Перейти до змісту

Як краще вберегти свої заощадження?

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перш за все треба чорнозем.Недаром підприємство Україно-Французько-Молдовське. В Молдові і палка проросте.

Зараз в світі нова тема - terra preta (чорна земля). В грунт добавляють мілке деревне вугілля. Кажуть, що кардинально піднімає урожайність.

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

яких саме золотих монетах? якщо сучасних інвестиційних, то вони не вигідні, злитки вигідніші. якщо мова про царські, то там нюанси... то в яких саме монетах?

Слитки говоришь... А если я скажу что в монетах золото дешевле получаеться чем в слитках, и с продажей меньше хлопот?

Раскажу более подробно почему "в монетах золото дешевле получаеться чем в слитках, и с продажей меньше хлопот".

НБУ выпускает инвестиционные золотые монеты "Архистратиг Михаил". Цену на их устанавливает так: официальный курс банковского метала НБУ умножает на вес монеты + 3-4% "комисии" сверху (3% для унцовки, 4% для полуунцовки).

А теперь самое интересное: официальный курс банковского метала НБУ на завтра = сегоднешний утренний лондонский фиксинг по золоту (исчисляеться в баксах) умножаем на курс бакса в НБУ. Получаем - официальный курс банковского метала НБУ в гривне.

В НБУ курс бакса был примерно на 10% ниже чем риночный. Потому и золотые монеты "Архистратиг Михаил" в НБУ дешевле чем слитки в комерческих банках.

Опубліковано

Сенсу купляти наддорогі саджанці не бачу.

Купишь дорогие сажанцы - расходы по закладке сада возрастут всего на 5-10%. Может и есть сенс...

Опубліковано

Купишь дорогие сажанцы - расходы по закладке сада возрастут всего на 5-10%. Может и есть сенс...

А якщо сорт не районований. Якщо сорт для інших кліматичних умов. Закапаття та Волинь різні клімати, вже не беру до уваги французькі сорта. А місцеве деревце якраз те що адаптувалось, пройшло природній відбір. Нікого не переконую - так, роздуми.
Опубліковано

яких саме золотих монетах? якщо сучасних інвестиційних, то вони не вигідні, злитки вигідніші. якщо мова про царські, то там нюанси... то в яких саме монетах?

Слитки говоришь... А если я скажу что в монетах золото дешевле получаеться чем в слитках, и с продажей меньше хлопот?

Раскажу более подробно почему "в монетах золото дешевле получаеться чем в слитках, и с продажей меньше хлопот".

НБУ выпускает инвестиционные золотые монеты "Архистратиг Михаил". Цену на их устанавливает так: официальный курс банковского метала НБУ умножает на вес монеты + 3-4% "комисии" сверху (3% для унцовки, 4% для полуунцовки).

А теперь самое интересное: официальный курс банковского метала НБУ на завтра = сегоднешний утренний лондонский фиксинг по золоту (исчисляеться в баксах) умножаем на курс бакса в НБУ. Получаем - официальный курс банковского метала НБУ в гривне.

В НБУ курс бакса был примерно на 10% ниже чем риночный. Потому и золотые монеты "Архистратиг Михаил" в НБУ дешевле чем слитки в комерческих банках.

да все вірно, я чогось зразу подумав про ті що мають художньо-нумізматичну цінність, в них ціна за гр не камільфо))) буває :_02:

Опубліковано

А якщо сорт не районований. Якщо сорт для інших кліматичних умов. Закапаття та Волинь різні клімати, вже не беру до уваги французькі сорта. А місцеве деревце якраз те що адаптувалось, пройшло природній відбір. Нікого не переконую - так, роздуми.

Попит такі є на цей вид товару, до того ж чималий http://agro-ukraine.com/ru/trade/r-182/p-1/ мав би я землі десь з 5-10 га десь на поліссі засадив би все горіхом. Бо коли їдеш районами області і на полях куча бурянів, то якось соромно за країну, і не полишає думка, що крім корупції багато важить і те чи заглядає населення в чарку.

Опубліковано

Попит такі є на цей вид товару, до того ж чималий http://agro-ukraine....rade/r-182/p-1/ мав би я землі десь з 5-10 га десь на поліссі засадив би все горіхом. Бо коли їдеш районами області і на полях куча бурянів, то якось соромно за країну, і не полишає думка, що крім корупції багато важить і те чи заглядає населення в чарку.

Цитата с сайта линард:

Українські садівники об'єдналися в "Українську горіхову асоціацію", де всі питання для членів асоціації вирішуються легко і просто, включаючи питання отримання земельних ділянок (по 2 Га на кожного члена сім'ї - громадянина України),

Вот и ответ на "мав би я землі десь з 5-10 га"...

Опубліковано

Barugan, ну так купи землю, далеко від міста вона коштує панти. 50 км від Луцька хати купують з 1 Га землі за 2000.

Опубліковано

Бачу мету, не помічаю перешкод.!

Зрештою тема відхилилась.

Найкраще просто взяти долари.

Можна взяти і віддати під %.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Привіт, на рахунок заощаджень ,

Нарив цікавий проект ))))) https://webtransfer......

Мисля така, можна непогано заробити, але одне але,

Заробляти виключно через соц мереж, і виключно на москалях, (система дає вибір кому давати під процен не ваші гроші).

Я Зібрав команду, маштабуюсь по Україні.

Одна умова не давати гроші в кредит Українцям))))), щоб не втрачали бо проценти 1 000% річних!!!!!!

Друга умова ніяких капіталовкладень із власної кишені!!!!!!

Деталі по ссилці, дякую за увагу.

І про вибори не забутьте )))))

Слава Україні !!!,

Опубліковано

мало того, що лайно, так ще й рефералка...

:_20:

Ааааа, не попердив да треба буде напрягтись )))))) ,

я не закликаю бігом кидатись,

як варіант по защадженнях,

коли вас кидають через цю штутку між ногами державні мужі, країна на грані реального дефолту, це лайно конкретне, і ви не вкурсі що буде пііісля завтра, (може спрогнозуєте, ми будемо раді почути).

А ВАебТрансФер як один з варіантів заробітку, для тих хто має трішки вільного часу.

Нічого особистого)

Дякую за комент!

Опубліковано

Друже ти займаєшся наглою рекламою якоїсь непотрібної фінансової куйні, ака мавроді нашого часу, і тут же через пост оправдовуєшся що ні до чого не закликаєш.

Зробиш селфі і кинеш на борду, як будеш їхати на своєму Бугатті до власного замку в Сен-Тропе

Опубліковано

Друже ти займаєшся наглою рекламою якоїсь непотрібної фінансової куйні, ака мавроді нашого часу, і тут же через пост оправдовуєшся що ні до чого не закликаєш.

Зробиш селфі і кинеш на борду, як будеш їхати на своєму Бугатті до власного замку в Сен-Тропе

Друже я тебе зрозумів, намікаєш башляти за рекламу, і це вже, буде ціна питання і "фінансова куйня" перетвориться у рекламний бренд))))), я такою куйньой незаймаюсь бо реклама тут це не реклама.

А куйня в реалі. Доказую про рекламу --- яка конверсія від рекламних плош на цьому ресурсі? не + - якась кількість не зрозумілих телефонних балачок, і кляпання по ссилках, а точні данні, з конкредними процентами від доходів вахих клієнтів? Оце буде ефетивність ))))

Тому Я подаю так як є, в неті інфи вагон про буть що , кому цікаво той почитає ,а ТИ походу формуєш громацьку думку, яка ТУТ вигідна для інтересів окремих осіб, і нав"язуєш саме свої погляди, не даючи неалежної оцінки отриманій інформації.

"непотрібної фінансової куйні"--- факти сюди якщо вже на те пішло.

Удачі.

Опубліковано

Привіт, на рахунок заощаджень ,

Нарив цікавий проект ))))) https://webtransfer-...artner=62993333

Мисля така, можна непогано заробити, але одне але,

Заробляти виключно через соц мереж, і виключно на москалях, (система дає вибір кому давати під процен не ваші гроші).

Я Зібрав команду, маштабуюсь по Україні.

Одна умова не давати гроші в кредит Українцям))))), щоб не втрачали бо проценти 1 000% річних!!!!!!

Друга умова ніяких капіталовкладень із власної кишені!!!!!!

Деталі по ссилці, дякую за увагу.

І про вибори не забутьте )))))

Слава Україні !!!,

судячи з твоїх постійних аферопахнучих справ, роблю висновок, що ти таки своєю смертю не помреш, ну тяне ТЯНЕ тебе постійно в якесь лайно, ніяк не хочеш працювати як нормальні люди

Опубліковано

MANJAK11, блін, це мій мінус замість плюса - не фтрафила на кнопавку на планшеті

ПиСи. А, доречі, якось змінювати користувач може(+/-) в разі промаху?

Опубліковано

ПиСи. А, доречі, якось змінювати користувач може(+/-) в разі промаху?

тільки десь в іншому пості поставити плюс, більше ніяк. Сам декілька разів промахувався :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...