Vadimm Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:41 #5476 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:41 Такі експерименти хай краще проводить Росія.Такі експерименти робив Правий Сектор (правакатари!!!111) в січні, результативно.Але тут всі знають що ти прихильник "мирних планів" Пороха, які не приносять миру.
Songoku Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:01 #5477 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:01 нове відео з розстрілу небесної сотні.
Гість rl72 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:01 #5478 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:01 Аркадий Бабченко4 год. · Змінено ·Интересное интервью. Русский доброволец, из Екатеринбурга. Поехал сам. Воевал в ЛНР. Участвоал в штурме 32-го блокпоста. И вот что поразительно - парень с мозгами, не окончательный гоблин, все своими глазами видит, а все равно - полный набор телевизора в голове. Кстати, набор баек - полностью из чеченской войны. Наемники, американцы, изнасилованные русские дети, сто пятьдесят тысяч за голову - вот абсолютно весь набор баек той войны. Ничего не изменилось. Впрочем, в этой стране никогда ничего не меняется. Рекомендую к прочтению.ЗЫ: Да, вот еще что интересно: судя по этому интервью, со всеми сносками, поправками на слухи и не владение информацией, один черт получается, что в штурме 32-го блок-поста не принимал участие ни один доведенный до отчаяния шахтер. Только люди из России. Вот зачем он туда поехал? Зачем штурмовал чужую армию на чужой земле, в операции, которой сами местные не участвуют? Телевизор, телевизор…ЗЫЫ: Друзья мои, избавьте меня, пожалуйста, от постов типа "после убитых негров (22 танков, командира "Айдара", вдесятером взяли в окружение) бросил читать". Если вы не хотите отличать байки про наемников негров, кочующие из войны в войну, невладение информацией про десять человек (десять человек - это только то, что он видел и только то, что он знает, только то, что было на его участке и в его окопе, большей информации у него просто нету, поэтому вся война у него и сводится к десяти человекам - так всегда и везде бывает) слухи (кто-то где-то что-то ляпнул про зарезанного кого-то командира чего-то - все, это отпечаталось в голове и будет ретранслироваться и дальше) и откровенных баек про 200 погибших или 22 танка - так вот, если вы не хотите отличать это от того настоящего и интересного, что этот человек говорит в интервью и что действительно имеет ценность - прошу вас, избавьте меня от сотен комментариев по этому поводу. Мы все взрослые люди, мы все умеем думать, мои читатели, я надеюсь, в состоянии отличить реальность от баек - не заставляйте меня каждый раз писать вот такие вот сопроводительные простыни к подобным интервью. Я надеюсь, что меня читают не дураки, и что мои читатели сами в состоянии отличить значимое от незначимого. Не интересно - пройдите мимо, и все. Это для тех, кому интересно. Кто хочет шелуху отодвинуть в сторону и прочитать ядро, которое действительно имеет значение. Там много чего интересного сказано. Спасибо.Как по мне, самое главное, что есть в интервью этого парня с Урала, добровольца - это то, что у русского человека от тоски, чернухи и безнадеги, которая его окружает и той беспросветности, в которой он живет, выхода только два - алкоголизм и война. Война не важно где, не важно с кем, не важно за что. А в девяноста процентов случаев война еще и совмещенная с алкоголизмом. Ведь тот мужик, фотограф, который безногий теперь - он же воевать не против укропов поехал, и не за русских - ему эти русские и у себя дома-то сто раз не усрались, не то что где-то на Донбассе. Он поехал по той простой причине, что он из своего Камышлова больше бы никогда никуда за всю свою жизнь и не уехал бы. Я служил в Камышловском районе, я знаю какой это депрессивный пдц. И те дни, когда ему оторвало ногу - это до самой его смерти от церроза - судя по всему, уже очень недалекой - будут лучшими в его жизни.И в Чечне таких людей было дофигища. Просто дофигища. Кругом говно, смерть, живет в крысиной норе под обстрелом, месяцами солнца не видит, на роже уже пять сантиметров грязи, а - доволен. Спрашиваешь его - чего ты лыбишься, дурак? А он: слава Богу в армию попал, хоть мир посмотрел. Когда бы я еще горы увидел?И понимаешь, что да. Что в своей деревне где-нибудь под Липецком - никогда. Что эта крысиная дыра в Чечне - для него и вправду "посмотреть мир".А жизнь его в этой деревне и так ни копейки не стоит. Столетия алкоголизма и рабства - это так сразу не исправить. Поэтому и на смерть и на увечья ему изначально плевать. И так и так подыхать, так хоть побывал где-то. Хоть на войне. Поучавствовал в чем-то. Хоть какие-то перемены в том депрессняке, который его окружает. Хоть что-то можно вспоминать.И ничего с этим не поделаешь.И от этого становится реально страшно. Потому что понимаешь - в этой стране никогда не будет светло, хорошо и весело. Никогда.Как по мне - это главное, что есть в этом интервью.Вот эти штришки про продажу автомата своим же перед дембелем - они ж воообще до фига о чем говорят. Это же край. Понимаете? Край.Интервью ж не про Украину. И не про войну.Оно про Россию.http://znak.com/moscow/articles/04-12-19-47/103315.html
keepo Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:20 #5479 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:20 Вважаю слід би пройтись по точкам продажу, магазинам і пояснити, що гроші на вітер зараз -це просто аморальноя знаю декілька бізнесів, де націнка 200-300%, може їх взагалі "віджати" на нужди армії? що за рахування чужих грошей? хтось знає скільки грошей на армію, наприклад, витрачає той хто запускає ці салюти.знаю людину, яка особисто опікуєця важкохворими з АТО, вплоть до відправки їх за кордон за власний рахунок. і при цьому багато грошей витрачає на всіляку отаку єрунду, типу салютів. Тому що в деяких випадках так треба. І? вимагати від нього ще грошей? Чи з того що продав салют половину виручки?Що за дитячий садок.
Nokian Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 22:27 #5480 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 22:27 і при цьому багато грошей витрачає на всіляку отаку єрунду, типу салютів. Тому що в деяких випадках так треба.Чому так треба?
yu2007 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 22:51 #5481 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 22:51 Тільки що бачив черговий феєрверк.Ну може і є люди, в котрих зараз все окей, я тільки за.Але так нагадує пір під час чуми, так ріже слух зараз недоречне бахкання.Вважаю слід би пройтись по точкам продажу, магазинам і пояснити, що гроші на вітер зараз -це просто аморально.Це сьогодні бездушно і низько.Хай би міськрада прийняла таке рішення про заборону продажу піротехніки в цьому сезоні.Хто там до них вхожий?Або хай продавці піротехніки половину виручки( а накрутка там бульше 100%) віддадуть сімям загиблих та постраждалих на Сході волинян.Тільки що бачив черговий iPhone 6. Ну може і є люди, в котрих зараз все окей, я тільки за.Але так нагадує пір під час чуми, так ріжуть око зараз недоречні панти.Вважаю слід би пройтись по точкам продажу, магазинам і пояснити, що гроші на вітер зараз – це просто аморально. Це сьогодні бездушно і низько.Хай би міськрада прийняла таке рішення про заборону продажу iPhone 6 (та що там iPhone, всіх телефонів дорожче 500 грн.!) в цьому сезоні.Хто там до них вхожий?Або хай продавці мобілок половину виручки (а накрутка там більше ???%) віддадуть сім’ям загиблих та постраждалих на Сході волинян.П.С. Ну і цейво, хто не лайкне мій пост - той рашист і контра, однозначно
Nokian Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 22:59 #5482 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 22:59 І серед людей копій набагато більше , ніж оригіналів.А якщо для тебе корисність айфону і феєрверку одинакова-ти не розбираєшся ні в корисності, ні в накрутці , ні в пантах.
CompService Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:00 #5483 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:00 yu2007, чому тiльки телефони? Давай пройдемось по ювелiрним крамничкам, по валютчикам, по ресторанам, по ломбардам, по агенствам нерухомостi, по автозаправкам, зайдемо на СГК i тодi по вiддiленням приватбанку i по цехам фабрики рошен :-) а ще по хатах в "бiдних селах", де триповерховi будинки... Перелiк можна продовжувати до ранку
yu2007 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:11 #5484 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:11 Мовою оригіналу це звучить так:"All animals are equal, but some animals are more equal than others"
Nokian Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:27 #5485 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:27 Я мав на увазі Далі, а не Оруела.Його роман закінчується тим, що вже не відрізниш-де свині , а де люди.Можна подивитись на феєрверкуючих зараз.....
keepo Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:32 #5486 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:32 Чомусь всі звикли, що салют або дорогий телефон можуть бути куплені тільки на останні гроші, але навіть у Луцьку є люди, для яких той телефон чи декілька тисяч в повітря особливої погоди не роблять. Навряд чи всі допомагають АТО, але у відсотковому відношенні, таких приблизно стільки ж як і серед "бідніших" верств населення.Чому більшість мислить однобоко: не піду на корпоратив - буде краще для АТО.Наведу вам приклад з ресторанного бізнесу: не пішов ніхто в ресторан - працівники не отримали ЗП - обслуговуючий персонал (електрики, дизайнери ітд) не надав послуг - постачальники нічого не продали - з податками та ж історія. Відповідно всі ці люди теж нічого не купують. В загальному отримаємо такий собі економічний колапс.Хлопцям однозначно треба допомагати, але ж не лягати всім іншим в домовину і не чекати незрозуміло чого.Знецінення гривні саме по собі регулює процес відтоку людей від надмірного споживання
Nokian Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:40 #5487 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:40 У всякої речі є межа,після якої вона вже не сприймається , або сприймається викривлено.Я абсолютно не проти святкувань, але в міру відповідності до сьогоднішнього стану.А то ,,Моя хата скраю, на всіх мені пофіг, я собі гуляю,,Київська мерія до речі відминила новорічний фейерверк.
yu2007 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:40 #5488 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:40 Я мав на увазі Далі, а не Оруела.Його роман закінчується тим, що вже не відрізниш-де свині , а де люди.Можна подивитись на феєрверкуючих зараз.....Взагалі то повість, але то таке.Ну раз Ви відреагували на мій пост про тварин (хоча він і адресувався іншим дописувачам), то я насмілюсь не погодитись.Це в Оруелла не відрізниш, а в вашій теорії запросто: продавці/покупці салютів - свині, продавці/покупці еплофонів - люди.
Саня Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:43 #5489 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:43 Або хай продавці піротехніки половину виручки( а накрутка там бульше 100%) віддадуть сімям загиблих та постраждалих на Сході волинян.Націнка на телефонах зараз невелика і дохідність цього бізнесу значно нижча, ніж кілька років тому, однак скільки відсотків від виручки ви зараз перераховуєте на вище зазначені потреби?
Nokian Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:50 #5490 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:50 Ще є продавці\покупці ліків\наркоти.Ще одним і тим самим ножем можна вирізбити шедевр, а можна вбити.Все залежить від контексту.Хіба я не виділяв слово ,,недоречність зараз,,?Або хай продавці піротехніки половину виручки( а накрутка там бульше 100%) віддадуть сімям загиблих та постраждалих на Сході волинян.Націнка на телефонах зараз невелика і дохідність цього бізнесу значно нижча, ніж кілька років тому, однак скільки відсотків від виручки ви зараз перераховуєте на вище зазначені потреби?Якщо Самсунг S7272 закупка 1591, а продаж 1599- то 5 грн скільки буде %?
yu2007 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:50 #5491 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:50 Чомусь всі звикли, що салют або дорогий телефон можуть бути куплені тільки на останні гроші... Олесь, я думав ти помітиш різницю В написаному мною пості я майже слово в слово повторив пост Нокіана, змінивши по великому рахунку лише "феєрверк" на "дорогий телефон" (а міг би написати про "500-літровий акваріум" ). Різниця ось в чому: Нокіан закликав провести продрозверстку продавців салютів, я ж закликав провести продрозверстку самого Нокіана. Нє, нуачьо. Всі тварини рівні. Тим більше ні салют, ні дорогий телефон не є предметами першої необхідності.
sergkots Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:51 #5492 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:51 Чому більшість мислить однобоко: не піду на корпоратив - буде краще для АТО.Наведу вам приклад з ресторанного бізнесу: не пішов ніхто в ресторан - працівники не отримали ЗП - обслуговуючий персонал (електрики, дизайнери ітд) не надав послуг - постачальники нічого не продали - з податками та ж історія. Відповідно всі ці люди теж нічого не купують. В загальному отримаємо такий собі економічний колапс.Взагалі, для справедливості, потрібно продовжити далі послідовність: у людей (які не пішли у ресторан чи не купили феєрверк) на руках буде більше вільних коштів. Куди підуть ці гроші питання сумління та моралі цих людей, думаю дехто все ж виділить трохи більше на захист рідної землі. А зарплату працівникам власник зобов’язаний платити незалежно від того чи були клієнти чи ні.
yu2007 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:56 #5493 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 23:56 Хіба я не виділяв слово ,,недоречність зараз,,?Так і я про зараз. Хіба доречно зараз продавати/купувати айфони?Дайош 50 % від продажу кожного смарта на потреби АТО!!!111А так, в мирний час, айфон - це корисна в господарстві річ, не спорю.
Nokian Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:15 #5494 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:15 У всіх країнах , і у нас , горілка наприклад обкладається акцизом і досить нехіло.Сбівартість півлітра ну ніяк не 30 грн, а грн 10 від сили.Решта йде на суспільні потреби, і це нормально.Салют як ігроші потрачені на нього, розвіється димом за кілька хвилин, а акваріум,чи айфон і за рік -два будуть коштувати ненабагато менше.Але в першу чергу я мав на увазі невідповідність хизування феєрверками .Хай би зайшов з автоматом боєць до святкуючих, і сказав ,,То ви тут так веселитесь, а я вже думав знову гради накривають,,Напевно протверезило би.
keepo Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:27 #5495 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:27 А зарплату працівникам власник зобов’язаний платити незалежно від того чи були клієнти чи ні. якщо клієнтів не буде, то той місяць, за який вони отримали ЗП не з виручки буде останнім місяцем їх роботи - такі реалії сучасності. а міг би написати про "500-літровий акваріум" ти не повіриш ,як мені радувались склорізи, коли я зайшов до них перший раз за 2 місяці, хоча раніше бував там раз на тиждень... до чого це я, а - ті що раніше могли собі дозволити середній за розміром акваріум (середній за вартістю товар) просто перестали купувати. Купують дорогі і найдешевші. Тобто покупки перших абсолютно не впливають на їх допомогу АТО (вони не останні гроші витрачають), а другі тратять абсолютно малі суми. Так доступніше? Тобіш ринок сам відрегулював потреби людей Ну та що там яблукофони... Тут вчителі хочуть проектори і ремонти в клас, а вихователі нові меблі. І їх мало хвилює, що за ці кошти можна забронювати авто для АТО. Так що салюти просто видніше. а так ситуація кругом однакова.
yu2007 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:43 #5496 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:43 ти не повіриш ,як мені радувались склорізи, коли я зайшов до них перший раз за 2 місяці, хоча раніше бував там раз на тиждень...до чого це я, а - ті що раніше могли собі дозволити середній за розміром акваріум (середній за вартістю товар) просто перестали купувати. Купують дорогі і найдешевші. Тобто покупки перших абсолютно не впливають на їх допомогу АТО (вони не останні гроші витрачають), а другі тратять абсолютно малі суми. Так доступніше?Ти цейво, не тойво, не увілівай кароче. Дорогі кажеш купують? І не соромно тобі в такий час продавати дорогі акваріуми. Завтра ми пройдемся по всім зооточкам з роз*ясненнями (детальніше в постах вище). І в міськраду заявимо, щоб тимчасово заборонили продавати акваріуми більше 20 літрів. А якщо хоч все ж продавати - будь добрий, стопіцот дєнюх винь да полож. Бо ж ми то всі знаєм, яка в тебе націнка!Так доступніше?Не я сказав, Нокіан сказав.
yu2007 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:56 #5497 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 00:56 Салют як ігроші потрачені на нього, розвіється димом за кілька хвилин, а акваріум,чи айфон і за рік -два будуть коштувати ненабагато менше.Залізобетонний аргумент, я здаюся. От таких би людей набрати працювати в новостворене міністерство правди, і життя в нас відразу б налагодилось.Хай би зайшов з автоматом боєць до святкуючих, і сказав ,,То ви тут так веселитесь, а я вже думав знову гради накривають,,Напевно протверезило би. Коли зайдуть до вас з автоматами і скажуть "То ви тут айфонами торгуєте? А ми думали всі люди зараз тратяться лише на хліб і воду, а всю решту грошей віддають на фронт". А потім конфіскують пів вітрини на свої потреби. Протверезить, ні?
CompService Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 02:31 #5498 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 02:31 yu2007, Нiчого не розумiю... Добивати пiдприемцiв, у яких обсяги i так на 2/3 впали? З урахуванням падiння курсу $ так-сяк дебет с кредитом зводять. Диктатура, що продавати, а що - нi? Корея?А саме люди, якi працюють, i е джерелом фiнансування. I армii в т.ч.Якщо ви через край переповненi енергiею - краще поцiкавтесь у влади, чому бiйцi за своi кошти повиннi купляти "магазини" до автоматiв... Адже хлопцi захищають не лише своi ciм'i, але й бiзнес/фабрики олiгархiв. "Збрити" з пiдприемця пару тисяч - особливо не вплинуть на ситуацiю в краiнi, а пiдприемець загнеться. Взяти з олiгарха мiльйон - можна вдiти 50 бiйцiв, а на великий бiзнес ця сума суттево не вплине.http://vyuko-z-lycka.livejournal.com/216973.html
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.