Oxana_mak Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:28 #1 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:28 Вчора повелась на ціну в магазині ТАМ ТАМ 1.99 грн. за кг.на кавуни і поплатилась власним здоров"ям та здоров"ям рідних. Бог милував не дала дитині, яка їх може їсти великими порціями, була б реанімація.Хочу попередити про небезпеку, бережіть власне здоров"я.
Ko3bMa Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:40 #2 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:40 Так не сезон ще на кавуни.
Bit Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:52 #3 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:52 Так не сезон ще на кавуни.нашим людям, очевидно, не дано зрозуміти, що кінець серпня-початок вересня-це найраніше, коли можна починати їсти кавуни. Не буду ображати топікстартерку, але в мене знайомі лікарі розповідали, що щороку в липні-серпні знайдеться якийсь розумник, який наїсться кавунів з хімією і потім викликає швидку. І щороку їх чимало. Вам пощастило, що все обійшлось.
madkot Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:08 #4 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:08 Так не сезон ще на кавуни.нашим людям, очевидно, не дано зрозуміти, що кінець серпня-початок вересня-це найраніше, коли можна починати їсти кавуни.Не буду ображати топікстартерку, але в мене знайомі лікарі розповідали, що щороку в липні-серпні знайдеться якийсь розумник, який наїсться кавунів з хімією і потім викликає швидку. І щороку їх чимало. Вам пощастило, що все обійшлось.щось у вас якось сезон зав"язаний на дати, а не на кліматичні умови кожного сезону. початок серпня - це вже нормальний час коли кавуни дозрівші, і навіть коли вже спорчені через те, що дозрілі кавуни належались у неналежних умовах зберігання.кавуни дозрівають за звичай в середині липня. принаймі це той час коли ми в Криму ходили на баштан і вибирали собі кавунчики, і це з тих, що вирощуються для себе, а не промислово.p.s. для замітки - сорти кавунів бувають і ранні і пізні - так ось в ранніх дозрівання - у червні, а у пізніх - практично жовтень.однозначно про період дозрівання говорити не по феншую
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:15 #5 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:15 Так не сезон ще на кавуни.Чому ж. Я уже купував і не раз. Спілі. Видно і по кавуну і по зернятам. Звісно, самі смачні кавуни тільки починаються.А щодо ТАМ-ТАМ-у, то це уже якась маячня виходить, таке враження, що "происки врагов". Можна було втруїтися кавуном купленим будь-де! Наш-край, Сільпо.. Ну що хотіти від кавуна за 2 грн, коли його оптова ціна 3 грн.
Ko3bMa Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:17 #6 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:17 Акційна ціна одразу на перші кавуни. Нічого дивного?
madkot Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:20 #7 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:20 щодо ТАМ-Таму - ще кілька років тому теж отруївся, повівшись на меншу ціну - тепер купую дивлячись лише на стан і спілість продукту
justice777 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:24 #8 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:24 Як обираєте кавун?
bublik007 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:30 #9 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:30 Вчора повелась на ціну в магазині ТАМ ТАМ 1.99 грн. за кг.на кавуни Тільки вчора повернувся з Одеси, де ціна на Привозі 2.50-3гр за кіло кавуна, це при тому, що сезон на кавуни і дині вже розпочався, Там-Там що, вирощує в підвалах своїх кавуни, що ціна 1.90
Bit Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:30 #10 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:30 щось у вас якось сезон зав"язаний на дати, а не на кліматичні умови кожного сезону. початок серпня - це вже нормальний час коли кавуни дозрівші, і навіть коли вже спорчені через те, що дозрілі кавуни належались у неналежних умовах зберігання.кавуни дозрівають за звичай в середині липня. принаймі це той час коли ми в Криму ходили на баштан і вибирали собі кавунчики, і це з тих, що вирощуються для себе, а не промислово.p.s. для замітки - сорти кавунів бувають і ранні і пізні - так ось в ранніх дозрівання - у червні, а у пізніх - практично жовтень.однозначно про період дозрівання говорити не по феншуюя розумію, що хороший кавун може бути і раніше. але це в ідеалі, десь у Херсоні. А тепер закон бізнесу-який сенс привозити хороші, спілі кавуни без хімії, коли гівно з хімією ще не розпродалось або не догнило?) Спочатку розпродадуть по акції те, що є, а потім і нормальні кавуни привезуть. От тому і починають нормальні кавуни продавати на початку вересня, в тому числі в там тамі.
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:33 #11 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:33 Акційна ціна одразу на перші кавуни. Нічого дивного? НЕ нада. Не перші і не перша акція. Я вже не раз купував кавуни в цьому році в Там Тамі. І дивного нічого. Елементарно, могли кавуна погано помити. Міг "підкиснути" в тк спеку, уже зірваний кавун. Примнутий. І т.д. Тобто причин отруєння - дуже багато. Могло співпасти, типу молочний коктейль потім кавун і .... Як обираєте кавун? на слух. Якщо притулити до вуха надушити - повинна "тріщати" всередині м'якоть. Ну і характерний "дзвін" при постукуванні. Так не поясниш.
madkot Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:33 #12 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:33 Як обираєте кавун?тут важко сказати - бо одні і ті ж самі методи на початку серпня, і у середині вересня приведуть до різних результатів. в першу чергу інтуітивно, далі дивлюсь на його шкірку - у херсонських, коли дозрілі на боку, за звичай жовте п"ятно, слухаю кавун на звук - недозрівший видає глухіший звук, а дозрівший - звучить гарніше, бо у нього в середині є повітря. іноді дивлюсь на хвостик - оцінюю стан засушеності, але це не завжди говорить про дозрілість в середині. у вересні засучений корінчик може бути у кавуна, котрий вже перезрів.десь так приблизно
Karneol Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:33 #13 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:33 корисне відео як вибрати кавун..
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:34 #14 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:34 Там-Там що, вирощує в підвалах своїх кавуни, що ціна 1.90 Ні, то бізнес. Вони їх в нуль продають, або й в мінус навіть. (брали по 3 а продають по 2) Така там домовленість із постачальником. Свої мутки.
dimmon Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:47 #15 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:47 Если арбуз всей семьей уже 2 рааз, покупали в ТамТаме, тьфу тьфу. Проблем нет, главное выбрать нормальный не ударенный.
hud Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:52 #16 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:52 Я їм кавуни з початку липня і достатньо багато- і слава Богу все ок.Купую в знайомого азербайжанця в Струмівці, знаю, що кавуни як губка вбирають свинець з вихлопа, але в нього вони там не встигають залежуватись, і прошу давати з-заду купи.Перестав купувати в супермаркетах, бо часто попадались нестиглі, несмачні, з товстою шкіркою, а тут все ок.На запитання про хімію в кавунах сказав "мамой клянусь-5 експертиз делал" , і для мене це аргумент, бо якщо буде г...., він знає, що я повернусь.P/S Не ведіться на халяву, в нього ціна до цих пір тримається на рівні 3.50 за кг, тому кавуни по 1.99 грн мали вас як мінімум насторожити
Zalepok44 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:12 #17 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:12 Ті хачі як і Там Там купують кавуни в постачальників з півдня по 2 грн. Тільки хач продає по 3.5, а Там Там по 1.99,це робиться для того щоб ви зайшли в там там. А там дєло техніки,щоб ви вийшли з повним кошиком всього. Я це прекрасно знаю, сам продавав кавуни в Там Тамі:-)
MACCEN Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:59 #18 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:59 чому так гнати на топікастера, чому ми купуємо товари саме в магазині?тому, що надіємся що магазин подбав, та його постачальники про те, що товари які там продаються належної якості, та свіжості, і так далі.чому люди мають ще витрачати час на те, щоб знати в який час який врожай збирають, і коли що купувати і так далі, просто це держава так поставила питання, що зараз продають чорті знає що, і чорті знає за яку ціну.
Nokian Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:27 #19 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:27 Купував у Тамі кавуни ще 2 тижні тому. Не так щоб аж дуже смачні, але нормальні. Ціна така, бо продається їх там дуже багато.Одна людина може цвяхи та скло їсти, а другій лише сухарі показано, одна може дві три пляшки горілки випити і нормално, а другій лише корок можна нюхати.То при чому тут магазин?
BodyLife Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:31 #20 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:31 Я все зрозумів, тут модери і пауерюзерси захищають Там-Там, бо я памятаю було таке, що жалілися на цей гіпермаркет люди що рибу купили смердючу помойму)) і прикрили були аж сайт, тобто борду :0155:
SysR Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:31 #21 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:31 То при чому тут магазин?При тому, що кавун це не цвяхі не горілка і не скло, це ягода яку там продають. Так при чому тут магазин?
la20 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:33 #22 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:33 цікаво чому ТС нічого більше не вілписує. Може в туалеті немає віфі.А якщо серйозно щось неясно все до кінця. Одне повідомлення і усьо мене немає.
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:33 #23 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:33 Так при чому тут магазин?Та ні при чому.Просто надто багато акцентується уваги (особливо останнім часом) на Там-Там-і.Купив оселедець в ТАм -ТАмі. Отруївся, бо він із гельмінтами.не було солі в Там тамі.Пацюк запечений в курці в ТАм Там-іЩе там щось в там-там-і.
SysR Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:37 #24 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:37 Просто надто багато акцентується увагиЗначить є цьому причини.І не тільки на Там-Тамі, було 2 теми про Наші-Краї, один на Соборності інший на Відродження.Але Там-Там -- фаворит, мабуть "такі" фахівці у постачанні там сидять.
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:41 #25 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:41 мабуть "такі" фахівці у постачанні там сидять.Не захищаю там-там-у. Але "фахівці" скрізь однакові.Постачальник приносить "на пробу" саме краще і смачне. А от уже в магазин завозиться усі підряд. Менеджер може і не знати якої якості та продукція. Хіба не полінується і спуститься вниз в торг. зал і подивиться, щоб потім постачальнику дати люлєй.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.