Перейти до змісту

29"покришкі на гідбрид 28"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене велосипед COMANCHE на 28" колесах

і мене цікавить чи влізуть покришкі 29"?

на переднє колесо має стати,а вот чи на заднє влізе?

хочу поставити щось не сильно агресивне шиповане(ширина 2.0 )

хто що скаже?

post-26303-0-37336700-1411544091_thumb.j

post-26303-0-24292400-1411544093_thumb.j

post-26303-0-51811700-1411544094_thumb.j

Опубліковано

влазить Schwalbe Big Apple 29x2.0 – перевірено. але чи буде тобі комфортно на такій? все ж таки слік

скажи краще, для чого ти це хочеш зробити? "найнера" з "дорожника" все одно не зробиш – геометрія не та, ще й можуть бути проблеми при навантаженні, якщо ти почнеш на ньому стрибати

Опубліковано

влазить Schwalbe Big Apple 29x2.0 – перевірено. але чи буде тобі комфортно на такій? все ж таки слік

скажи краще, для чого ти це хочеш зробити? "найнера" з "дорожника" все одно не зробиш – геометрія не та, ще й можуть бути проблеми при навантаженні, якщо ти почнеш на ньому стрибати

ну якщо будуть проблеми,порадь з 28" полусліків або шипованих щось

Опубліковано

Колись вже була така тема ;)( можна цю просто до неї додати)

http://board.lutsk.u...-29-jaksho--28/

З власного досвіду напишу: тут портібно дивитися індивідуально, по ширині між трубами, зважити на всі зазори, а тоді вибирати гуму. По експлуатаційним властивостям звісно комфорту на дупу добавляється, але закономірно через ширину і масу покришок знижується динаміка.

Як проміжний варіант в принципі цілком жит"єздатний, а ось якщо розглядати його з погляду повноцінного MTB не варто.

В моєму варіанті я впихнув гуму 2.1", довелося зрізувати ряди бокових шипів, під час експлуатації коли з"являлися невеличкі 8-ки воно постійно затирало об пера і постійно доводилося рівняти колеса (хоч набив руку на цьому перед власною зборкою коліс свого нового найнера :)).

Опубліковано

ну якщо будуть проблеми,порадь з 28" полусліків або шипованих щось

Schwalbe Black Jack (універсальна) та Black Shark (зима/осінь) мають бути доступні у розмірі 622x47 (це 28 x 1.9). якраз те, що треба

Опубліковано

Питання до знающих. Чисто спортивний інтерес.

Чи можна втулити колеса 27,5 на мою раму.

Зазори по перам між покришкою та рамою орієнтовно 2,5-3 см (див фото)

Зараз стоїть резина Schwalbe Black Jack 26х2,10.

Може в когось є вел з 27,5 колесами хотілось би під'їхати попробувати поставити і подивитись чи влізуть.

Сорі за фото. три дні після дощу катав по місту все зас№ано. :)

da75ea7bec6b29d63de54258baff074dc1ee60194210812.jpg

a5866ebdce86dcdc3b5ba7daf194e843c1ee60194210842.jpg

69add0871c6e44b7e18b189bccdaa03ec1ee60194210867.jpg

Опубліковано

Може в когось є вел з 27,5 колесами хотілось би під'їхати попробувати поставити і подивитись чи влізуть.

У вас же гальма обідні.

І це дрібниці. Якщо ж вже втулите (невідомо для чого), вам ще прийдеться шукати гуму шосейну на 27.5, якої в принципі не може бути ;)

Опубліковано

У вас же гальма обідні.

І це дрібниці. Якщо ж вже втулите (невідомо для чого), вам ще прийдеться шукати гуму шосейну на 27.5, якої в принципі не може бути ;)

Гальма будуть мінятись на гідравліку. Просто саме зараз фінанси не дозволяють поставити бо треба замінити передню втулку (хочу щось на промах) та вилку (повітряну) ... задню втулку уже замінив. :)

А цікавлюсь чи це взагалі можливо. Якщо ні то ні. ;)

Мені і на 26 норм їздить але той самий "спортивний інтерес" існує. :)

Бачив в інтернетах, що ставити 27,5 замість 26 колес там покришка стояла в притул до рами і до корони вилки (під спойлером приклад).Як це все відобразиться на управлінні нажаль незнаю. ;)

6-CUBE-Acid-29.jpg

Опубліковано

Всім більше подавай! Гігантоманія прям якась!?

Розмір має значення. :)

А по темі, в мене минулого року був гібрид з резиною 29х2.1. Їздилось нормально, ніде не підтирало, задньому місцю було м'яко. Але, все-таки, це був гібрид з відповідною вилкою, асфальтовою геометрією. Цього року пересів на повноцінний найнер, і зрозумів, яка велика різниця між ним і моїм попереднім велосипедом.

А які в тебе стояли покришкі нв гібриді?????

і що порадиш дельне і не дороге з 28"?

Опубліковано

А які в тебе стояли покришкі нв гібриді?????

і що порадиш дельне і не дороге з 28"?

В мене стояли Schwalbe Rapid Rob. Якщо хочеться більше прохідності, але при цьому не втратити універсальності, то, напевно, в такому випадку найкращі Schwalbe Smart Sam, тим більше, вони є не тільки широкі(2.1, 2.25), а й і вужчі - 28х1.4, 28х1.6, 28х1.75.

Забув додати - і головне - недорого :)

Опубліковано

можна ще в сторону циклокросової гуми подивитись. вона зазвичай недорога, теж на 28" та розміром 1.5 - 1.8 з досить універсальним протектором.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...