Перейти до змісту

Як ви щодо воїнів у депутатах?

difoto

Чи проголосували б за батальйонних командирів?  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Хочу відвертої відповіді від усіх.

Хочу бачити питання, зауваження. Я за роки незалежності нашої країни приймав участь у всіх революціях, але жодного разу(!!!) не був впевнений у результатах. Жодного разу, ставлячи галочку у бюлетні, я не знав, що і хто за тою галкою стоїть-сидить-краде.

Просте запитання - ви готові дати голос за кандидата, який не має мільйонів, без гречки, без 500 грн. на душу? Чи готові ви агітувати інших?

PS так, я Лапіна знаю з перших днів роботи Самооборони Волині, але питання дуже просте: Чи готові ви голосувати за комбатів, ротних та взводних?

Забув добавити відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Полюбому треба розбавляти те кодло нормальними людьми. Як варіант, нові люди могли б організувати депутатську групу як противагу старим дармоїдам.

Ді, поясни третій пункт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я вагаюсь.

Депутат, представник народу, якоїсь його частини.

Тому усе вроді як окей.

Депутат не обов'язково повинен бути багатим буратіном і мати юридичну освіту, та шурупати в купах бумаг. Такі товариші уже наробили. :)

А з другої сторони не підготовлену людину можуть зжерти.

Купити таку людину як Ігор важко. Мабуть навіть не реально.

В принципі, ми вже в такій Ж, що можемо дозволити собі експерименти любого формату :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Луцьку, враховуючи, що Палиця йде по списку, який не який шанс в в нього є.

По моєму ж 23-му окрузі (Ківерці-Маневичі-Камінь) будь кому змагатись з Єрємеєєвим, з його 200 грн., дитмайданчиками, 1000 грн. сім"ям мобілізованих, буде ой як важко.

З радістю проголосував би за подібного Золі у своєму окрузі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з другої сторони не підготовлену людину можуть зжерти.

Так ті що в депутатах, також колись були не підготовлені. А потім їх навчили ділитись.

А на даний момент потрібно ти вчителів на пенсію (на відновлення Донбасу).

«Краще 5 років помилок, ніж 50 років саботажу»
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи готові ви голосувати за комбатів, ротних та взводних?

Тільки нехай незабудуть з собою свої АК взяти. Так, на всяк случай ;) . А то "колишнє" ...лядство знову рветься до ВР.

Та й теперішні починають вийо... ;).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, поясни третій пункт.

Для багатьох не має значення - порядна, відповідальна людина чи ні - вони голосують за чи проти політичної сили. Тобто ЗА корупціонера, якщо той у партії "А" і проти чесної людини, якщо той у партії "Б". Або за будь-кого, аби не "партія В".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коханки, водії, прислуга - вже ставали депутатами ВР. Чим "воїни" гірші?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки програми партій то фількина грамота, а ідеологія - гарні слова, то все одно в якій партії кандидат (ригокомунопідарасів я надіюсь відкидаємо зразу), хай би лише поклялись своєю честю і пам'яттю своїх полеглих побратимів захищати інтереси народу України.

Щось мені підказує, що зламати тих, в кого на руках вмирали друзі фактично за втілення саме "народної" програми - єдина Україна для народу, буде не можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо.

І ще, якщо вояки відберуть крісла у олігархів-запроданців це всеодно буде позитив, бо останні не зможуть вже вирішувати свої меркантильні інтереси коштом громади\держави

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо

тут мова про мажоритарний округ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо

тут мова про мажоритарний округ....

Не нада ля-ля. Якщо брати тільки Золу, то так, мажоритарка, а якщо бійців загалом, то до прикладу другий номер партії Самопоміч (Садового) є командир батальйона Донбас Семен Семенченко, у Ляшка 3-й в списку Сергій Мельничук ("Айдар").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ми з тобою знаєм, а потрібно щоб знали всі. Електорат.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без реклами, нажаль, більша частина електорату його не знатиме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без реклами, нажаль, більша частина електорату його не знатиме

Але ж є така реклама як "одна баба іншій сказала" (сарафанне радіо). Тут ми зможемо допомогти. Просто потрібно бути суспільно активною людиною. Він де балотується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він де балотується?

м. Луцьк
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за, головне, щоб вояки не стали так-би мовити, приманкою електорату, як то актори, спортсмени тощо.

А як ти думаєш - навіщо вони там :0159: ?

Люди, спустіться з небес на землю !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но ми ж напевно всі розуміємо що ці герої в списках лише для того щоб протягнути назад в Раду всіх старих гнилих щурів ? чи не всі ?

10 героїв + 440 старих виродків - і живемо по-новому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я проголосував ні, чому? бо *Хочу відвертої відповіді від усіх.*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробили б одну партію зі всіма солдатами, люстраторами, юристами - точно би в парламент пройшли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За те що обіцяють депутати треба вводити кримінальну відповідальність ...або кажи те що зробиш, або мовчи в сторонці, а то був вже такий діяч як Дмитро Булатов, здається і революціонер, майданівець, а результату то нуль !!! Багато таких було ((( Там взагалі ситуація з його викраденням для мене сумнівна до цих пір. Невже спокусився на гроші ? Чи може це й була боротьба за владу, хороше місце ? Треба обирати не просто воїна, а борця за Україну, патріота. Людину що прагне змінити систему,яка працювала раніше, а не стати частиною старої системи. Потрібно перед голосуванням вивчати не тільки рекламні листівки і інформацію ЗМІ, а й реальні дії людини, бо якщо людина нічого не зробила не бувши депутатом, то й з можливостями депутата нічого не зробить. І оскільки депутати є скажем так працівниками яких наймає народ країни - він повинен мати право відкликати обраного раніше депутата назад, якщо той не виконує обіцяного. А то виходить обрали тебе - і відпочивай 5 років , тільки кнопку натискай як фракція каже ...

Всі кажуть що немає люстрації влади - а зараз вибори які будуть і є люстрацією, вибором українського народу, де він проголосує за реальних кандидатів, або за гречку й 200 грн., В кого наскільки совісті вистачить ...

Отака моя особисто думка, тому не відхиляю можливості що хтось може бути й проти, але такою вже вона є....

Надіюсь все-таки що оберемо правильно, тих патріотів , людей , що з нашою допомогою змінять майбутнє України на краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробили б одну партію зі всіма солдатами, люстраторами, юристами - точно би в парламент пройшли.

не вистачає статті в КУ про заборону більше 2 раз бути депутатом....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо воїнів у депутатах - відповідь не однозначна. Інша справа з протилежним: обома руками "за" депутатів у воїнах! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так тема про Золу чи про воїнів? Зола - не просто воїн, Зола - адвокат, розумний, освічений, інтелігентний борець за правду. Разом з тим нічого не знаю, хто такий Семенченко чи навіть той же Ярош.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...