Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

диванний невояка, а коли ТИ пропонуєш відповідати на порушення кордону, як не в момент цього порушення??? Ти хочеш почекати зелених чоловічків під Києвом??? Чи аж до Волині потерпим???

Чи ти думаєш, що Раша відкрито оголосить Україні війну?!?!! Та вона і далі буде тупо ВІДЖИМАТИ територію! На скільки захоче і коли захоче. В цій війні поки веде вона, гра йде за її правилами, як це не прикро. А ми поки задовольняємось тільки тим, що вона нам дозволяє! Пора вже нарешті висловлювати дійсно РІШУЧИЙ протест, а не п...ти!

А 50% - це дуже великий шанс! Зате на 100% відомий результат - таких конвоїв більше не буде.

Змінено користувачем jack74
  • +1 4
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

В Росії готують черговий (7 )"гумконвой" для бойовиків

Найближчим часом МНС Росії підготує нову партію "гуманітарної допомоги" для Донбасу.

Про це заявив головний військовий експерт МНС РФ Едуард Чижиков.

"Найближчим часом МНС Росії планує сформувати нову партію гуманітарного вантажу. Терміни її відправки уточнюватимуться додатково", - сказав він.

За повідомленням ЗМІ, 8 листопада у Ногинському рятувальному центрі було організовано урочисту зустріч "гуманітарної колони, яка у минулі вихідні доставила в Донецьк та Луганськ більше 2 тисяч тонн гуманітарної допомоги".

"Це продукти харчування, медикаменти та будматеріали, які допоможуть людям відчувати себе комфортно з настанням холодів", - нагадав Чижиков.

У свою чергу начальник зведеної мобільної колони МНС Росії Олександр Лекомцев повідомив, що проблем під час перетину кордону не виникло.

Як відомо, раніше РФ вже направила на Донбас 6 гуманітарних конвоїв. Українська сторона не мала можливості оглянути вміст вантажів. Крім того, до відправки російських "гумконвоев" не залучались представники Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Після чергового "конвою" в в МЗС України заявили, що доставка гуманітарної допомоги з РФ для жителів Донбасу проводилась з порушеннями законодавства України, російська сторона не передала вантаж МКЧХ, Комітет не був якимось небудь чином залучений в його доставку і розподіл серед населення.

МЗС України висловило рішучий протест у зв’язку з незаконними діями Російської Федерації, грубим порушенням держкордону України та вимагає припинити провокативні дії і дотримуватися "загальноприйнятих норм та принципів міжнародного права та міждержавних відносин".

А у нашого МЗС України урвався терпець:

Міністерство закордонних справ висловлює рішучий протест у зв’язку з незаконними діями Російської Федерації, грубим порушенням держкордону України та вимагає припинити провокативні дії і дотримуватися "загальноприйнятих норм та принципів міжнародного права та міждержавних відносин".

Про це йдеться у заяві МЗС України за фактом переміщення через державний кордон України чергового так званого "гуманітарного конвою".

"2 листопада російська сторона перемістила через державний кордон України черговий т.зв. "гуманітарний конвой". Це було здійснено без запиту щодо отримання офіційної згоди української сторони, без здійснення компетентними органами України необхідних процедур прикордонного і митного контролю, без погодження з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста і супроводження вантажу його представниками, всупереч усталеній міжнародній практиці", - заявили в МЗС.

Також у відомстві підкреслили, що переміщення "гумконвою" відбулося з порушенням національного законодавства України та раніше досягнутих домовленостей.

"Ці провокативні дії російської сторони, нездатність слідувати усталеним міжнародним правилам при направленні гуманітарної допомоги, а також намагання приховати справжній вміст вантажу - є свідченням продовження курсу Росії на подальшу ескалацію ситуації на сході України", - заявили в МЗС.

"Міністерство закордонних справ висловлює рішучий протест у зв’язку з незаконними діями Російської Федерації, грубим порушенням державного кордону України, втручанням у внутрішні справи нашої держави шляхом підтримки терористичних угруповань, які діють на Донбасі", - підкреслили у зовнішньополітичному відомстві.

Скільки ще має загинути наших хлопців від рашської гумки, щоб влада "розродилась" на конкретні дії відносно вирішання цього питання? Бо вони вже почали брати приклад з Європи, вони, к*рва, стурбовані діями рашки...

Може ти підеш і покажеш , як треба воювати , експерт диваниий ?

Пардон за офтоп.Я не вчу ЯК воювати, шановний. Висловив сою думку, але аж ніяк не повчав військовій справі. Міг би піти, повірте, давно б там був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

диванний невояка, а коли ТИ пропонуєш відповідати на порушення кордону, як не в момент цього порушення??? Ти хочеш почекати зелених чоловічків під Києвом??? Чи аж до Волині потерпим???

Чи ти думаєш, що Раша відкрито оголосить Україні війну?!?!! Та вона і далі буде тупо ВІДЖИМАТИ територію! На скільки захоче і коли захоче. В цій війні поки веде вона, як це не прикро. А ми поки задовольняємось тільки тим, що вина нам дозволяє! Пора вже нареші висловлювати дісно РІШУЧИЙ протест, а не п...ти!

Нічим відповідати .

Від слова взагалі .

Пора затямити , но зараз війна не з терористами , а з росією

А в нас нема чим воювати , треба мінімум до весни час , щоб хоч трохи щось полагодити .

Тут форму зимову до НР обіцяють , що там про техніку говорити .

Так що залишається сидіти і терпіти .

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічим відповідати .

Від слова взагалі .

Пора затямити , но зараз війна не з терористами , а з росією

А в нас нема чим воювати , треба мінімум до весни час , щоб хоч трохи щось полагодити .

Тут форму зимову до НР обіцяють , що там про техніку говорити .

чому власне до весни? щоб трохи полагодити, треба набагато більше часу... Змінено користувачем alexvvv
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я назвав мінімальний час .

А 50% - це дуже великий шанс! Зате на 100% відомий результат - таких конвоїв більше не буде.

Тобто , ти з дивана готовий послати на смерть льотчиків , причому , на безглузду смерть .

Конвої як ішли , так і будуть іти .

Просто поставлять десяток Панцирів і все , їх можна навіть в конвоях пустити , здалеку виглядають як Камаз ...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто , ти з дивана готовий послати на смерть льотчиків , причому , на безглузду смерть .

Просто поставлять десяток Панцирів і все , їх можна навіть в конвоях пустити , здалеку виглядають як Камаз ...

На даний час розбомбити щось там не дуже реально, тут я згоден. Можна було недопустити перший вантаж.
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний час розбомбити щось там не дуже реально, тут я згоден. Можна було недопустити перший вантаж.

Час втрачено .

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

чому власне до весни? щоб трохи полагодити, треба набагато більше часу...

Правильно! Треба Путіну сказати "Почекай, ми ще не готові..." так?

"Я ще не граю, я ще не заховався!"

І Гітлеру теж Сталін так казав... Тільки Гітлер чомусь не почекав, а поліз коли захотів. В результаті топтав і гвалтував Україну як хтів.

Нічим відповідати

мені от цікаво, ЗВІДКИ ТИ ЦЕ ВЗЯВ?!

"Пустити на смерть льотчиків.." Ну да... А пускати на смерть зарашні батальйони, пускати на смерть зарашні блокпости можна... Війна - це завжди втрати! нажаль! Війни без крові не виграєш!

Але це про інше... А розвідка де ділась? Виявити місця дислокації ПВО (хоча, я впевнений, вже давно все відомо) і знищити!

А "Точки" нашо? навіть без льотчіків.

Зрозумійте, допоки ми мовчки будем ковтати, пукін буде робити. Він зара створює плацдарм. І коли він його створить, вн не вугілля буде там копати!

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені от цікаво, ЗВІДКИ ТИ ЦЕ ВЗЯВ?!

В мене воює брат і четверо друзів , в т.ч. два офіцери .

Двоє в 51

Тому від писанини диванних вояків , типу тебе , мене нудить .

• +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нудить - можеш не читати. А 51-ша - це не вся армія, і не вся зброя.

Мені почати розповідати, про що знаю я? Почнемо мірятися піськами?

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І Гітлеру теж Сталін так казав... Тільки Гітлер чомусь не почекав, а поліз коли захотів. В результаті топтав і гвалтував Україну як хтів.

Сталін за півроку в 1941 втратив боєздатну армію .

І поки в 1943 не з"явилася нормальна армія -- він навіть не рипався .

Ржев , Харків показав , що з голим задом на кулемети не підеш , там тупо трупами завалювали

Тому мінялися штати підрозділів , методика . ввчили командирів на курсах і т.п. І ца дало результат .

Ти пропонуєш зробити те саме --- спалити більш-менш нормальні підрозділи в непотрібних боях . А потім затикати дірки мібілізованими .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене воює брат і четверо друзів , в т.ч. два офіцери.

Двоє в 51

На фронті, чи в тилу? Бо в тилу, скажімо так, умови набагато легші, тому слово "воюють" трохи не доречне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про час до весни, то це був сарказм, а про сталіна то він воював за принципом - "женщины еще нарожають" - якось так, та і без матеріальної допомоги США сталін не виграв би.

нудить - можеш не читати. А 51-ша - це не вся армія, і не вся зброя.

Мені почати розповідати, про що знаю я? Почнемо мірятися піськами?

піськами зараз не міряйтесь - на фронті поміряєтесь.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене воює брат і четверо друзів , в т.ч. два офіцери.

Двоє в 51

На фронті, чи в тилу? Бо в тилу, скажімо так, умови набагато легші, тому слово "воюють" трохи не доречне.

Один технік , решта в зоні ато , брат зараз у відпустці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Ти пропонуєш зробити те саме --- спалити більш-менш нормальні підрозділи в непотрібних боях . А потім затикати дірки мібілізованими .

Ти не фантазуй того, що я не писав. Я написав "РОЗХЕРАЧИТИ КОНВОЙ"! Причому не "бойовими підрозділами", а далекобійно. Чи то авіацією, чи-то ракетами.

А можна було б використати і ДГ, але тут якраз, як на мене, нема сенсу втрачати кваліфікованих бійців на таку фігню, яку можна зробити іншими наявними методами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто авіація -- не підрозділ ?

Нормального льотчика вчити довго і дорого .

Літак -- теж штука дорога і взяти їх ніде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут питання трохи в іншому - вони в тилу чи на фронті?

На рахунок авіації - її можна збити навіть з території РФ. Так що це не варіант. Артилерією можна, але чому нею не користувались - це вже інше питання.

Змінено користувачем seolutsk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут питання трохи в іншому - вони в тилу чи на фронті?

На рахунок авіації - її можна збити навіть з території РФ. Так що це не варіант. Артилерією можна, але чому нею не користувались - це вже інше питання.

В передових частинах .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Артилерією можна, але чому нею не користувались - це вже інше питання.

Може через те що ці колони не в ходять в зону ураження нашої артилерії?

Саме далекобійне з ствольної артилерії це "гіацинт" активно-реактивним снарядом може до 40км, але при стрільби на максимальну дальність стволи дуже швидко вийдуть з ладу і точність при стрільби АРФС на велику дальність дуже мала.

А на рахунок точки-у чи смерча, так попасти з них по рухомій колоні, на великій дальності, задача практично нереальна, банальна похибка з моментом старту ракети в 1хв і колона яка рухається зі шв 60км/ч вже буде за кілометр звідти, а якщо сюди цей додати похибки в визначенні координат, часу польоту і швидкості колони, то прилетить такий снаряд взагалі в чисте поле.

Та і задачі для таких комплексів є більш важливі чим стрільба по блохам, а запас як ракет так і снарядів до РСЗО в нас обмежений, так як в Україні ні те ні інше ніколи не випускалось.

Змінено користувачем Lisovic
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок точки-у чи смерча, так попасти з них по рухомій колоні, на великій дальності, задача практично нереальна, банальна похибка з моментом старту ракети в 1хв і колона яка рухається зі шв 60км/ч вже буде за кілометр звідти, а якщо сюди цей додати похибки в визначенні координат, часу польоту і швидкості колони, то прилетить такий снаряд взагалі в чисте поле.

Та і задачі для таких комплексів є більш важливі чим стрільба по блохам, а запас як ракет так і снарядів до РСЗО в нас обмежений, так як в Україні ні те ні інше ніколи не випускалось.

Нашим "експертам" на це пофіг =)

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме далекобійне з ствольної артилерії це "гіацинт" активно-реактивним снарядом може до 40км, але при стрільби на максимальну дальність стволи дуже швидко вийдуть з ладу і точність при стрільби АРФС на велику дальність дуже мала.

можна бомбити не колону, а зробити кратер в трасі по якій має їхати колона, але це таке... і до того ж , здається точка збивається за допомогою ппо.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть зараз нічим і не дістати той гумконвой крім дипломатії.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точку можна збити комплектом типу С-300 деяких модифікацій і новішими . В лугандоні таких нема , з території росії перехопити важко , бо малий час на реакцію

Трасу можна залатати за годину , тупо засипавши воронку землею .

Тай польові дороги ніхто не відміняв , зараз сухо , вантажівки пройдуть .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильно, нічого взагалі не робити, бо ж "складно" і "можна промазати"!

Будемо і далі сидіти, жувати соплі, "воювати" в інтернеті, покладатися на "може пітун дасть нам час..." А тим часом рашка укріплюється, наші хлопці починають вимерзати, і бойовий дух перетворбється на невдоволення своїм керівництвом.!

"Пгавільнай дагогай ідьотє, тавагіщі!"

:) Теж правильно! Краще взагалі не стріляти, ніж щоб "стволи дуже швидко вийшли з ладу"! Нагадаю тільки скільки стволів ДУЖЕ швидко ВЖЕ повиходили з ладу внаслідок їх знищення! "Градами", в "котлах", і т.д. А скільки ще може "повиходити" від дії того, що зара сунеться сюди з рашки!

Парочку "Квітничків" їм би туди "посадити" було б в самий раз ;)

:) слууууухай :) З таких комплексів стріляють не двірники чи доярки! "Похибка" з пуском в АЖ 1 хв. - це взагалі брєд!
:) де там "18+"? Змінено користувачем jack74
  • +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...