Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

Батальйон "Айдар" втратив половину особового складу та всю техніку. Допомоги немає. ВІДЕО

Так зване "перемир'я" було прийняте для того, щоб перевести дух, витягти поранених і полонених, відправити військових на ротацію, укріпити оборону, тощо.

І це робиться, але, на жаль, дуже повільно і, основному, за рахунок волонтерів. Владні структури та начальство АТО і Міноборони рапортує про успішне надходження озброєння та допомоги бійцям. Проте, їх заяви викликають сумніви, адже все більше з'являється фактів, які свідчать про протилежне.

Ми впевнились у цього на прикладі батальйону "Айдар". Це одні з тих захисників України, про яких просто забули.

Нашому кореспонденту вдалось сьогодні (08.09.2014 р.) поспілкуватись по телефону з одним з бійців батальйону, Ігорем. Те, що він нам розповів, приголомшило. Вони зараз утримують місто Щастя поблизу Луганська, але перемир'ям там і не пахне. Позиції добровольців постійно обстрілюють бойовики, в результаті батальйон вже втратив половину особового складу. Вся важка техніка також знищена, тому хлопці вимушені пересуватися на шкільних автобусах та легкових автомобілях для того, щоб не стати легкими мішенями. Пальне закінчується, так само, як і набої. За словами Ігоря, їх залишилось всього на 45 хвилин безперервного ведення вогню. Бійці неодноразово звертались до керівництва, але вже третій день ніякої допомоги не отримують.

Підкріплення, яке прийшло трохи раніше, допомогою назвати дуже важко, адже до Щастя прислали зовсім непідготованих людей, які навіть не вміють стріляти.

Та, не зважаючи на це, Ігор запевняє, що він разом із побратимами готовий і далі тримати оборону і просить лише одного: щоб їх вивели на безпечну відстань, доукомлектували і поповнили особовий склад.

https://twitter.com/...610371427782656

Ще 12 в х-стан привезли

Я не є кровожерливою людиною, але в світлі останніх подій скажу - МАЛУВАТО. Може отримавши більше, ті матері власноруч задавлять хула, і перестануть радіти тому, який у них "вумний" керовник?!

Вони не прозріють, кожна отримує індивідуально свій вантаж, між ними немає ніякої координації, немає там громадянського суспільства, вони лише розрізнене бидло.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Батальйон "Айдар" втратив половину особового складу та всю техніку. Допомоги немає. ВІДЕО

От як ще можна примусити владу шевелитись?

Наприклад: всі добровільно створені батальйони відходять з позицій і закріплюються в регіонах. ВСЕ. Ато читаєш новини - там Айдар поліг, там Донбас накрили, а порох оголошує перемир'я та підпсує угоди з терористами. Це скільки ж кадрових військових ходить в цей час по коридорам Міноборони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може бути правда (що є дуже сумно), а може й ні, бо кацапи теж інет моніторять й подібні ролики слухають. Але якщо правда, то кацапи можуть і вдарити, взнавши про таке :(, щоб повністю добити :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є одна пісенька дохтура Лівсі:

І сєйчас ету саму пєсню на свой страх і ріск дохтур вирішив прєдставить глубокоуважаємой публікє...

ГРІМАСИ ЛЮСТРАЦІЇ ІЛІ ПОТОМУШО НІЗЗЯ

Прокатілісь майдани, снося стару власть бесполєзну.

І желаєт народ пєрємєн, а чиновники бздять,

Уповая на ПАПу, которий подищєт їм мєсто,

Потому шо ніззя ценних кадров із віду тєрять.

(Хор ім. Мотузки і мила)

Потомушо ніззя, потомушо ніззя,

Потомушо ніззя ценних кадров із віду тєрять.

Єслі ти воровал і отгрохав своє "Межигорьє",

І тєбя со скандалом прогнали на власні хлєба,

То потом всьо простят і отищуть диру, шоб пристроїть,

Потомушо не сможе обідить кум кума кума.

(Хор)

Потомушо ніззя, потомушо ніззя,

Потомушо ніззя обіжать куму кума кума.

Єслі ти колорадов актівно гукав у свой город,

І спонсірував тих, хто в людей на майданє стріля,

То тебе оправдають любиє суди приговором,

Бо умєєш ти вєрно служить тим, хто щас у руля.

(Хор)

Потомушо ніззя, потомушо ніззя

Не служить тому ПАПє, которий сєйчас у руля.

Єслі ти террорістам в Луганскє купляв автомати

І дєпєші в Россію строчив, шоб вводілі войска,

То тебе по любому оставлять робить дєпутатом,

Бо когда ето било, шоб влада своїх прєдала?

(Хор)

Потомушо ніззя, потомушо ніззя

Нє бивало такого, шоб влада своїх прєдала.

На волнє пєрємєн в старих крєслах сідят тє же рожі.

Самодурствують й бабки з бюджета пиляють не бздя.

І пока оні там, то странє цій нішо не поможе.

Только снайпєр, которий цю шушеру перестріля.

(Хор)

Потомушо ніззя, потомушо ніззя

Жить по-новому, в прошле прі етом глядя.

  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свирид Опанасович

Доброго ранку, друзі, з понеділком вас усіх. Сьгоднішній обзор международних собитій виходить нєсколько пізніше і тому єсть свої об’єктивні причини. Цей тиждень для діда буде особенно напряжонним і связанним з далекими командіровками, тому мушу зараннє вибачитися за возможну нерегулярность обзоров. Командіровки будуть не в зону АТО, а западнєє, но они тоже частічно пов’язані із забезпеченням нашої Армії. Не скажу чим, но дуже необходімим. В общем, работаєм на Перемогу і все буде харашо. Тепер пройдьомся по новостям і начньом, як обачно із діла Наді Савченко.

На минулому тижні пройшло нєсколько обнадьожливих сообщеній, шо Надя може бути випущена в рамках мінських договорьонностєй по принципу «всєх на всєх». Дід дуже хоче вірити, що так і буде. Однако єсть нєкоторі сомнєнія на етот щот і дід би не хотів зміцнювати у небайдужих громадян недостаточно обоснований оптимізм касатєльно звільнення Наді. Бо в тєкстє протокола содержиться требованіє «Немедленно освободить всех заложников и незаконно удерживаемых лиц». Діда смущає слово «незаконно», бо про Надю, і про Олєга Сєнцова, і про решту громадян України Хуйло тут же скаже: «вот постановлєнія судов, они задержані законно». Кроме того, Хуйло не подає признаков благоразумія і тому вряд лі в бліжайше врем’я согласиться випустить Надю. Єслі же согласиться – дід буде дуже радий, но застерігає всьо же від преждєвременного оптімізма. В любом случаї, махіна по звільненню Наді запущена серйозна, работають і адвокати, і дипломати, і ЄСПЛ у Страсбурзі, та і Порох не забуває говорить про Надю при зустрічі з усіма, хто може посодєйствувать. Так шо держим за наших кулаки і ідьом дальше.

Дід, коли ще малим пацаном був, йому тренєр по борьбі, бувший дзюдоїст, казав: «Єслі не можеш провести бросок, тут же дєлай протівніку болячку і дожимай!». Болячка – ето больовий прийом, коли фіксірується якась конєчность протівніка (нога, чи рука) і перегибається в протівоєстєственному напрямку, аж поки протівнік не осатаніє від болю і не здасться. Собственно, це ми січас наблюдаємо в районі Маріуполя. Хуйло, якому не вдалося провести ефективний бросок і сісти брюхом на всю новоросію, зачепився за Маріуполь і дєлає там Україні больовий прийом. Отсюда і логіка дєйствій – брать Маріуполь нільзя, бо тагда нарушеніє правил і дискваліфікація. Но і отступать йому оттуда уже не можна, тому Хуйло огранічується обстрелами і імітаціями штурму. Дід борьбу ще в дєтстве кинув і увльокся другими, нє менєє увлєкатєльними увлєченіями, однако помнить, шо і проти больових прийомів в дзюдо єсть свої ефективні прийоми, тому бажає нашій Армії всячеських успіхів, а героїчному Маріуполю – витримки і твьордості духа. Кажеться, Маріуполь давно заслужив на право бути адміністративним центром українського Приазов’я.

Після саміту НАТО наші політіки зробили чимало громких заяв і чим ранг політіка нижче, тим заява була дурніша. Дід понімає, шо на носу вибори, но це ще не значить, шо нада городити херню. От пошли заяви, про постачання оружія з Польші, Німеччини, Америки та ще якихось країн. Шо викликало цілком ожидаєме дезавуірованіє цих заяв з боку наших іностранних партньоров. Поставки оружія – сфера дуже тонка і чуствітєльна і там робити громкі заяви не рекомендуєцця. Во-первих, іде сложна і напряжонна ігра по вгамуванню Хуйла, для якого січас заяви про пряме втручення США та інших стран у збройний конфлікт були б дуже полєзними подарками, бо він тут же розрепетувався би на весь світ: «Сматрітє, пендоси орут, что Россія вмешіваєтся в украінскіє дєла, а самі поставляют туда оружіє! Доколє же!». В самому Хуйлостані зараз намітилися коєякі трещини в общественном сознанії, бо похорони дєсантніков заставили многих задуматися – всьо лі правільно дєлает наш любімий ВВХ? Факти ж поставок американського чи польського оружія в Україну развеють ці сомнєнія і тріщини зникнуть. Іменно тому на саміті НАТО на публіку були дані общі і обтєкаємі заявлєнія про підтримку України і засудження Хуйла, но конкретно про поставки оріжія не говорилося. Було лише сказано – НАТО заохочує країни-члени помагати Україні на двосторонньому рівні. При тому дід ніскілечки не сумнівається, шо поставки оружія, помощ інструкторів – всьо ето будет і в самом скором времені. Но громко про це заявлять не нада. Порох їх спитав: «А можна хоть сказать про високоточне оружіє?». НАТО подумало і відповіло: «Харашо, містер Порох, можете казать. Ми ж понімаємо, шо ваша общественность жде положітєльних сігналов. Тільки про то яка страна шо буде конкретно поставлять, не кажіть. Пусть єто останєтся нашей інтімной тайной». При єтіх словах бундесфрау Меркель преданно заглянула в глаза Пороху.

Но Україна виплекала цілу плеяду політіков, які по умственному развітію – дєтскій сад вторая четверть. І як понеслися громкі заяви про поставки оружія, шо і американці, і німці, і поляки з французами лише за голову схопилися. Ета публіка – імею в віду політіков з дєцким умственним развітієм – щас бодро шагає в нову Верховну Раду. І кстаті, наверняка пройдуть. То дід думає, може хоть організувати для них якіто курси політграмоти, без закінчення яких і без печатки Рєпка Клюбу не пускати отих діпутатов у сессіонний зал? Ех… Мечтанія. Там десь Аваков заявив, шо командіри АТО мають пройти в парламент. Не знаю, шо він мав на увазі і дід дуже даже за, щоб депутатами парламенту були патріоти і чесні люди. Но кроме патріотизму і чесності нужно тонко розбиратися в політиці, в том числі глобальній, нужно відчувати динаміку собитій і дєйствувать на упреждєніє, не дожидаючись, пока Україна попадає в дурне положення. Це як переходити дорогу – якшо дивитися тільки під ноги, то скоріше за все ти на другу сторону не зможеш перейти, бо тебе машина зіб’є. Смотреть нада і наліво, і направо і бачити все, що відбувається вокруг на 360 градусів мінімум на півкілометра кругом. А наші політіки, судячи по заявам, в большінстве свойом даже під ноги не дивляться. Як діти, чесне слово. В общем, внутрішньополітична тєма діду нєінтєресна і особо приятних новин він з внутрішньополітичних фронтов не ожидає. Хіба тіки шоб поржать.

Ігри Запада з санкціями в амплітуді «вводимо – не вводимо», помимо вполює понятих алюзій, призвані стімулірувать Хуйла, шоб він хоть нємного прийшов до тями. І американці і європейці вполє ясно намекнули, шо при ізменєнії поведінки Хуйла в желатєльном направлєнії, санкції можуть потроху отміняться. Це як мама неслухняному сину – на тиждень запрещаю тобі комп’ютер. Но єслі будеш себе харашо вести, разрешу комп’ютер раньше. Но в нас чогось началися воплі і стєнанія, шо «американці і європейці слабаки і зливаються, нас слівают, вже обо всьом договорілісь і санкції скоро отемнять!». Гражданє – каже дід, - не будьте дітьми. Взглянітє шірє і вам всьо стане ясно – Хуйлу показують морковку. Єслі буде себе вести чемно – морковку згодують. А потом ще одну. Морковок у Запада вистачає. «Містралі» - із той же опери. Їх передачу Хуйлу пріостановілі і намекають – вести себя надо прілічнєє, товаріщ Хуйло, шоб получіть кораблики з моторчиками, як совершенно справедливо об етом писав Дохтур Лівсі. Но єто совершенно не значить, шо Хуйлу хтото шото простіл. Наблюдаєм.

І наблюдєнія показують, шо в економіке Хуйлостана всьо ідьот в верном направлєнії. Нєфть показує отрадну тенденцію до подальшого здешевлення. Дід неоднократно об’ясняв, чого він стежить за нафтою марки БРЕНТ – бо це еталонна марка і ціна на російську ЮРАЛС жостко прив’язана до вартості БРЕНТ. ЮРАЛС – смесь російських марок нафті вперемішку з осліной мочой, потому она коштує нєсколько дєшевлє чим БРЕНТ. Зранку сьогодні БРЕНТ коштує 100,81 долл. за барель (три місяці тому назад вона була дето 117-118 долларов), а ЮРАЛС – 93,28 долл. за барель. Курс рубля впав і преодолєл отметку 37 руб. за долл. Аналітики ожидають подальше падіння рубля, но всі ждуть, чи введе ЄС сьогодні дополнітєльні санкції, які пообіцяв Ромпей. Так шо, друзі, давно пройшли ті часи, коли в Москвабаді ржали над санкціями. Санкції работають, ржать там перестали. Тоже спокойно наблюдаєм.

Хуйло в очередний раз насмішив діда, коли передумав лічно возглавить ОПК Хуйлостана. Дід напоминає – на прошлому тижні Хуйло вдарив кулачком по столу і сказав: «Всьо, блять, тєперь я сам лічно буду распредєлять бюджетниє средства і всьо брошу в оборонку. Учітєсь, синки, пока папа жів!». Дід сразу поняв – в бюджетє Хуйлостана всьо очень хуйово і приготовився наблюдать. Но Хуйло викинув фінт почище – он поручив возглавить ОПК своїй кімнатній собачці. Дімка Медведєв управляє оборонкою! Ето же єщо інтєреснеє! Браво Хуйло. Жгі єщо.

Небайдужі громадяни пишуть діду всякі вопроси і предложенія і посліднє время іскушають діда кинуть клич та собрати гроші на танк «Дід Свирид», який передати в АТО. Як там у Твардовського?

Низкогрудый, плоскодонный,

Отягченный сам собой,

С пушкой, в душу наведенной,

Страшен танк, идущий в бой…

Н-да… Хароша ідея, но неосуществима. Во-первих, ім’я собственноє присвоюється вже після смерті персонажа, а дід планірує ще як мінімум пережить Хуйла та вшкварить, як той подохне, некролога на сто тисяч лайків. А кроме того, танк коштує мільйони, в діда стільки грошей нема. Іспользувать же фейсбук для яких би то не було зборів средств дід принципово ніколи не буде. Но Армії помагать нада, і всі, хто хочуть це зробити, завжди зуміють знайти для цього возможності. Допомогу Армії дід всячеськи вітає і заохочує.

Зберігаємо холодний розум та бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і за всіх плєнних та всячеськи допомагаємо Армії.

І слєдім, шоб віздє порядок був, нахуй! А не те, шо січас.

http://repka.club/blogs/svirid-opanasovich-na-strazhi-mirovogo-poryadku/item/666-obzor-vid-dida-svyryda-08-09-2014

Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свирид Опанасович

Доброго ранку, друзі, з понеділком вас усіх. Сьгоднішній обзор международних собитій виходить нєсколько пізніше і тому єсть свої об’єктивні причини. Цей тиждень для діда буде особенно напряжонним і связанним з далекими командіровками, тому мушу зараннє вибачитися за возможну нерегулярность обзоров. Командіровки будуть не в зону АТО, а западнєє, но они тоже частічно пов’язані із забезпеченням нашої Армії. Не скажу чим, но дуже необходімим. В общем, работаєм на Перемогу і все буде харашо. Тепер пройдьомся по новостям і начньом, як обачно із діла Наді Савченко.

На минулому тижні пройшло нєсколько обнадьожливих сообщеній, шо Надя може бути випущена в рамках мінських договорьонностєй по принципу «всєх на всєх». Дід дуже хоче вірити, що так і буде. Однако єсть нєкоторі сомнєнія на етот щот і дід би не хотів зміцнювати у небайдужих громадян недостаточно обоснований оптимізм касатєльно звільнення Наді. Бо в тєкстє протокола содержиться требованіє «Немедленно освободить всех заложников и незаконно удерживаемых лиц». Діда смущає слово «незаконно», бо про Надю, і про Олєга Сєнцова, і про решту громадян України Хуйло тут же скаже: «вот постановлєнія судов, они задержані законно». Кроме того, Хуйло не подає признаков благоразумія і тому вряд лі в бліжайше врем’я согласиться випустить Надю. Єслі же согласиться – дід буде дуже радий, но застерігає всьо же від преждєвременного оптімізма. В любом случаї, махіна по звільненню Наді запущена серйозна, работають і адвокати, і дипломати, і ЄСПЛ у Страсбурзі, та і Порох не забуває говорить про Надю при зустрічі з усіма, хто може посодєйствувать. Так шо держим за наших кулаки і ідьом дальше.

Дід, коли ще малим пацаном був, йому тренєр по борьбі, бувший дзюдоїст, казав: «Єслі не можеш провести бросок, тут же дєлай протівніку болячку і дожимай!». Болячка – ето больовий прийом, коли фіксірується якась конєчность протівніка (нога, чи рука) і перегибається в протівоєстєственному напрямку, аж поки протівнік не осатаніє від болю і не здасться. Собственно, це ми січас наблюдаємо в районі Маріуполя. Хуйло, якому не вдалося провести ефективний бросок і сісти брюхом на всю новоросію, зачепився за Маріуполь і дєлає там Україні больовий прийом. Отсюда і логіка дєйствій – брать Маріуполь нільзя, бо тагда нарушеніє правил і дискваліфікація. Но і отступать йому оттуда уже не можна, тому Хуйло огранічується обстрелами і імітаціями штурму. Дід борьбу ще в дєтстве кинув і увльокся другими, нє менєє увлєкатєльними увлєченіями, однако помнить, шо і проти больових прийомів в дзюдо єсть свої ефективні прийоми, тому бажає нашій Армії всячеських успіхів, а героїчному Маріуполю – витримки і твьордості духа. Кажеться, Маріуполь давно заслужив на право бути адміністративним центром українського Приазов’я.

Після саміту НАТО наші політіки зробили чимало громких заяв і чим ранг політіка нижче, тим заява була дурніша. Дід понімає, шо на носу вибори, но це ще не значить, шо нада городити херню. От пошли заяви, про постачання оружія з Польші, Німеччини, Америки та ще якихось країн. Шо викликало цілком ожидаєме дезавуірованіє цих заяв з боку наших іностранних партньоров. Поставки оружія – сфера дуже тонка і чуствітєльна і там робити громкі заяви не рекомендуєцця. Во-первих, іде сложна і напряжонна ігра по вгамуванню Хуйла, для якого січас заяви про пряме втручення США та інших стран у збройний конфлікт були б дуже полєзними подарками, бо він тут же розрепетувався би на весь світ: «Сматрітє, пендоси орут, что Россія вмешіваєтся в украінскіє дєла, а самі поставляют туда оружіє! Доколє же!». В самому Хуйлостані зараз намітилися коєякі трещини в общественном сознанії, бо похорони дєсантніков заставили многих задуматися – всьо лі правільно дєлает наш любімий ВВХ? Факти ж поставок американського чи польського оружія в Україну развеють ці сомнєнія і тріщини зникнуть. Іменно тому на саміті НАТО на публіку були дані общі і обтєкаємі заявлєнія про підтримку України і засудження Хуйла, но конкретно про поставки оріжія не говорилося. Було лише сказано – НАТО заохочує країни-члени помагати Україні на двосторонньому рівні. При тому дід ніскілечки не сумнівається, шо поставки оружія, помощ інструкторів – всьо ето будет і в самом скором времені. Но громко про це заявлять не нада. Порох їх спитав: «А можна хоть сказать про високоточне оружіє?». НАТО подумало і відповіло: «Харашо, містер Порох, можете казать. Ми ж понімаємо, шо ваша общественность жде положітєльних сігналов. Тільки про то яка страна шо буде конкретно поставлять, не кажіть. Пусть єто останєтся нашей інтімной тайной». При єтіх словах бундесфрау Меркель преданно заглянула в глаза Пороху.

Но Україна виплекала цілу плеяду політіков, які по умственному развітію – дєтскій сад вторая четверть. І як понеслися громкі заяви про поставки оружія, шо і американці, і німці, і поляки з французами лише за голову схопилися. Ета публіка – імею в віду політіков з дєцким умственним развітієм – щас бодро шагає в нову Верховну Раду. І кстаті, наверняка пройдуть. То дід думає, може хоть організувати для них якіто курси політграмоти, без закінчення яких і без печатки Рєпка Клюбу не пускати отих діпутатов у сессіонний зал? Ех… Мечтанія. Там десь Аваков заявив, шо командіри АТО мають пройти в парламент. Не знаю, шо він мав на увазі і дід дуже даже за, щоб депутатами парламенту були патріоти і чесні люди. Но кроме патріотизму і чесності нужно тонко розбиратися в політиці, в том числі глобальній, нужно відчувати динаміку собитій і дєйствувать на упреждєніє, не дожидаючись, пока Україна попадає в дурне положення. Це як переходити дорогу – якшо дивитися тільки під ноги, то скоріше за все ти на другу сторону не зможеш перейти, бо тебе машина зіб’є. Смотреть нада і наліво, і направо і бачити все, що відбувається вокруг на 360 градусів мінімум на півкілометра кругом. А наші політіки, судячи по заявам, в большінстве свойом даже під ноги не дивляться. Як діти, чесне слово. В общем, внутрішньополітична тєма діду нєінтєресна і особо приятних новин він з внутрішньополітичних фронтов не ожидає. Хіба тіки шоб поржать.

Ігри Запада з санкціями в амплітуді «вводимо – не вводимо», помимо вполює понятих алюзій, призвані стімулірувать Хуйла, шоб він хоть нємного прийшов до тями. І американці і європейці вполє ясно намекнули, шо при ізменєнії поведінки Хуйла в желатєльном направлєнії, санкції можуть потроху отміняться. Це як мама неслухняному сину – на тиждень запрещаю тобі комп’ютер. Но єслі будеш себе харашо вести, разрешу комп’ютер раньше. Но в нас чогось началися воплі і стєнанія, шо «американці і європейці слабаки і зливаються, нас слівают, вже обо всьом договорілісь і санкції скоро отемнять!». Гражданє – каже дід, - не будьте дітьми. Взглянітє шірє і вам всьо стане ясно – Хуйлу показують морковку. Єслі буде себе вести чемно – морковку згодують. А потом ще одну. Морковок у Запада вистачає. «Містралі» - із той же опери. Їх передачу Хуйлу пріостановілі і намекають – вести себя надо прілічнєє, товаріщ Хуйло, шоб получіть кораблики з моторчиками, як совершенно справедливо об етом писав Дохтур Лівсі. Но єто совершенно не значить, шо Хуйлу хтото шото простіл. Наблюдаєм.

І наблюдєнія показують, шо в економіке Хуйлостана всьо ідьот в верном направлєнії. Нєфть показує отрадну тенденцію до подальшого здешевлення. Дід неоднократно об’ясняв, чого він стежить за нафтою марки БРЕНТ – бо це еталонна марка і ціна на російську ЮРАЛС жостко прив’язана до вартості БРЕНТ. ЮРАЛС – смесь російських марок нафті вперемішку з осліной мочой, потому она коштує нєсколько дєшевлє чим БРЕНТ. Зранку сьогодні БРЕНТ коштує 100,81 долл. за барель (три місяці тому назад вона була дето 117-118 долларов), а ЮРАЛС – 93,28 долл. за барель. Курс рубля впав і преодолєл отметку 37 руб. за долл. Аналітики ожидають подальше падіння рубля, но всі ждуть, чи введе ЄС сьогодні дополнітєльні санкції, які пообіцяв Ромпей. Так шо, друзі, давно пройшли ті часи, коли в Москвабаді ржали над санкціями. Санкції работають, ржать там перестали. Тоже спокойно наблюдаєм.

Хуйло в очередний раз насмішив діда, коли передумав лічно возглавить ОПК Хуйлостана. Дід напоминає – на прошлому тижні Хуйло вдарив кулачком по столу і сказав: «Всьо, блять, тєперь я сам лічно буду распредєлять бюджетниє средства і всьо брошу в оборонку. Учітєсь, синки, пока папа жів!». Дід сразу поняв – в бюджетє Хуйлостана всьо очень хуйово і приготовився наблюдать. Но Хуйло викинув фінт почище – он поручив возглавить ОПК своїй кімнатній собачці. Дімка Медведєв управляє оборонкою! Ето же єщо інтєреснеє! Браво Хуйло. Жгі єщо.

Небайдужі громадяни пишуть діду всякі вопроси і предложенія і посліднє время іскушають діда кинуть клич та собрати гроші на танк «Дід Свирид», який передати в АТО. Як там у Твардовського?

Низкогрудый, плоскодонный,

Отягченный сам собой,

С пушкой, в душу наведенной,

Страшен танк, идущий в бой…

Н-да… Хароша ідея, но неосуществима. Во-первих, ім’я собственноє присвоюється вже після смерті персонажа, а дід планірує ще як мінімум пережить Хуйла та вшкварить, як той подохне, некролога на сто тисяч лайків. А кроме того, танк коштує мільйони, в діда стільки грошей нема. Іспользувать же фейсбук для яких би то не було зборів средств дід принципово ніколи не буде. Но Армії помагать нада, і всі, хто хочуть це зробити, завжди зуміють знайти для цього возможності. Допомогу Армії дід всячеськи вітає і заохочує.

Зберігаємо холодний розум та бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і за всіх плєнних та всячеськи допомагаємо Армії.

І слєдім, шоб віздє порядок був, нахуй! А не те, шо січас.

http://repka.club/bl...ryda-08-09-2014

Дуже складно читати великий за об'ємом текст, коли написано суржиком. Літературною мовою можна писати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один заблукав, але нажаль його не встигли вчасно знайти:

мабуть тому що в рашці вимкнули станції gps - це ще один доказ, що вторгнення планувалось заздалегідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роман Бочкала

Внимание! Батальоны территориальной обороны #11, #25 и Киев-2 требуют немедленной помощи и реакции руководства страны. Они в Дебальцево. Огневой контакт с противником постоянный. Расстояние между нашими и вражескими позициями всего 300 метров. Разведка добровольцев фиксирует и сообщает в штаб АТО: российские оккупанты наращивают свою группировку и готовятся к штурму Дебальцево. В ответ - приказ - "держаться". Но держаться скоро будет не за что. Наши бойцы утверждают, что им противостоят регулярные войска РФ. А именно - батальон морской пехоты и моторизованная бригада с танками и САУ. Василий Щербаков из "Киевской Руси" (#11) сообщает: "Намечается котел пожестче Иловайска. Полторы тысячи бойцов могут попасть в окружение! Реакции из Киева - ноль. Нас нужно усиливать или выводить, организовывать коридор. Иначе все ляжем". По имеющимся данным, российские войска могут начать штурм в ночь с 8 на 9 сентября. Дебальцево им очень нужен. Ведь именно взяв под контроль этот город силам АТО в свое время удалось разорвать ЛНР и ДНР. После захвата Дебальцево, надеюсь этого не произойдет, путь для российских войск на Донецк будет практически открыт. Отчаявшись дождаться помощи, добровольцы и все, кто им сопереживает, решили собраться сегодня у Администрации Президента с призывом к Порошенко вмешаться в ситуацию.

Зараз будуть в РНБО та штабі АТО розказувати, що не треба панікувати і ситуація під контролем. А потім, як після Іловайська: "А як це так вийшло?! Створюємо слідчу комісію!!!". Бля, за@бала ця безкарність генералітету...

Паша Данильчук написав у ФБ: "приїхав аваков. стоїть за метрів 15. відійду я краще від гріха подалі.кажуть що має ще бути порох, нагороди роздавати. побажання будуть?" Там є побажання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кросавчеГ!!!1 плюс +адин йому!!!

краще нехай розкаже про що з Хуйлом доручкався

  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой плін... нє, він має і надалі вести на смерть хлопців... думайте тим,що у вас на шиї!

продуманий план. сміється над тим,в чому думають наша слабкість,а ми над цим сміємося їм прямо в харю!

  • +1 4
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой плін... нє, він має і надалі вести на смерть хлопців... думайте тим,що у вас на шиї!

продуманий план. сміється над тим,в чому думають наша слабкість,а ми над цим сміємося їм прямо в харю!

Чомусь на фото зі сходу ніхто не сміється з порошенкових жартів <_<

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, ну да... зараз всі критикують, що не вводять військовий стан, що немає конкретних дій плану"а єбаніть хоть точкой У по кацапам", що немає прямих союзників які передадуть техніку та все інше.... ДА НЕ БУДЬТЕ Ж ЙОЛУПАМИ!

замінусуйтеся аж всріться, думайте на перід що і як краще робити і які будуть наслідки. нам головне зараз це потянути час і ще більше розізлити карлика до певної межі. а для чого? включай свої мізки!!!

  • +1 4
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой плін... нє, він має і надалі вести на смерть хлопців... думайте тим,що у вас на шиї!

продуманий план. сміється над тим,в чому думають наша слабкість,а ми над цим сміємося їм прямо в харю!

Чомусь на фото зі сходу ніхто не сміється з порошенкових жартів <_<

особливо ті хто має такі шеврони і стоїть проти танків без важкого озброєння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думайте на перід що і як краще робити і які будуть наслідки

Перед виборами про це думати треба

нам головне зараз це потянути час і ще більше розізлити карлика до певної межі. а для чого? включай свої мізки!!!

От замість того, щоб говорити ребусами та недомовками, краще б озвучили геніальний план доведення путіна до самогубства <_<

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, ну да... зараз всі критикують, що не вводять військовий стан, що немає конкретних дій плану"а єбаніть хоть точкой У по кацапам", що немає прямих союзників які передадуть техніку та все інше.... ДА НЕ БУДЬТЕ Ж ЙОЛУПАМИ!

замінусуйтеся аж всріться, думайте на перід що і як краще робити і які будуть наслідки. нам головне зараз це потянути час і ще більше розізлити карлика до певної межі. а для чого? включай свої мізки!!!

Час і так вже тягнуть, особливо після заяв яценюка що гроші дав - але ніхто не закупляє зброю. Скільки ще хлопців мусять померти?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жесть!!!

Павел Губарев

3 ч. назад

У нас в ополчение месяц назад пришёл настоящий итальянский фашист. На мой вопрос о его мотивах он ответил: "Они (украинские наци)- неправильные проамериканские фашисты. Уничтожая их, я воюю против США."

Вот так!

Змінено користувачем sergyj
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да що ти слухаєш, вони уже наших 490 танків знищили, 150 сушок та 25тис військових. чергову брехню про якогось загадкового італійця... ?

тим більше це фейк аккаунт

Змінено користувачем -=Mr.BrooX=-
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, я Бочкарі не вірю , піарщик , пише лише задля цього . Подібною писаниною він грає на руку ввх , і , на мою думку , дехто з загиблих на його совісті .

Але , судячи по карті , ситуація там пахне котлом .

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да що ти слухаєш, вони уже наших 490 танків знищили, 150 сушок та 25тис військових. чергову брехню про якогось загадкового італійця... ?

тим більше це фейк аккаунт

а причому тут танки й військові ? В тій фразі для лугандонів позор, а не для нас, то до них фашисти приєднуются, а не до нас, якби було написано, що італійський фашист в Українську армію записався, то була б інша справа, а тут, як то кажуть - *ніхто так вдало не обкакає, як сам себе*

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...