Перейти до змісту

Світ здригнувся, космос пішов тріщинами.........

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хто казав що самсунг це лопата??:) якщо чесно я не вражений долною характеристикою нових айфонів... пффф.. тепер він на мейзу похож...:) лол.. В моєму G2 характеристики покращі)

Опубліковано

Телефон за 400-600 грн краще погризаного яблока. Такі гроші викидати можна тілько коли на руці золотий ролєх' тєліпається, а телефон ціною в дешеве авто то буржуйство безтолкове.

Опубліковано

Хто казав що самсунг це лопата?? :) якщо чесно я не вражений долною характеристикою нових айфонів... пффф.. тепер він на мейзу похож... :) лол.. В моєму G2 характеристики покращі)

Так ти ще й майже вдвічі економиш самсунг купуючи.

Оу, і шюточкі раді прочитай назву самсунга на англійському задом на перед. :-)

Опубліковано

шкода, що Жопса немає, він би точно зробив би революцію!

ті хто перейняли естафету - пруть не в тому руслі, не в образу власників самсунгів, але 6-ка мені почала вже їх нагадувати...шкода, дуже шкода.

втрачають родзинку...або не так - втратили родзинку!

Опубліковано

Телефон за 400-600 грн краще погризаного яблока. Такі гроші викидати можна тілько коли на руці золотий ролєх' тєліпається, а телефон ціною в дешеве авто то буржуйство безтолкове.

Позавчора заходила жіночка, шукала зарядку до Верту Констелейшн.

Зарядка коштує 180 євро.

Екран 1200 євро.

А в телефоні навіть калькулятора нема.

шкода, що Жопса немає, він би точно зробив би революцію!

ті хто перейняли естафету - пруть не в тому руслі, не в образу власників самсунгів, але 6-ка мені почала вже їх нагадувати...шкода, дуже шкода.

втрачають родзинку...або не так - втратили родзинку!

Та навпаки, поки Самсунг випустив свою Альфу,яка геть нагадує 5й айфон, Епл вернувся до стилістики 2 го айфона, лише на вищому рівні.

Попит все розставить по місцях.

Опубліковано

гм, сумніваюсь, що в штатах хтось захоче "запорожця" чи "москвича" купляти?

Продажи начнутся 19 сентября по цене от 199 долларов с контрактом за iPhone 6 и 299 долларов за iPhone 6 Plus.

300 баксів - це навіть по нашій зарплаті - 1.5 середньомісячних статистичних

Опубліковано

Контракт зазвичай на два роки з обовязковим щомісячним платежем 100-200 дол.Отже за два роки треба віддати 2400-4800 дол.

Тому й така знижка на апарати.

Неверлоки по півтори штуки як льоду спочатку будуть.

Опубліковано

Рельно перший Айфон, який особисто мені сподобався :)

Продажи начнутся 19 сентября по цене от 199 долларов с контрактом за iPhone 6 и 299 долларов за iPhone 6 Plus.

шо за ціни??? дайте 2 відразу))

5-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81%D1%8B-1512264.jpeg

Опубліковано

Чув, що найбільш корисна штука в ньому -будильник,який будить людину у потрібній фазі сну і людина прокидається виспаною.

Опубліковано

Позавчора заходила жіночка, шукала зарядку до Верту Констелейшн.

Зарядка коштує 180 євро.

Екран 1200 євро.

А в телефоні навіть калькулятора нема.

А ср@ти на золотий унітаз хіба розумно? Але ж се*уть...

Опубліковано

Чув, що найбільш корисна штука в ньому -будильник,який будить людину у потрібній фазі сну і людина прокидається виспаною.

Сучасні фітнес трекери це вміють. Пебли це вміють. Можливо і на андроїд гір годинники вміють(не вивчав). Але ціна за епл годинники 350 і 500 баксів - це занадто.

Опубліковано

шо за ціни??? дайте 2 відразу))

тут китайською написано?

так, ціна на контракті, майже, що купити в кредит. але в штатах так живуть.

в нас, хто захоче купити - купить, а хто схоче, а не може, і жаба давить - буде кричати, що ціна як за збитий самольот б/у машину....

хоча деякі кричать, що й б/у машини в нас дорожчі, ніж за кордоном

Опубліковано

нафіга постійно гнатись за новою моделю? не можу зрозуміти....коли все влаштовує нащо

Якби наших далеких,далеких предків усе влаштовувало-ми б і досі ходили голі та збивали банани з пальм.

Опубліковано

А я щось про штати казав?

Чи може за наші гривні в штатах дзвонилку купити можна?

Мені начхати що і хто в штатах купує та робить, у нас своїх проблем більше ніж треба, і середньостатистичній людині, на мою думку, в Україні жигу купити можна в норм.стані (стареньку, но робочу) замість телефона, телефона котрий через деякий час, як і його попередник, поступово виходитиме з трендів. Це із тої опери коли ти не робив ремонт 20 років у квартирі но айфон у тебе 6й.

Опубліковано

Яких 300 баксів? Це з контрактом.

там так і було написано )))

А я щось про штати казав?

Чи може за наші гривні в штатах дзвонилку купити можна?

Мені начхати що і хто в штатах купує та робить, у нас своїх проблем більше ніж треба, і середньостатистичній людині, на мою думку, в Україні жигу купити можна в норм.стані (стареньку, но робочу) замість телефона, телефона котрий через деякий час, як і його попередник, поступово виходитиме з трендів. Це із тої опери коли ти не робив ремонт 20 років у квартирі но айфон у тебе 6й.

ну раз пишеш, що звонилка за 400 грн. краща яблука, значить не начхати. ще й ціну порівнюєш з машинами

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...