завітав до сусідів зі словами типу "на вас скаржаться сусіди, прийшов попередити, бо як не виправитесь, то надалі будете оштрафованими за порушення чистоти" ну щось типу такого.

Варіант, звичайно, може пройти якщо сусіди не надто "продвинуті" і не почнуть питати посвідчення, і не ті, кому пофіг на правоохоронців

Ну або справжнього дільничого попросити (хоча їх фіг допросишся, хіба за гроші).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нууууу! час прийшов для GARBAGE BUCKET CHALLENGE :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реакція сусідів досить очікувана. Мама на роботу, син (більше 10 років) в школу - переступили і пішли.

Парадокс нашого життя - засирають площадку вони, а злитись будуть на мене. :0130:

На черзі ЖЕК.

post-7826-0-51046000-1411711364_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені іноді здається, що багато людей пішло не від мавп, а все таки від свиней. Як так можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне листівочку здерли (правда очі заколола), а от сміття всеодно лишили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заламінувати та намертво приклеїти. Здерли - значить зачепило.

Мені здається сміття це дрібне хуліганство. Чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо здерли,значить працює,ліпіть ще одну!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...