Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

Їх просто треба спалити

Цей комбат, здається, Олег Кузьміних, нагадав мені героя фільму "Судьба человека". Тільки тут його чмирять усілякі дрищаві гіві й затуманений фашизмом люмпен (по іншому назвати не можу). Я просто вражений його витримкою.

А тепер уявіть, що з тими дідами й бабками нам усім ще доведеться жити в одній країні. Їх зрозуміти в якійсь мірі можна, але дуже важко: живуть в місті, їхати нікуди (принаймні, їм так здається) і кожен день місто знаходиться під обстрілами. Якби там базувалися наші війська (як в Маріуполі наприклад), то чмирили б за це сєпарів.

Після перегляду цього відео у голові з'являються такі емоції, що тут потрібен або масований наступ разом з союзними військами (НАТО), що залишиться тільки в мріях, або нахрін відрубити з кінцями електрику й опалення донбасу. І тоді побачать, як "донбас кормит Украину".

Змінено користувачем fenmix
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Якийсь анріал,майже на всіх телеканалах свічка трауру по загиблим від російських "градів" на фоні російьких серіалів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибі жителям донбасу...

За стільки місяців протистояння вже можнабулоб поставити якісь телевишки біля зони АТО, щоб створити хоч якусь альтернативу зомбоящику ібо це жах.

не забувайте що там реально росіян багато живе, вони полюбому туди тягнуться, от наприклад в Маріуполі то росіян половина.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віддавши один шмат, москалі прийдуть і за іншим.

Не думаю. А якщо прийдуть,то це вже буде інша війна, з діаметрально іншою підтримкою місцевого населення і народу України взагалі.

Наша проблема в тому що ми думаємо що далі вони не підуть. Бо..... а далі куча причин. Так само казали і після Криму, що вони на материкову Україну не полізуть, як бачите полізли. І далі підуть, якщо ми їх не зупинимо там, як мінімум підуть до Києва. А далі і йти не треба буде, сюди вже прийдуть їхні жандарми, які нас тут будуть давати покруче як в 39-му. І не факт що ті хто зараз не хоче іти захищати свою землю на схід, прикриваючись сім'єю, не поїде із сім'єю захищати Сибір від китайців, так як наші діти і прадіди.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».

Российско-террористические войска продолжают активные действия в зоне конфликта на Донбассе. После ряда неудачных попыток наступления, проводится масштабная перегруппировка российских войск и незаконных вооруженных формирований. Маневры сил и средств боевиков зафиксированы на всех участках зоны АТО.

23-24 января подразделения российско-террористических войск пытались вытеснить украинские войска в районе н.п.Пески. Силами в несколько групп пехоты, общей численностью 350-400 боевиков, до 25 единиц бронетехники, и при поддержке ствольной и реактивной артиллерии, противник последовательно атаковал позиции украинских войск сразу на нескольких участках. Получив достойный отпор и понеся ощутимые потери, российский войска вынуждены были отступить на исходный рубеж.

С целью срыва наступательных действий противника на участке в районе н.п.Станица Луганская артиллерийская группа ВС Украины нанесла упреждающий огневой удар по району сосредоточения ротной тактической группы российских войск, а также по укреплениям террористов в районе н.п.Николаевка.

В районе н.п. Дебальцево украинские войска ведут контрбатарейную борьбу с артиллерией НВФ, в течении последних 3-х суток обстреливающей позиции сил АТО и сам город. Всего по Дебальцевскому плацдарму ведут огонь порядка 40 арторудий и РСЗО на участке от Первомайска до Чернухино и около 15-20 единиц ствольной и реактивной артиллерии из района Макеевки и восточнее Енакиево.

Накаляется обстановка севернее Авдеевки. Российско-террористические войска сосредоточили в районе Ясиноватой – Пантелеймоновки батальонно-тактическую группу, имеющей в своем составе 15 танков и 25 боевых бронированных машин. Также в данный район противником переброшено сводное подразделение артиллерии в составе 25 гаубиц Д-30 и противотанковых орудий МТ-12.

В боях между н.п. Авдеевка и Опытное украинскими войсками захвачен танк Т-64БВ и БМП-2. Под артудар украинских войск попала бронегруппа террористов, состоящая из 3 танков, 6 боевых бронированных машин и 5 грузовиков, - уничтожены танк и «Урал». Уцелевшие террористы отступили к Горловке.

В результате контр-батарейной борьбы украинской артиллерии в районах западнее и северо-западнее Горловки уничтожены, по крайней мере, 3 единицы артиллерии боевиков. Ещё одну САУ 2С1 переправили на ремонт в саму Горловку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вистачить ділити людей на давав гроші, воював чи не воював. В нас вистачає військ! Вище хтось вже писав, що треба одягнути і озброїти тих що є. Я спілкувався з бійцяими і ніхто з них не рве тельняжку й не ділить людей. Вони просто роблять свою роботу, роблять це по совісті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почему США не дают Украине летальное оружие

Политические разногласия между Конгрессом и Белым домом не являются главной проблемой в вопросе предоставления Киеву оружия.

Основная причина пробуксовок в этом деле - негласное требование Вашингтоном радикальных кадровых изменений в украинском Генштабе

http://www.depo.ua/rus/politics/pochemu-ssha-ne-dayut-ukraine-letalnoe-oruzhie-26012015091500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Богдан Яременко

Кілька місяців поспіль Майдан закордонних справ попереджає, що цілі російської політики в російсько-українській війні не досягнуті. При співставленні цього факту з усвідомленням росіянами того, що ресурси Росії зменшуються внаслідок падіння цін на нафту та економічних санкцій, а також того, що Україна нехай і дуже повільно, але нарощує оборонну спроможність, можна прийти до висновку, що означені обставини повинні підштовхнути РФ до більш активних військових дій у найближчій перспективі.

Водночас, ризикну спрогнозувати, що ймовірність повномасштабної війни (з неприкритим використанням РФ усіх видів військ та озброєнь) поступово зменшується, оскільки такий сценарій значно ускладнює досягнення Путіним можливості підкорення України з одночасним вирішенням питань уникнення чи послаблення санкцій та визнання з боку світового співтовариства російських претензій на Крим. Тобто, з моєї точки зору, повномасштабна війна хоча і залишається однією з опцій, що розглядаються Кремлем, все ж таки меншою мірою сприятиме легітимізації перемоги Росії над Україною. Така війна також буде більш затратною та матиме більше негативних політичних та економічних наслідків для РФ. Тому продовження ведення війни з боку РФ гібридними методами видається більш реалістичним.

Активні військові дії РФ в Україні матимуть за мету досягнення вигідного становища для наступного мирного врегулювання на російських умовах.

Тому такі дії повинні мати на увазі досягнення однієї чи кілької тактичних цілей - прорив лінії фронту зі створенням реальної загрози в напрямку Харкова, Дніпропетровська, утворення суходільного коридору для забезпечення Криму з можливою одночасною імітацією ударів чи активного маневрування зі сторони Придністров"я і Білорусі з метою відтягнення ресурсів Збройних сил України. Як засіб додаткового військового та економічного тиску не варто також виключати можливість диверсійних та терористичних атак проти стратегічної інфрастурктури, включно з морськими портами та іншою морською інфраструктурою України.

Загалом Україна також мала би виходити з розуміння, що пасивна позиція звужує простір для маневру, як військового, так і дипломатичного. При цьому слід розуміти, що найближчим часом ні військовими засобами, ні через т.зв. "мирні переговори" Україна не зможе поновити контроль над окупованими територіями та над усією протяжністю українсько-російського кордону.

Як нам вбачається, реалізація такого підходу може у найбільш загальних рисах зводитися до такого: заява про вихід з процесу Мінських домовленостей, прийняття рішення про надання низці районів Луганської і Донецької областей статусу територій, окупованих РФ, значне зміцнення оборони по лінії розмежування з окупованими територіями Донбасу та вздовж розмежувальної лінії з Кримом, створення високомобільних резервів з найбільш боєготових частин, маневрування цими резервами, постійні вогневі ракетно-артилерійські удари на випередження по місцях дислокації та зосередження військ противника, рейди вглиб його території, активізація діяльності ДРГ з метою знищення лідерів ДНР і ЛНР та їх російських радників, стратегічної інфраструктури регіону, в разі можливості - обережне просування вглиб окупованих територій з використанням тактики "малих кроків" та без нанесення шкоди загальній системі оборони вздовж розмежувальної лінії. При цьому за рахунок мобілізації необхідно нарощувати оборону вздовж усього українсько-російського та українсько-білоруського кордонів до того рівня, який унеможливив би прориви ДРГ та різко зменшив би загрозу вторгнення РФ.

При цьому зусилля української дипломатії та зовнішньої розвідки мають бути зосереджені на поновлені переговорів у складі РФ, США, ЄС та Україна з порядком денним "російська окупація Криму, Донбасу і Придністров"я", на отриманні військової допомоги та заключення контрактів на поставку (з наголосом на подальшому спільному виробництві) необхідних систем озброєння включно з протитанковим, протиповітряним та морським компонентами, а також на консолідації друзів та прихильників України в світі навколо ідеї протидії російській агресії.

Суттєвим доповненням до тактики активного спротиву і виснаження наступальних ресурсів РФ може бути також політика санкцій і блокади окупованих територій (Крим та Донбас).

Дипломатичними та торговельно-еконмічними відносинами з РФ, на нашу думку, необхідно пожертвувати, оскільки вони створюють більше можливостей для Росії, ніж для України, а також з огляду на те, що Росія так чи інакше використовує їх як інструмент агресії проти України..

Для мінімізації негативних наслідків російського втручання в Україні невійськовими засобами слід також підкреслити необхідність досягнення суттєвого прогресу у реалізації низки внутрішньополітичних змін та реформ в Україні. Слід чітко уяснити, що боротьба з корупцією, люстрація, покарання винних у масових розстрілах громадян під час Революції Гідності мають не менше, а можливо і більше значення для відбиття росйської агресії, ніж власне оборонні заходи. Суттєву увагу слід приділити питанням цивільного захисту та оборони.

Звичайно, таке бачення охоплює період лише 6-9 місяців, після чого, найбільш вірогідно, в українсько-російському конфлікті сформується принципово нова ситуація.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А теперь сводка штаба армии РФ по потерям на Донбассе. Кто не понимает, разъясняю:

"200"-труп, "300"-раненый, тмн-пропавший без вести (разорвало в клочья, сбежал со страху, сдался в плен)

Р.н.н.п.-- район населенного пункта.

Итак хроника истребления РОССИЙСКОЙ АРМИИ НА ДОНБАССЕ (УКРАИНА) ПО ДАННЫМ РОССИЙСКОГО ГЕНШТАБА .

И это только то что перехвачено и опубликовано, это малая часть от реальных потерь РОССИЙСКОЙ АРМИИ.

24.01.2015 г.

Р-н н.п. Новоазовск Уточненные данные потерь подразделений 17-й отдельной бригады ЮВО, 200-й артиллерийской бригады и 45-о отдельного полка специального назначения ВДВ "200" -38, "300" - 103 (29 тяжело), ТМН - 6. На месте события работают специалисты в\ч 35690 (*Центр специального назначения ФСБ). Просим разрешения для использования охраны по периметру против РДГ противника специалистов в/ч 90091 (* 54 центр подготовки разведывательных подразделений Владикавказ).

Р-н н.п. Донецк При передвижении в черте города из гранатомета с последующим обстрелом из стрелкового оружия атакован штабной бронеавтомобиль подразделений ОДОН ВВ МВД РФ. Все находящиеся в бронеавтомобиле погибли. "200" -4.

Р-н н.п. Донецк аэропорт Подразделения 232-я реактивной артиллерийской бригада 41 ОА ЦВО накрыты артиллерийско-ракетным огнем высокой плотности. "200" -5, "300" - 11. Уничтожено 2 ед. артиллерийской техники..

Р-н н.п. Санжаровка При выполнении поставленных задач подразделениями 13-о гвардейского танкового полка (*Наро-Фоминск) и 37-й ОМСБ "200" -8, "300" - 28 Повреждено 2 ед. бронетехники.

Р-н н.п. Редкодуб При выполнении поставленных задач подразделениями 13-о гвардейского танкового полка (*Наро-Фоминск) при участии подразделений ополчения. Потери подразделений 13-о гвардейского танкового полка "200" -1, "300" - 2. Уничтожено 1 ед бронетехники. Подразделения ополчения отошли с линии боестолкновения( дезертирство)

Р-н н.п. Новоазовск Авиационное соединение в составе 3 ед. неопознанной принадлежности осуществил ракетно-бомбовый удар по месту базового лагеря подразделений 17-й отдельной бригады ЮВО, 200-й артиллерийской бригады и 45-о отдельного полка специального назначения ВДВ. Заход на атаку был осуществлен со стороны моря на сверхнизкой высоте. Потери л\с и техники уточняются.

Р-н. н.п. Пески Подразделения 18-й отдельной бригады ЮВО при выполнении боевых задач "200" -11, "300" - 34

Р-н н.п. Дебальцево При выполнении поставленных задач подразделениями 13-о гвардейского танкового полка (*Наро-Фоминск) "300" - 3. Повреждено 1 ед. бронетехники

Мариупольское ОН. При выполнении поставленных задач подразделениями 200-й артиллерийской бригады в результате ответного артиллерийско-ракетного огня ВСУ "200" -2, "300" - 15 (1 тяжело). Прямым попаданием уничтожен мобильный пункт боезапаса.

Мариупольское ОН Уточненные потери подразделений 17-й гв. ОМСБр ЮВО (*г. Шали) "200" -6, "300" - 22. Повреждено 2 ед. бронетехники.

23.01.2015 г.

Р-н н.п. Троицкое Уточненные потери подразделений 136-й гв. ОМСБр ЮВО "200" -9, "300" - 31. Повреждено 2 ед. бронетехники.

Р-н н.п. Словяносербск Уточненные потери подразделений 20-й гв ОМСБР "200" -6 "300" - 20 Повреждено 4 ед. бронетехники.

Мариупольское ОН Подразделения 17-й гв. ОМСБр ЮВО (*г. Шали) при передислокации в указанный район накрыты артиллерийско-ракетным ударом высокой плотности. Потери л\с и техники уточняются.

Р-н н.п. Дебальцево. Подразделения 32-й мотострелковой бригады ЦВО (*в/ч 22316, место дислокации Новосибирская область Шилово) при выполнении боевых задач ответным огнем ВСУ. "200" -2, "300" - 11.

Р-н. н.п. Горловка 67-я зенитно-артиллерийская бригада ЮВО при выполнении боевой задачи , ответный артиллерийский огонь ВСУ "200" - 1 "300" - 12 (6 тяжело)

Р-н. н.п. Пески Подразделения 18-й отдельной бригады ЮВО при выполнении боевых задач "200" -6, "300" - 27

Р-н н.п. Донецк, Подразделения 31-о гв. ОДШБ ВДВ (* в/ч 73612 Ульяновск) при выполнении боевой задачи накрыты упреждающим огнем ВСУ "200" -9, "300" - 22.

Р-н н.п. Словяносербск Танковое подразделение 20-й гв отдельная МСБр ЮВО (*Волгоград) пр передислокации в указанный район накрыты артиллерийско-ракетным огнем высокой плотности Потери л\с и техники уточняются.

Р-н. н.п. Горловка Подразделения 137-о парашютно-десантного полка 106-й ВШД ВДВ РФ при выполнении боевых задач "200" -2, "300" - 8

Р-н н.п. Троицкое Подразделения 136-я гв. ОМСБр ЮВО при выполнении боевых задач накрыты артиллерийско-ракетным огнем высокой плотности Потери л\с уточняются. Повреждена 1 ед. бронетехники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з цих перехоплень парашкостан вже трупами мало завалити... а ні слова ні пів-слова нема в їх новинах, та й рідні не кіпішуть, все тихо-ша, ніхто не гине на донбасі..

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з цих перехоплень парашкостан вже трупами мало завалити... а ні слова ні пів-слова нема в їх новинах, та й рідні не кіпішуть, все тихо-ша, ніхто не гине на донбасі..

Уся причина в тому, що немає інформаційного супроводу їхніх 200-х , кожна сім'я зустрічає лише особисто, а на розсуд суспільства нічого не виноситься. Вони висвітлюють наші втрати і тиснуть на нас.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там по ходу батькам чиї сини загинули, промили так мозок що вони кажуть, що в них ніколи і не було синів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з цих перехоплень парашкостан вже трупами мало завалити... а ні слова ні пів-слова нема в їх новинах, та й рідні не кіпішуть, все тихо-ша, ніхто не гине на донбасі..

Плюсую. Кто выдумывает эти басни и еще такие точные данные по потерям РФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Богдан Яременко

Що мені дав би воєнний стан, будь я владою.

1. Можливість націоналізації підприємств, що я одразу використав би для демонстрації протидії олігархам, маючи на увазі позитивну реакцію суспільства (так, за законом, це майно після завершення воєнного стану має бути повернуте чи компенсована, але до того ще треба дожити - це, звичайно, в сенсі позитивному).

2. Можливість об"єднати націю навколо оборони батьківщини і протидії ворогу.

3. Можливість мобілізації людських, організаційних та інших ресурсів для розбудови територіальної оборони.4. Можливість субсидування товарів першої необхідності, що можна використати не лише для забезпечення Збройних сил, але і для підтримки найменш забезпечених верств населення.

5. Тимчасове призупинення деяких прав громадян, що гарантувало б мені продовження строку правління без політичних потрясінь, а найголовніше - дозволило б швидко нейтралізувати проросійську п"яту колону, а в разі потреби і....

Правда добре, що я не при владі?

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

“Саня Веселый совсем не веселый”

На страничке российского десантника 137-го парашютно-десантный полк 106-й воздушно-десантной дивизии ВДВ РФ, в/ч 41450 Рязань, Сани Веселого (https://vk.com/id259858896) вовсе не весело. Последняя запись Сани датируется 20 января с.г., где отмечается “вечная память парням”. Немногим ранее, на видеоролике от 9 декабря 2014г. “когда в командировку ехали” гонора у рязанских десантников было по больше (
).

profile.png

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з цих перехоплень парашкостан вже трупами мало завалити... а ні слова ні пів-слова нема в їх новинах, та й рідні не кіпішуть, все тихо-ша, ніхто не гине на донбасі..

Плюсую. Кто выдумывает эти басни и еще такие точные данные по потерям РФ.

під багатьма там хитається крісло - а це один із способів приспати громадську думку.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DEL.

Богдан Яременко

Що мені дав би воєнний стан, будь я владою.

1. Можливість націоналізації підприємств, що я одразу використав би для демонстрації протидії олігархам, маючи на увазі позитивну реакцію суспільства (так, за законом, це майно після завершення воєнного стану має бути повернуте чи компенсована, але до того ще треба дожити - це, звичайно, в сенсі позитивному).

2. Можливість об"єднати націю навколо оборони батьківщини і протидії ворогу.

3. Можливість мобілізації людських, організаційних та інших ресурсів для розбудови територіальної оборони.4. Можливість субсидування товарів першої необхідності, що можна використати не лише для забезпечення Збройних сил, але і для підтримки найменш забезпечених верств населення.

5. Тимчасове призупинення деяких прав громадян, що гарантувало б мені продовження строку правління без політичних потрясінь, а найголовніше - дозволило б швидко нейтралізувати проросійську п"яту колону, а в разі потреби і....

Правда добре, що я не при владі?

6.Дефолт

Змінено користувачем drap
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з цих перехоплень парашкостан вже трупами мало завалити... а ні слова ні пів-слова нема в їх новинах, та й рідні не кіпішуть, все тихо-ша, ніхто не гине на донбасі..

Плюсую. Кто выдумывает эти басни и еще такие точные данные по потерям РФ.

під багатьма там хитається крісло - а це один із способів приспати громадську думку.

Ну немає там громадської думки, як і немає громади. Не можна заборонити родині шукати і карати винних у смерті своїх рідних. Жоден закон не може зупинити сім'ю в яку прийшло горе. Тому москальське суспільство більше схоже на зграю хижаків: загинув один - всім більше бухла/хавчика залишиться, а мати нехай тихенько поплаче і піде у своїх справах. Якісь нелюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх просто треба спалити

Продивлюючись подібні відео,замислюєшся,а чи потребують ті місцеві жителі визволення нашими військами? Вони (зараз говорю не про бандитів під видом ополченців) щиро клянуть наших вояків, таку кількість акторів не підбереш і постановку навряд чи зрежесуєш. Чи вартує те стільки смертей з обох сторін і серед мирного населення?

Не жителів потрібно визволяти, а наші землі від тих жителів. Погана звичка є у кацапів. Спершу втихаря заселилися на українській землі. А потім знову хочуть у свою рашку, але вже з нашими землями. Це як квартирант, який прожив у квартирі 1 рік починає претендувати на неї.

Змінено користувачем Skorpio76
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почему США не дают Украине летальное оружие

Политические разногласия между Конгрессом и Белым домом не являются главной проблемой в вопросе предоставления Киеву оружия.

Основная причина пробуксовок в этом деле - негласное требование Вашингтоном радикальных кадровых изменений в украинском Генштабе

http://www.depo.ua/r...-26012015091500

В нас теж йде боротьба за генеральське місце, і всі такі публікації лише її прояви..

Давно виборів не було?

  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6.Дефолт

перший пункт перекриє борги й ліквідує дефолт повністю. Хоча й справа не в самому введенні військового стану а в бажанні виконання тих норм і законів що діють уже зараз.
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком підтримую: не потрібно рятувати людей даунбасу - потрібно зберегти українські землі, нехай навіть там буде мертве поле (з випаленою землею та повністю зруйнованими будівлями) - національний парк такий в пам'ять про дебілізм ватників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DEL.

Богдан Яременко

Що мені дав би воєнний стан, будь я владою.

1. Можливість націоналізації підприємств, що я одразу використав би для демонстрації протидії олігархам, маючи на увазі позитивну реакцію суспільства (так, за законом, це майно після завершення воєнного стану має бути повернуте чи компенсована, але до того ще треба дожити - це, звичайно, в сенсі позитивному).

2. Можливість об"єднати націю навколо оборони батьківщини і протидії ворогу.

3. Можливість мобілізації людських, організаційних та інших ресурсів для розбудови територіальної оборони.4. Можливість субсидування товарів першої необхідності, що можна використати не лише для забезпечення Збройних сил, але і для підтримки найменш забезпечених верств населення.

5. Тимчасове призупинення деяких прав громадян, що гарантувало б мені продовження строку правління без політичних потрясінь, а найголовніше - дозволило б швидко нейтралізувати проросійську п"яту колону, а в разі потреби і....

Правда добре, що я не при владі?

6.Дефолт

І миттєвий кінець України..

Нах публікувати це інформаційне гуано.Або не розумієш що робиш такими вбросами, або якщо розумієш то хто ти тоді?

В любій програмі написано ,, не натискайте ОК , якщо ви НЕ РОЗУМІЄТЕ що робите.,,

Тут же в погоні за марнославством кожен хоче якнайперше запостити гарячесмажені .,,новини,,

Абсолютно не задумуючись , хто , з якою метою їх ,, приготував,, і який ефект буде від поширення цієї трутки.

Інформаційна гігієна так же важлива ,як і гігієна особиста.

Якщо будемо порпатись і розмножувати непровірені ,провокативні та просто ЗБИВАЮЧІ З ПАНТЕЛИКУ НАС новини( неважливо ким вони випущені, адже ми не знаємо реальний це автор, чи під його іменем вже замаскувався ворог)- гангрена зневіри, чвар, розбрату ,сумнівів та безсилля ,гарантовано зжере нас.

Будьмо уважні.

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6.Дефолт

перший пункт перекриє борги й ліквідує дефолт повністю. Хоча й справа не в самому введенні військового стану а в бажанні виконання тих норм і законів що діють уже зараз.

1 пункт приведе до дуже швидкого краху економіки, того як ці підприємства одразу зупиняться, того як буде зруйновано логістику і менеджемнет, чи думаєш що після націоналізації топ-менеджмент залишиться і буде далі управляти компаніями? Далі, олігархи не дурні, і при першому ж натяку на націоналізацію всі грошові активи будуть виведені, це саме стосується і банків, і того лишень при спробі щось відібрати оті ж олігархи майже миттєво знищать і без того нездорову економіку.

Сюди ще варто додоати міжнародних інвесторів і капітал, який і так зараз неохоче сюди йде, а при таких умовах почне дуже швидко втікати, так як це зараз в мордорі відбувається.

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...