Перейти до змісту

Потрібна порада спеціаліста.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Одного чудового дня вирішив перевірити свій жорсткий диск в Victoria 4.47, тест показав трохи цікаві результати (багато оранжевих і два сині сектора (див. скрін)). Питання чи довго йому ще лишилось жити?, чи стане йому легше якщо з нього знести систему на інший HDD? Дякую!

post-19669-0-99631400-1409496109_thumb.j

post-19669-0-64474800-1409496110_thumb.j

• Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

solny_girl,

Вже копіюю все фото-відео-документи...

підкажіть і мені, що зробити, щоб Вікторія запрацювала

Попробуй запуск від імені адміністратора в віндовс7.

victoria_447.rar

Опубліковано

підкажіть і мені, що зробити, щоб Вікторія запрацювала

там з верху перемикач pio/api є нажми api

ну і в добавку life cd(dvd/флешка) ще ніхто невідміняв

• 6 місяців потому...
Опубліковано

отже пройшло пів року - є динаміка.

що порадите робити? попробувати затерти ці сектори за допомогою Erase? чи не варто?

вінт розбитий на 3 диски, один із них системний

post-13465-0-29153000-1426178887_thumb.j

post-13465-0-32023500-1426178931_thumb.j

post-13465-0-55503800-1426178940_thumb.j

Опубліковано

Краще вичислити в якому районі диску вони находяться, й розбити диск залишивши визначені райони не розміченими.

Опубліковано

Спробуй скинути інфу і зробити вінту повний ірейз. Те, що в програмках називають низькорівневим форматуванням.

Якщо результат тесту вікторією буде схожим (багато повільних секторів, із затримкою 200 і більше мс), то швидше вінт уже працювати не буде. Тут тільки заміна.

Взагалі, в смарті нічого страшного такого не видно. Тому ще є ймовірним варіант того, що на результати тесту впливає програмне або апаратне забезпечення.

В ідеалі тест поверхні треба проводити з-під доса і бути певним, що комп’ютер, на якому він проводиться, абсолютно справний.

Опубліковано

Спробуй скинути інфу і зробити вінту повний ірейз. Те, що в програмках називають низькорівневим форматуванням.

Якщо результат тесту вікторією буде схожим (багато повільних секторів, із затримкою 200 і більше мс), то швидше вінт уже працювати не буде. Тут тільки заміна.

форматування це шутука "така" неоднозначна,

взяти загрузичний диск з любим лінуксом,

переконатись що всі важливі файли скопійовані!!

і тільки після цього програмую dd (з терміналу) забити вінт нулями потім одиницями пару раз, глянути чи помогла припарка

увага при використанні dd все на вінті потреця!!!

• 11 місяців потому...
Опубліковано

апну тему.

хочу перевірити вінт вікторією з-під біос.

створив таку загрузочну флешку, виставив в біосі загрузку з usb-hdd, але після цього нічого не відбувається просто нічого не зрузиться взагалі.

які можуть бути варіанти перевірки, чи зробити загрузочний диск з вікторією? де знайти перевірений/робочий образ?

Опубліковано

Практично будь-який бутовий win-bla-bla-live.iso з інтегрованим софтом має на борту Victoria.

Користуюсь таким - http://www.ex.ua/89009312

Майже усе потрібне - там вже є.

Образ змонтувати в UltraISO, далі вкладка Bootable>Write Disc Image, пару хвилин і флешка готова.

Опубліковано
1 година тому, Opel75 сказано:

або закатай rufus ом

+1 до руфуса. Робить те ж саме, що й Ультра ІСО. Тіко точно робить (в мене Ультра-ІСО не зажди робить бутові флншки!)  і безкоштовний!

Простий та інтуїтивний!

Опубліковано

яку файлову систему вибирати в руфусі? фат32?

і в меню "создать загрузочный диск" обирати iso-образ?

%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%8B%D0%BC%D1%8F%D0%

Опубліковано

флешку зробив, дякую всім за поради.

перевірка з загруз. флешки показала результати, які дуууже відрізняютья від перевірки з-під віндовса. 

вінт який перевірявся має на борту систему, при перевірці я лазив в інтернеті та дивився відео і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...