Перейти до змісту

Якими мабілами користуються наші хфорумчани

Zeuss

Вибирайте моделькі так сказать (в повідомленнях вказуйте моделі)  

253 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я згіднй з тим шо раніше сіменси були набагато кращі. Згадати лише м35 або сл45 та ме45. ото були трубки. дійсно як атомні годинники. особливо мені тяжко було розтаватись з сл45. а починаючи з 50-ї серії як на мене то забагато багів. наприклад я знаю багатьох людей в яких нові семеничі глючили. то память пропадала в трубі, то звязок, то ше шось.

• Відповідей 227
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Извини, но поправлю: семен - это обычный Siemens, а вот СеменЫЧ - это именно Siemens SX1 - то есть при написании с русской раскладкой :(

Просто все уже путают принципиально 2 не совсем схожих слэнговых понятия, не понимая принципиально, откуда произошло само название...

Опубліковано

ІМХО одного поля ягоди. про SX1 також є неприємні спогади, після чого люди брали 6600. так шо з одної сторони ти правий що до написання. але погодься, що сіменс він і в африці сіменс...

Опубліковано

Ну, поскольку, как я уже писал, дизайн при выборе аппарата играет для меня отнюдь не последнюю роль, я взял именно SX1, ведь начинка у него, как правильно подметил Plum - та же Nokia, а вот дизайн космический (эргономика клавиатуры хромает, но я уже привык, даже удобнее, IMHO). Есть, правда уже смарты от финнов, которые мне и по дизайну нравятся, но это серия N, и как известно, пока эти смарты довольно дорогие. Мечтаю о N80 - дизайн очень понравился (если обзоры не врут, передняя панель с покрытием из алюминия!), но за него пока что в Украине, насколько мне удалось узнать, больше штуки бакинских просят... Совсем оборзели. Ну да ничего, подождем... Больше $600 я за него не отдам. А может даже столько не отдам, посмотрим, когда он появится в массовой продаже, пощелкаем, заценим, а там видно будет...

Опубліковано

А в мене смартфон Нокіа 3230 з карточкою на 512 метрів. Якби в її дизайн начинку від 6680 - був би ідеал.

Що я роблю за допомогою смарта:

1. Маю автовідповідач.

2. Перед походом в магазин за допомогою програми Хенді Шоппер складаю перелік товарів до закупки, різні операції з ними і т.д.

3. Використовую, як пульт ДУ до телевізора, коли лєнь вставати за пультом.

4. Знаю погоду на пару найближчих днів.

5. Бавлюся в цяцьки.

6. Повноцінно лажу в інтернеті (програма Опера Міні, економить трафік мабуть, разів в 10).

7. Приймаю/відправляю повноцінні листи.

8. Можу дивитись/редагувати Майкрософт Оффіс файли.

9. Можу зіпувати/роззіповувати файли.

10. Фоткаю. Іноді знімаю ... е-е-е... кадри, що швидко чергуються. Бо відео це не можна назвати.

11. Маю базу даних по законодавству.

12. Є англо-російський (і навпаки) словник.

13. Диктофон без обмежень.

14. Можу дивитися аві-фільми на повний екран, 24 кадри без тормозів.

Ну вот.

А! ЩЕ Я З НЬОГО ДЗВОНЮ, ОТРИМУЮ ДЗВІНКИ, І ЕСЕМЕСЮСЬ! :)

доречі я також використовую майже такий самий перелік можливостей смарта. до того можу лише додати таку класну штуку як JIMM. з нею в асьці весь час онлайн. дуже зручно і шо саме головне - дешево.

В банальном дешевом НЕ СМАРТЕ, а простом телефоне с java midp2 (да тот же сименс 65 модели)

все эти штуки можно себе позволить., за исключением разве только фильмов. Но думаю смотреть фильм на маленьком мониторе то еще удовольствие. Так стоит ли переплачивать за смарт ???

Колибри как аська берет траффик меньше чем JIMM :unsure: к тому же.

Если нужна только аська то ЛЮБОЙ телефон с java (например сименс 55 модели) поддерживает ее.

Мне в дорогу нравится ноут или тейбл-пс. там хоть монитор внятный.

Опубліковано

А в мене смартфон Нокіа 3230 з карточкою на 512 метрів. Якби в її дизайн начинку від 6680 - був би ідеал.

Що я роблю за допомогою смарта:

1. Маю автовідповідач.

2. Перед походом в магазин за допомогою програми Хенді Шоппер складаю перелік товарів до закупки, різні операції з ними і т.д.

3. Використовую, як пульт ДУ до телевізора, коли лєнь вставати за пультом.

4. Знаю погоду на пару найближчих днів.

5. Бавлюся в цяцьки.

6. Повноцінно лажу в інтернеті (програма Опера Міні, економить трафік мабуть, разів в 10).

7. Приймаю/відправляю повноцінні листи.

8. Можу дивитись/редагувати Майкрософт Оффіс файли.

9. Можу зіпувати/роззіповувати файли.

10. Фоткаю. Іноді знімаю ... е-е-е... кадри, що швидко чергуються. Бо відео це не можна назвати.

11. Маю базу даних по законодавству.

12. Є англо-російський (і навпаки) словник.

13. Диктофон без обмежень.

14. Можу дивитися аві-фільми на повний екран, 24 кадри без тормозів.

Ну вот.

А! ЩЕ Я З НЬОГО ДЗВОНЮ, ОТРИМУЮ ДЗВІНКИ, І ЕСЕМЕСЮСЬ! ;)

доречі я також використовую майже такий самий перелік можливостей смарта. до того можу лише додати таку класну штуку як JIMM. з нею в асьці весь час онлайн. дуже зручно і шо саме головне - дешево.

В банальном дешевом НЕ СМАРТЕ, а простом телефоне с java midp2 (да тот же сименс 65 модели)

все эти штуки можно себе позволить., за исключением разве только фильмов. Но думаю смотреть фильм на маленьком мониторе то еще удовольствие. Так стоит ли переплачивать за смарт ???

Колибри как аська берет траффик меньше чем JIMM :) к тому же.

Если нужна только аська то ЛЮБОЙ телефон с java (например сименс 55 модели) поддерживает ее.

Мне в дорогу нравится ноут или тейбл-пс. там хоть монитор внятный.

Ні мені подобається все-таки щось подивитись, тай погоцати квейк чи дум прикольно, а ще краще старе добре Уфо, ну на худой конец - танчики з денді. хоть мон 3.5, але видно непогано!

Опубліковано
В банальном дешевом НЕ СМАРТЕ, а простом телефоне с java midp2 (да тот же сименс 65 модели) все эти штуки можно себе позволить., за исключением разве только фильмов

ні в одному звичайному телефоні ти не отримаєш

1. настільки зручної телефонної книги і календаря

2. багатозадачніть

3. можливість перенесення інфи за допомогою copy/paste

4. автовідповідач

5. пульт ДУ (java просто не вміє працювати з IrDA на залізному рівні)

врешті, таких пунктів може бути дуже багато. Я для себе однозначно вирішив, но на НЕсмарт я не повернусь ніколи...

Опубліковано
А у мене SAMSUNG SGH-620

Нема шо казати

Хорош телефон!!!

:)

Ну ничего-ничего, дорастешь когда-нибудь и до Nokia... :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Фу. X620 похож на кусок советского хозяйственного мыла. Сам пользуюсь X640 но хочу SE w550i.

PS поменялись с сестрой на время телефонами. Вот сижу и смотрю на эту каракатицу SamsungЪ с200.

Опубліковано

о полноценной работе с коммуникатора у меня лично речь вообще не идет, но как инструмент для решения мелких траблов при помощи putty и remote desktop коммуникатор вполне подходит. и сам я тоже часто замечаю что часть программистов wm2003 воспитали дятлы

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ТЕЛЕФОНИ мобільні є лише Нокіа та інші. Мене в телефоні цікавить переважно лише говорити та писати смс. Користуюсь нагадувачами, будильниками, ВАП. Комунікатори, смартфони наразі не потрібні мені. Зі всіх "тіл" бізнес-класу без наворотів, по якості, "вгадуваності" дій і зручності перемогла Нокіа.

Опубліковано

а никто и не говорил что коммуникатор -- это телефон. это карманный комп с GSM модулем. можно и без него обойтись :rolleyes: смартфоны тоже весьма к этому близки

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Виходячи з принципів "оставте тіліфону тіліфонове" і "пройшли часи ходіння з "кірпічом" вибрав Сонеріка D750 (покращений K750). Пока не жужжу. Оч. дешего, і оч. сердито :ok:

А для книжок, .doc і фільмів КПК придумали (нафіга куплять лаптоп, називається :ok: )

На рахунок Нокій можу сказати, що тільки в топових моделях >2000 грн. розробники таки-розщедрились на двадцятикопієчний конденсатор, який дозволяє не вводити час/дату при заміні SIM-картки, і упорядочили визови, щоб були видні всі, а не тільки набрані. Хотя із правил є і виключення, які тільки підтверджують правила...

Опубліковано

в мене нокіа 6021 дата і час не пропадають при вийнятому акомуляторі

і з визовами там все нормально

Опубліковано

троха брєдік...

у молодших нокій нема "гарячої" заміни флешкі і навіть теоретично дата і т.п. не злітають... навіть у 3310, доречі.... шось ти не те юзав.. :ok:

а нарахунок визовів також є така х-ня як кнопка актив, де ти можеш собі будь-які виклики "упорядочіть" :ok:

Опубліковано

В нокіі 3310 можна було замінити сім-карту, вийняти акумулятор, і час не зіб'ється. Але якщо це зробити швидко. Якщо повтикати десь секунд сорок- хвилину - то знову буде "введите дату"

Опубліковано

Я дуже сильно розчарувався в нокії після того, як купив смартфон Nokia N80. Ці "генії" додумались поставити в такий апарат (в якому батарею жеруть WiFi і дисплей 416х352 точки) батарею BL-5B, таку ж як в бюджетному телефоні Nokia 6020. В результаті батареї мені не вистачало навіть на день :lol:

Так що вчора я поміняв N80 на N71, в якому батарея BL-5C, така ж як в смартах 6681, N70 і в ряді інших телефонів. В результаті за 16 годин користування смартом зникла всього одна поділка батареї. Дуже непогано, якщо враховувати що батарея ще нова, не "тренована". Тобто на два дні мені її точно вистачить і я не буду бігати шукати розетку в самий неслушний момент.

А Нокія N80 була гарною мрією, яка виявилась фактично непридатною до використання :)

Опубліковано

Мда, вот это фины пошутили, что называется...

Может, через некоторое время исправят это "досадное недоразумение"...

Опубліковано

А в Nokia N71 також є лажа. Не така серйозна, як в N80, але дуже неприємна -- в закритому стані кнопки торкаються до дисплея і лишають на ньому подряпини. В результаті дисплей телефона після чотирьох днів використання вже виглядає затасканим :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...