Перейти до змісту

Вибори до ВР 2014: наша пісня гарна нова, починаєм її знову?

phantom

Рекомендовані повідомлення

Тарас Яковлев (керівник штабу)

оце - керівник штабу Самопомочі ?

да так гавном полити Самопоміч жодні конкуренти не змогли б... ї*ать... а я вже думав що визначився з голосом

вони взагалі хоча б трішки цікавляться хто їх представляє ?

цитата про очищення виглядає жорстким популізмом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 581
  • Створено
  • Остання відповідь

да так гавном полити Самопоміч жодні конкуренти не змогли б... *бать.. а я вже думав що визначився з голосом

а шо за алень, просвітИ, бо поки що це нагадує розмову самого з собою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да так гавном полити Самопоміч жодні конкуренти не змогли б... ї*ать... а я вже думав що визначився з голосом

вони взагалі хоча б трішки цікавляться хто їх представляє ?

цитата про очищення виглядає жорстким популізмом

Я й не агітую за них, просто дав інфу з інтернету. (хоча голосуватиму за "Самопоміч", решта ще гірші ІМХО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, заступник нашого мера

розповідати тут не буду, але ти ж як мінімум розумієш хто це вже по посаді

та без матів і не опишеш...

P.S.: тепер точно єдиний варіант - Інтернет партія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S.: тепер точно єдиний варіант - Інтернет партія
як представник Галактичної Імперії можу вас запевнити, що ці так звані "кандидати" - самозванці. Доки над планетою не зависне крейсер Імперії - доти не буде жодних справжніх Вейдерів ^_^
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він йде по мажоритарці, тобто шанси його нульові. Я навіть реклами з ним не бачив. Одне слово "керівник". Садовий з луцьким мером перетерли, чи не має той когось на прикметі, от і появився кандидат.

По партійних списках там йдуть нормальні люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, ти розумієш що агітуєш за партію, яка набирає кандидатів явно не дивлячись ?... або дивлячись так як всі інші партії... на бабло

за що ти впрягаєшся ?

так, для більшості людей, хто не стикався з владою - він ніхто... черговий кандидат

але для мене тепер ця партія закрита як варіант... вибула з перегонів

ібо така ж продажна як і всі інші проекти влади

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1006084_294758630731957_5194926320074060543_n.jpg?oh=ac960658286d2ad7ee8c200db35e9a75&oe=54B89B22

Золотой Батон

Ми знаємо, коли в нашій країні життя зміниться на краще. Тільки після того як ми зможемо зняти закляття і не вибрати Юхима Звягільського в депутати Верховної Ради!

Якшо шо, то це депутат всіх скликань з безперервним стажем з 15 травня 1990 року і до сих пір. Так.

І зараз він знову йде в депутати (45 округ). Ну як йде. Наскільки може)

https://www.facebook...0731957/?type=1

Камєнт сподобався: Бля, его тяжело в бак кидать будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще сьогодні після роботи зустрів товариша з дитинства

освідчена розумна людина, медик

про щось говорили ну і я поприколу запитався за кого голосуватиме

і отримав відповідь що за "блок порошенка"... і пояснення "тому що в нього син в АТО"...

занавєс

даж сперечатись не став... кожен має право на свою думку... напевно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні знайшов в себе під дверима буклетики від свободи. Один простенький з програмою партії, і два більш якісні і об'ємні, десь по сторінок 30, де розказується як їх представники воюють, як брали участь в подіях майдану. Тираж цих буклетів по 150тис примірників. От питання нафіга стільки макулатури носити? Не краще б було б ці гроші віддати тим же добровольчим загонам, де їх же хлопці і воюють, думаю це б рейтингу добавило більше ніж непотрібна макулатура під дверима, яку майже всі викинуть в смітник?

post-8493-0-08905600-1412700924_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розповідати тут не буду, але ти ж як мінімум розумієш хто це вже по посаді

А можна конкретно?

А то якось всі все знають, що робиться в Криму, В Донецьку , в Києві.

А що в нас в Луцьку робиться, хоч би хто просвітив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник,

Шо, Джізас знов не балотується?нема й ща кого голосувать...
? спер в Анатоліка:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, ти розумієш що агітуєш за партію, яка набирає кандидатів явно не дивлячись ?... або дивлячись так як всі інші партії... на бабло

за що ти впрягаєшся ?

так, для більшості людей, хто не стикався з владою - він ніхто... черговий кандидат

але для мене тепер ця партія закрита як варіант... вибула з перегонів

ібо така ж продажна як і всі інші проекти влади

В блоці з Самопоміччю йде ВОЛЯ, а в ній йде Єгор Соболєв, з яким я спілкувався, заглядав в очі, задавав дуже фігові питання. Він кращий за мене, взяв серйозну відповідальну справу і по максимуму викладається щоб її втілити. По ходу це замучений, стомлений, худющий, але впертий чоловічок. От за нього я й голосую. Volynіaka, вже проаналізував персоналії в партійному списку і щось одіозне в них не знайшов.

Більше того, Луцька Воля підтримує Лапіна і про це відкрито повідомила Єгора, тому і кандидата від Волі немає.

Думаю Садовий шукав певну лояльність в Романюку, ось лайтбокси стоять. Всі розуміють, що то провальна кандидатура, але це й на краще. Багато хороших людей не балотуються по мажоритарці з поваги перед вчинками Лапіна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В блоці з Самопоміччю йде ВОЛЯ, а в ній йде Єгор Соболєв, з яким я спілкувався, заглядав в очі, задавав дуже фігові питання. Він кращий за мене, взяв серйозну відповідальну справу і по максимуму викладається щоб її втілити. По ходу це замучений, стомлений, худющий, але впертий чоловічок. От за нього я й голосую. Volynіaka, вже проаналізував персоналії в партійному списку і щось одіозне в них не знайшов.

Більше того, Луцька Воля підтримує Лапіна і про це відкрито повідомила Єгора, тому і кандидата від Волі немає.

Думаю Садовий шукав певну лояльність в Романюку, ось лайтбокси стоять. Всі розуміють, що то провальна кандидатура, але це й на краще. Багато хороших людей не балотуються по мажоритарці з поваги перед вчинками Лапіна.

Десь так, приблизно і я міркую. Шкода що в інших мажоритарних округах картина не настільки райдужна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас далеко не райдужна ситуація. Чогось всі хто має відношення до народного опору, армії, добровольчих батальйонів вирішили балотуватись саме тут, а не на округах Єрємєєва, Мартиняка чи Івахіва. І не шукайте тут випадковостей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто каже що це випадковість ?

лише на 22 окрузі волали (ви доречі) декілька тижнів що голосувати треба лише за того хто був помічений в АТО, а всі хто не воював - ті не варті уваги

...можеш перечитати теми про вибори від початку і згадати ваші аргументи за Лапіна...

ну от - маєте теперка ще вояк... їхнім спонсорам навіть придумувати нічого не потрібно було - ви все за них зробили

.

P.S.: просувати тра людину і її "діла", які можуть бути унікальною перевагою, а не ту "особливість" яку мають ще десятки кандидатів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого так глибоко залазити в демагогію? Будь-яку ідею можна спаплюжити, знівелювати. Дивно, що ти це не розумієш. Вигадуєш якийсь мега професіоналізм і тичеш ним у всіх постах. Професіоналізм потрібний щоб з мудака зробити цукерочку, ті ж піартехнології. В цьому випадку кандидат тримається за ширмочкою, а за нього працює команда по будівництву манданчиків, видачі грошових сертифікатів, стипендій, ремонту шкіл, клюбів, вставляння вікон. Лапіну цього не потрібно, до нього кожен може підійти, поговорити, зрозуміти, що він собою представляє. Ти ж цього не зробив? Дистанційно виглядає, що є прорахунки, бо ще два в камуфляжах йдуть на вибори. Хто їх би зупинив? І кому це потрібно? Хочуть - йдуть. Далі побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаві результати опитання на http://www.facenews.ua

post-145-0-93844500-1412759858_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реклама ,

Комуністичної партії на ТРК Україна... мене вбило....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До знаменитого віршика “Выборы, выборы, выборы – кандидаты пидоры” придумав продовження – “Будуть в нас у Раді депутатші-бляді
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реклама ,

Комуністичної партії на ТРК Україна... мене вбило....

Я також ох..їв як побачив їхню рекламу, нібито недавно ще тільки на всю Україну в ВР нібито виганяли КП, але бачу то все ролеві ігри, ...

10 хв тому по першому нац. показували агіт рекламу "дарт вейдера інтернет партія" я спочатку подумав що це жарт, але придивився ... це некомедійний канал і дійсно проплачена політ реклама.

Хочеться крикнути що за дибілізм, чого цей дибілізм в країні набирає обертів. Але правильно вони зробили що показали що даже неіснуючий кандидат дарт вейдер може так просто пройти в ВР, або просто його можуть зареєструвати

В воїнах які кровю харкають, які приходять інвалідами, просто сльози навертаються, дивившись що відбувається далі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі продають: ""Нет никаких тайн. За место в списке "Батькивщины" я заплатил деньги - 6 миллионов долларов. Платил непосредственно Николаю Мартыненко, который получил "добро" от Яценюка и Турчинова: те присутствовали на переговорах при согласовании суммы. Деньги в несколько траншей отвозил в штаб "Фронта змин", - сказал Депутат Верховной Рады Украины Игорь Скосар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Партія Яценюка-

Турчинова найбільше

викинула на

телерекламу

Четвер, 09 жовтня 2014, 10:48

інфографіка

Партія "Народний фронт"

витрачає найбільше грошей на

телерекламу, за нею у

рейтингу йде "Блок Петра

Порошенка".

Про це повідомив начальник

відділу моніторингу Нацради

Дмитро Швидченко, пише

" Телекритика".

Інфографіка:

vybory.mediasapiens

Загалом на

загальнонаціональних

телеканалах протягом тижня з

29 вересня по 5 жовтня

кандидати в депутати

розмістили 47годин 40 хвилин

реклами.

З них 12 годин агітаційного

відео на телеканалах

розмістив сам "Народний

фронт".

Політичну рекламу "Блоку

Петра Порошенка" показували

9 годин 40 хвилин.

"Опозиційний блок" та

"Батьківщина" майже

зрівнялися в показниках: 8

годин 16 хвилин та 8 годин 11

хвилин відповідно.

Як відомо, на каналі "ICTV"

одна хвилина політичної

реклами коштує 124 552,8

гривень, на "Інтері" - 138 600

гривень, на "СТБ" - 190 920

гривень, на "5 каналі" - 33 259

гривень, на "Новому каналі" -

47 988 гривень.

От сукі! Це ми збираємо хто по скільки може, аби хоч якось, хоч чимось допомогти армії, а вони, бл...ді, викидують стільки грошей!!!

ПиСи: вибичте за лайку, емоції переповняють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі продають: ""Нет никаких тайн. За место в списке "Батькивщины" я заплатил деньги - 6 миллионов долларов. Платил непосредственно Николаю Мартыненко, который получил "добро" от Яценюка и Турчинова: те присутствовали на переговорах при согласовании суммы. Деньги в несколько траншей отвозил в штаб "Фронта змин", - сказал Депутат Верховной Рады Украины Игорь Скосар.

Нічого дивного, Турчинов та Яценюк це запроданці які були з соромом вигнані з Батьківщини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого дивного, Турчинов та Яценюк це запроданці які були з соромом вигнані з Батьківщини.

Мало брали і збивали ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...