Перейти до змісту

Як ви щодо воїнів у депутатах?

difoto

Чи проголосували б за батальйонних командирів?  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу відвертої відповіді від усіх.

Хочу бачити питання, зауваження. Я за роки незалежності нашої країни приймав участь у всіх революціях, але жодного разу(!!!) не був впевнений у результатах. Жодного разу, ставлячи галочку у бюлетні, я не знав, що і хто за тою галкою стоїть-сидить-краде.

Просте запитання - ви готові дати голос за кандидата, який не має мільйонів, без гречки, без 500 грн. на душу? Чи готові ви агітувати інших?

PS так, я Лапіна знаю з перших днів роботи Самооборони Волині, але питання дуже просте: Чи готові ви голосувати за комбатів, ротних та взводних?

Забув добавити відео

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Полюбому треба розбавляти те кодло нормальними людьми. Як варіант, нові люди могли б організувати депутатську групу як противагу старим дармоїдам.

Ді, поясни третій пункт.

• Адміністратори
Опубліковано

Я вагаюсь.

Депутат, представник народу, якоїсь його частини.

Тому усе вроді як окей.

Депутат не обов'язково повинен бути багатим буратіном і мати юридичну освіту, та шурупати в купах бумаг. Такі товариші уже наробили. :)

А з другої сторони не підготовлену людину можуть зжерти.

Купити таку людину як Ігор важко. Мабуть навіть не реально.

В принципі, ми вже в такій Ж, що можемо дозволити собі експерименти любого формату :)

Опубліковано

По Луцьку, враховуючи, що Палиця йде по списку, який не який шанс в в нього є.

По моєму ж 23-му окрузі (Ківерці-Маневичі-Камінь) будь кому змагатись з Єрємеєєвим, з його 200 грн., дитмайданчиками, 1000 грн. сім"ям мобілізованих, буде ой як важко.

З радістю проголосував би за подібного Золі у своєму окрузі....

Опубліковано

А з другої сторони не підготовлену людину можуть зжерти.

Так ті що в депутатах, також колись були не підготовлені. А потім їх навчили ділитись.

А на даний момент потрібно ти вчителів на пенсію (на відновлення Донбасу).

«Краще 5 років помилок, ніж 50 років саботажу»
Опубліковано

Чи готові ви голосувати за комбатів, ротних та взводних?

Тільки нехай незабудуть з собою свої АК взяти. Так, на всяк случай ;) . А то "колишнє" ...лядство знову рветься до ВР.

Та й теперішні починають вийо... ;).

Опубліковано

Ді, поясни третій пункт.

Для багатьох не має значення - порядна, відповідальна людина чи ні - вони голосують за чи проти політичної сили. Тобто ЗА корупціонера, якщо той у партії "А" і проти чесної людини, якщо той у партії "Б". Або за будь-кого, аби не "партія В".
Опубліковано

Оскільки програми партій то фількина грамота, а ідеологія - гарні слова, то все одно в якій партії кандидат (ригокомунопідарасів я надіюсь відкидаємо зразу), хай би лише поклялись своєю честю і пам'яттю своїх полеглих побратимів захищати інтереси народу України.

Щось мені підказує, що зламати тих, в кого на руках вмирали друзі фактично за втілення саме "народної" програми - єдина Україна для народу, буде не можливо.

Опубліковано

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо.

І ще, якщо вояки відберуть крісла у олігархів-запроданців це всеодно буде позитив, бо останні не зможуть вже вирішувати свої меркантильні інтереси коштом громади\держави

Опубліковано

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо

тут мова про мажоритарний округ....

Опубліковано

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо

тут мова про мажоритарний округ....

Не нада ля-ля. Якщо брати тільки Золу, то так, мажоритарка, а якщо бійців загалом, то до прикладу другий номер партії Самопоміч (Садового) є командир батальйона Донбас Семен Семенченко, у Ляшка 3-й в списку Сергій Мельничук ("Айдар").

Опубліковано

Це ми з тобою знаєм, а потрібно щоб знали всі. Електорат.
Опубліковано

Без реклами, нажаль, більша частина електорату його не знатиме

Опубліковано

Без реклами, нажаль, більша частина електорату його не знатиме

Але ж є така реклама як "одна баба іншій сказала" (сарафанне радіо). Тут ми зможемо допомогти. Просто потрібно бути суспільно активною людиною. Він де балотується?

Опубліковано

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо.

А як ти думаєш - навіщо вони там :0159: ?

Люди, спустіться з небес на землю !!!

Опубліковано

но ми ж напевно всі розуміємо що ці герої в списках лише для того щоб протягнути назад в Раду всіх старих гнилих щурів ? чи не всі ?

10 героїв + 440 старих виродків - і живемо по-новому...

Опубліковано

За те що обіцяють депутати треба вводити кримінальну відповідальність ...або кажи те що зробиш, або мовчи в сторонці, а то був вже такий діяч як Дмитро Булатов, здається і революціонер, майданівець, а результату то нуль !!! Багато таких було ((( Там взагалі ситуація з його викраденням для мене сумнівна до цих пір. Невже спокусився на гроші ? Чи може це й була боротьба за владу, хороше місце ? Треба обирати не просто воїна, а борця за Україну, патріота. Людину що прагне змінити систему,яка працювала раніше, а не стати частиною старої системи. Потрібно перед голосуванням вивчати не тільки рекламні листівки і інформацію ЗМІ, а й реальні дії людини, бо якщо людина нічого не зробила не бувши депутатом, то й з можливостями депутата нічого не зробить. І оскільки депутати є скажем так працівниками яких наймає народ країни - він повинен мати право відкликати обраного раніше депутата назад, якщо той не виконує обіцяного. А то виходить обрали тебе - і відпочивай 5 років , тільки кнопку натискай як фракція каже ...

Всі кажуть що немає люстрації влади - а зараз вибори які будуть і є люстрацією, вибором українського народу, де він проголосує за реальних кандидатів, або за гречку й 200 грн., В кого наскільки совісті вистачить ...

Отака моя особисто думка, тому не відхиляю можливості що хтось може бути й проти, але такою вже вона є....

Надіюсь все-таки що оберемо правильно, тих патріотів , людей , що з нашою допомогою змінять майбутнє України на краще.

Опубліковано

Зробили б одну партію зі всіма солдатами, люстраторами, юристами - точно би в парламент пройшли.

не вистачає статті в КУ про заборону більше 2 раз бути депутатом....

Опубліковано

Щодо воїнів у депутатах - відповідь не однозначна. Інша справа з протилежним: обома руками "за" депутатів у воїнах! :)

Опубліковано

Так тема про Золу чи про воїнів? Зола - не просто воїн, Зола - адвокат, розумний, освічений, інтелігентний борець за правду. Разом з тим нічого не знаю, хто такий Семенченко чи навіть той же Ярош.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...