Basil Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:53 #1 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:53 Потрібно вибрати електронну книгу на подарунок для доньки-студентки.Оскільки у них зовсім не петраю, тому з радістю вислухаю прочитаю ваші поради.
Dima4s Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:54 #2 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:54 amazon kindle paperwhite
Vitaliy L Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:56 #3 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:56 на який бюджет покупки розраховуєте
Basil Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:56 Автор #4 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 11:56 а простіше?
lilechka Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:03 #6 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:03 amazon kindle paperwhitekindle peкомендуюне бачу сенсу переплачувати за paperwhite
Dima4s Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:19 #7 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:19 amazon kindle paperwhitekindle peкомендуюне бачу сенсу переплачувати за paperwhiteв кіндл немає підсвітки.як на мене підсвітка- важлива штука.напишіть бюджет. може після оголошення суми і вибору особливого не залишиться)п.с. ОГО! paperwhite 2100 коштує.. поверніть долар по 8) а краще по 4)
Roman_1984 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:23 #8 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:23 Користувався усім вище перерахованими книжками, в мене Кіндл Пейпервайт в дружини Нук з підсвіткою. Великої різниці між книгами нема, але Нук за ті самі гроші без реклами - 119 дол. Амазон випустив вже нову генерацію читалок - топова модель 200 баксів, але ще не продають. Нук теж має скоро нову книгу презентувати, якщо хочете найкращу (бюджет не проблема) то раджу почекати, особисто вже купив би новий кіндл - в якому вже є РОСІЙСЬКЕ меню (шкода що нема українського), але спочатку гляну, наскільки новаційним буде Нук.П.С.: з підсвіткою набаго практичніше....
SOAD Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:26 #9 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:26 купив би звичайний планшет) в мне асус нексус так що повныстю влаштовуэ)
Roman_1984 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:29 #10 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:29 купив би звичайний планшет) в мне асус нексус так що повныстю влаштовуэ)Планшет, то троха не то.... Електронні чорнила більш паперові)))))
Basil Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:30 Автор #11 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:30 на який бюджет покупки розраховуєте не орієнтуюсь скільки подібне може коштувати.оскільки купується власній дитині, то перевага безпечночності для зору.ну припустимо 1000-1500 грн. мало? багато?
Basil Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:32 Автор #12 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:32 купив би звичайний планшет) в мне асус нексус так що повныстю влаштовуэ)лікарі не рекомедують використовувати планшети/смартфони для тривалого використання....
brodiagska Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:34 #13 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:34 BarnesandNook - перешивається на андройд і хаває все що тільки можна уявити. Маю таку модель з підсвіткою. Купував для багатьох друзів. Реально найкращий варіант
SOAD Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:36 #14 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:36 купив би звичайний планшет) в мне асус нексус так що повныстю влаштовуэ)лікарі не рекомедують використовувати планшети/смартфони для тривалого використання....лікарі багато чого не рекомендують), але я читаю постійно с планшета, у нареченої айпад міні теж проблем не замічано)
Roman_1984 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:38 #15 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:38 BarnesandNook - перешивається на андройд і хаває все що тільки можна уявити. Маю таку модель з підсвіткою. Купував для багатьох друзів. Реально найкращий варіантТа й без перепрошивки Каліблі все хаває)
BeON Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:46 #16 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:46 купив би звичайний планшет) в мне асус нексус так що повныстю влаштовуэ)лікарі не рекомедують використовувати планшети/смартфони для тривалого використання....Читалка вона і для того читалка.Якщо мета - читання сутками то звісно тут мови про планшет не може бути. А якщо моментами треба пдф, ворд відредагувати, матеріал потрібний пошарити в неті, щось на ютубі цікаве зиркнути без танців з бубном то краще планшет, да на планшеті не почитаєш 4 год підряд наприклад, але можливостей більше.П.с. Маю травму ока, лікар сказала що одне око сприймає навантаження за два,тому при такому інтенсивному користуванні планшетами,смартами,ноутами та інше я вже осліпнути років пять тому мав. Але нічого, сонце свЄтіт)Раніше теж хотів читалку дуже-придуже але Nexus 7 2013 переконав мене придбати його)"Многие задаются вопросом, какой гаджет в таком случае удобнее: планшет или электронная книга? Электронная книга предназначена исключительно для чтения книг в цифровом формате. В ней могут присутствовать дополнительные функции (воспроизведение аудиофайлов, Wi-Fi и т. п.), но основная задача гаджета остается неизменной. Поэтому все преимущества электронных книгах в данной ситуации связаны с их основным предназначением. Планшет — гораздо более многофункциональный гаджет, чем электронная «читалка». Он позволяет не только читать книги, но и смотреть видео, «серфить» в Интернете. Если электронную книгу относят к гаджетам, то планшет — это уже компьютер. Итак, однозначно сказать, что лучше, планшет или электронная книга, нельзя. Все зависит от того, с какой именно целью вы приобретаете устройство. Если вы собираетесь только читать электронные книги и беспокоитесь за свое зрение, приобретайте электронную книгу с E-Ink дисплеем. Если электронные книги вы читаете время от времени и цените в гаджетах многофункциональность, ваш выбор — планшет. Идеальный вариант, конечно, — приобрести оба девайса и использовать каждый строго по назначению, но, к сожалению, финансовые возможности большинства пользователей этого не позволяют."Якось так....
Sh_Ok Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:55 #17 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 12:55 тут справді залежить від бюджету, але якщо це має бути саме читалка то раджу зупинитись на e-ink екрані. я маю nook, дочка kindle 4 (модель вже стара, але свої прямі функції виконує), обидва 6-дюймові, кіндл компактніший, зручніший якщо планує носити з собою в сумці чи в кишені. щодо підсвітки - не сама необхідна річ, плюс негативно впливає на зір. читати все таки потрібно при звичному освітленні, навіть працювати за монітором в темряві шкідливо для очей.
lilechka Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:04 #18 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:04 купив би звичайний планшет) в мне асус нексус так що повныстю влаштовуэ)лікарі не рекомедують використовувати планшети/смартфони для тривалого використання....лікарі багато чого не рекомендують), але я читаю постійно с планшета, у нареченої айпад міні теж проблем не замічано)А я читала і з компа, і з ноута, і з нетбука, і з телефона, і з читалкиОтож порівнювати маю з чимЕлектронна книга рулить однозначно. Очі втомлюються набагато менше щодо підсвітки - не сама необхідна річ, плюс негативно впливає на зір. читати все таки потрібно при звичному освітленні, навіть працювати за монітором в темряві шкідливо для очей.також так вважаюІ якщо вже дуже знадобиться підсвітка, то завжди можна придбати спеціальний ліхтарик для електронної книгищодо реклами на kindle...її легко можна відключити
Sh_Ok Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:09 #19 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:09 купив би звичайний планшет) в мне асус нексус так що повныстю влаштовуэ)лікарі не рекомедують використовувати планшети/смартфони для тривалого використання....лікарі багато чого не рекомендують), але я читаю постійно с планшета, у нареченої айпад міні теж проблем не замічано)на жаль це все одно відчується, я теж читала з ноута і з телефона, при чому ще й не зі смарта а з 2-дюймової соньки і думала що так буде завжди. зараз шкодую.
Ko3bMa Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:12 #20 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:12 Ніяких планшетів для читання, очам буде клямка.Сам маю Sony PRS-300 вже третій рік. Якщо виключити pdf, то вистачає з головою.
Basil Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:33 Автор #21 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:33 Що скажете про цю?
Vitaliy L Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:42 #22 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:42 трохи оффтопа.... а які пристрої нормально читають pdf ? а то назбирав багато цікавого і в цьому стандарті. на ноуті читати некомфортно.Що скажете про цю?досить пристойний варіант і продавець порядний.
lilechka Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:48 #23 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:48 Що скажете про цю?дешевше навряд чи знайдете у чудовому станіА тут ще й гарантія, що продавець фігню не підсунеРекомендую придбатиЯ свою читалку купувала б/в у чудовому стані у США. Жодного разу не пошкодувала (виграла у грошах та й стан як у нової)
Archon-ua Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:58 #24 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 13:58 Раджу брати Nook. Є моделі з підсвіткою і без. У мене модель без підсвітки. Перепрошив, доставив Кулрідер, Оперу (соцмережі, пошту глянути та нову книжку зкачати вистачає з головою) + деякі довідники під андроїд. Виходить купуєш електронну книжку а після танців з бубном маєш ч/б андроїд планшет. А те що без звуку не біда. Я її читати брав
Vitaliy L Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 14:00 #25 Опубліковано 24 Вересня, 2014 в 14:00 Раджу брати Nook. Є моделі з підсвіткою і без. У мене модель без підсвітки. Перепрошив, доставив Кулрідер, Оперу (соцмережі, пошту глянути та нову книжку зкачати вистачає з головою) + деякі довідники під андроїд. Виходить купуєш електронну книжку а після танців з бубном маєш ч/б андроїд планшет. А те що без звуку не біда. Я її читати брав подивіться тут, можливо актуально
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.