Перейти до змісту

Що подарувати батькові на день народження? (60років)

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Усім привіт, допоможіть і підкажіть що можна подарувати?

Я місяць тому на 60річчя татові мультиварку подарувала.

ЯК??? Як можна створювати такі теми? Це ж Ваш тато, а не стороння людина. ХТО краще вас має знати ЩО йому потрібне/хочеться?

Ну ще теми про вчительку, шефа і т.п. - куди не йшло, але про рідних - шок.

Опубліковано

Щось для душі

Якщо захоплюється риболовлею, то що, наприклад, котушку чи стілець

Як любить полювання чи "тихе" полювання, то хороший ніж

Можете масажер подарувати

Опубліковано

як варіант, фотосесію

в мого батька тоже скоро дн і я згадую, що в нього немає сучасних фоток, все лише старе

може то замовити фотосесію з мамкою, зара осінь, можна нащолкати класні кадри, на пам’ять

Опубліковано

я розумію Oksana04, але дійсно у нього все є, і все що треба було вже подарували, створюючи тему я просто хотів побачити розмаїття подарунків і можливо щось дійсно йому підійде, я і теж варіанти продумував, але все це або дарувалося або не потрібне...

тому й прошу ділитися хто що дарував... дякую за розуміння!

Опубліковано

Я місяць тому на 60річчя татові мультиварку подарувала

Чому не спінінг,?)))

photo_88246.jpg

Тому що, як писала вище, ХТО, як не близькі люди, знає чого не вистачає імениннику для повного щастя.

Опубліковано

Я місяць тому на 60річчя татові мультиварку подарувала

Чому не спінінг,?)))

photo_88246.jpg

Тому що, як писала вище, ХТО, як не близькі люди, знає чого не вистачає імениннику для повного щастя.

Значить спінінг мамі!

Опубліковано

якщо в тата все є або нічьо йому не треба

то я дарував пляшку арманьяку 40-річного

60-річний млін непідйомний був :) але 40 підходило бо якраз на флот тоді пішов :)

Опубліковано

ще, як варіант, може бути фільм-портрет, такий собі на 5-10 хв, про батька

пару слів про себе, фотки з архіву, погуляти десь в місті

ну це, можливо, більше пам’ятка про батька для себе і про діда для внуків, ну і далі по родоводу

але як варіант не погана ідея для відеородоводу (шено придумав), щоб кожне покоління батьків залишало після себе невеличкий фільм про себе.

Опубліковано

Za 500 - 700 grn. mozna widprawutu tata widpochutu napruklad y Karpatu, pogyljatu chu projtus goramu, poduhatu swizum girskum powitrjam, ce, na mojy dymky, byde i korusno i prujemno !

Опубліковано

Za 500 - 700 grn. mozna widprawutu tata widpochutu napruklad y Karpatu, pogyljatu chu projtus goramu, poduhatu swizum girskum powitrjam, ce, na mojy dymky, byde i korusno i prujemno !

без мами ))

в мого також скоро так, як він майстер

думаю подарувати хороший набір інструментів

і Ви можете так само!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...