Перейти до змісту

обережно ОЛХ

sveta.anna3710

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 годин тому, Andriotti сказано:

Може і так, в мене ще не відмовлялись і я не відмовлявся - тому за доставку в разі відмови можу помилитись. Але доставка до Нового року БЕЗКОШТОВНА. 

я купував як  тільки ввели цю функцію,  и доставка була платна

ну і ці умови будуть діяти з НР

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 733
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
On 26.11.2017 at 02:46, flashmax сказано:

не зовсім так

з покупця відразу списується вартість товару + доставка + проценти

якщо покупець відмовляється від товару - повертається тільки вартість товару, а доставку назад,  сплачує уже продавець

не знаю, де ви таке вичитали.

але мені коли товар повернули, ніяку плату за пересилку  назад не стягували.

і коли я купляв, з мене не стягували плату за доставку.

тільки вартість товару + комісія (3%)

і якщо потрібне доупакування, то його оплачує продавець

тобто, доставка  туди й назад - безкоштовна!!! до 31.12.2017 року

Змінено користувачем rl72
Опубліковано

Мошенник на интернет-покупках через почту украл миллион гривен

Спойлер
12.12.2017 07:43

В Житомире полиция задержала мужчину, который провернул по всей стране более десяти мошеннических операций на сумму более миллиона гривен.

Об этом сообщает ГУ Нацполиции Житомирской области.

Как отмечается в сообщении, организатор отработал несколько схем мошенничества, с помощью которых получал тысячные доходы, фактически нигде не работая.

Этот человек через интернет подыскивал клиентов, заключал с ними договоренности о покупке товара, и просил отправить его через почтовую службу. В отделении через третье лицо, которому предоставлял поддельные документы якобы владельца товара, он получал его, платя лишь за доставку.

Подозреваемый в мошенничестве причастен к целому ряду подобных афер. Он действовал осторожно, каждый раз привлекая к получению товара по поддельным документам другого человека, которого в детали своей сделки не посвящал. После реализации очередной такой схемы, правоохранители уголовного розыска Житомирского отдела полиции задержали исполнителя в Луцке, куда он прибыл за товаром.

Еще через несколько дней в Житомире по месту временного жительства и был задержан подозреваемый организатор мошеннической схемы, 28-летний уроженец Красноармейского района Житомирщины.

"Нами расследуется 3 факта подобных мошенничеств, однако у нас есть информация, что подобные схемы он реализовывал в Киеве, Одессе, Харькове, Львове, Умани, Черновцах и других городах Украины", - отмечают в полиции.

Опубліковано
4 годин тому, rl72 сказано:

не знаю, де ви таке вичитали.

але мені коли товар повернули, ніяку плату за пересилку  назад не стягували.

і коли я купляв, з мене не стягували плату за доставку.

тільки вартість товару + комісія (3%)

і якщо потрібне доупакування, то його оплачує продавець

тобто, доставка  туди й назад - безкоштовна!!! до 31.12.2017 року

це просто акція

на початку введення цієї послуги (літом), було так, як я писав, і так будет після НР

Опубліковано
1 година тому, Oli сказано:

що буде, безкоштовна доставка?

навпаки, зараз у них акція-розкрутка послуги

далі будуть умови як я писав вище

Опубліковано
1 година тому, flashmax сказано:

навпаки, зараз у них акція-розкрутка послуги

далі будуть умови як я писав вище

Ну да.

Але ж зручно, + менше кидалово буде.

Опубліковано
5 годин тому, Oli сказано:

Ну да.

Але ж зручно, + менше кидалово буде.

це точно

і не скажуть уже продавці або "продавці": наложкою без предоплати не відправляєм

Опубліковано
Spoiler

В «Новой почте» действует правило: получить товар стоимостью до 15 тысяч гривен можно по карте идентификации клиента, которая находится в личном кабинете пользователя.

Как показала запись с камер наблюдения, мошенник пришел в отделение, показал на телефоне картинку со штрих-кодом — эту самую карту — и забрал товар, а деньги перечислились автоматически.

Опубліковано

Однозначно винуваті працівники Нової пошти, що видали товар без документів, бо з таким же успіхом могли і самі товар забрати, сказавши, що товар по коду отримано, штрих код не є документом, що засвідчує особу.

Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

ну і? Про шо відео? Ні про шо? Як хтось міг зробити собі "картинку на телефоні"?

скажи... За 2 відео ніразу автор не запитав ЯК КІДАЛА ОТРИМАВ ЙОГО КАРТКУ?

Опубліковано

Товар без документов дают, для этого такую карту НП и приобретаешь (я ей пользуюсь). Только да, как она может попасть к постороннему? Даже штртх кодом, надо логин - пароль от олх кабинета знать.

Опубліковано

може шахрай навішав лапшу покупцеві, і той дав дані карти

або це все сплановано покупцем або працівниками НП, четвертого не дано.

Опубліковано
54 хвилин тому, anika сказано:

Товар без документов дают, для этого такую карту НП и приобретаешь (я ей пользуюсь). Только да, как она может попасть к постороннему? Даже штртх кодом, надо логин - пароль от олх кабинета знать.

Для того щоб забрати посилку - достатньо показати карту з додатку;)

Опубліковано
39 minutes ago, flashmax said:

може шахрай навішав лапшу покупцеві, і той дав дані карти

або це все сплановано покупцем або працівниками НП, четвертого не дано.

Є ще малоймовірний варіант, що шахраї знають принцип генерації кодового зображення по телефону і піб.

Опубліковано

так от і я про те ж - відео "ніачьом". Де закінчення? Де висновки?

Неможливо просто "шось" показати на телефоні, це мала б бути суто покупця штрих-карта, а ЇЇ продавець-шахрай "вгадати" не міг, тільки десь "вкрасти" в покупця, а тому, на мою думку, або віде туфта постановочна (чи підставочна), чи покупець - лох, котрий якимось чином "злив" шахраю необхідні данні.

5 годин тому, Dima4s сказано:

За 2 відео ніразу автор...

а які 2 відео? там же ш лише одне... ?

Опубліковано
14 хвилин тому, jack74 сказано:

штрих-карта

Працівники ручками вбивають цифри над штрих-кодом

Опубліковано

можливо, але суті не міняє - шахрай мав десь взяти той номер, котрий мав бути точно номером карти потрібного "лоха", щоб підтягнулись саме потрібні данні

Опубліковано (змінено)
42 хвилин тому, jack74 сказано:

а які 2 відео? там же ш лише одне... ?

є й продовження

Спойлер

Змінено користувачем Roma Fur
спойлерування
Опубліковано

Кожного дня нові оголошення з тими ж товарами тільки фото з різних ракурсів... і люди ведуться. Вот і як такіх блочіти?

image.thumb.png.2fa6592d9cabfec5746f701c98cb574b.pngimage.thumb.png.cd782ef1e2eaa25e558b7df2c3316956.png

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

кто прослухав всі відео - опишіть коротко що до чого, нема бажання все прослуховувати, думаю не тільки мені

Опубліковано
45 хвилин тому, flashmax сказано:

кто прослухав всі відео - опишіть коротко що до чого, нема бажання все прослуховувати, думаю не тільки мені

якийсь "лівий" отримав посилку(9000грн) по коду з додатку НП...

кінцевий результат -    НП зробила новорічний подарунок та повертає 9000грн

image.thumb.png.1464dc5b96732981da1e511eaae73b46.png

• Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...