Перейти до змісту

Продам квартири 2-3 кімн в коттеджі . с.Підгайці

SZERLOK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В сучасному коттеджі розрахованному на 4 квартири. Знаходиться 0.5 км від Луцька .Продам 2-3 кімнатні квартири площа 72 м2, сучасне планування, автономне опалення ,броньовані двері ,пластикові вікна, гарне місце розташування ,гараж.Строк здачі 3 квартал 2014.При домовленності можлива поетапна оплата. Квартира 1пов. 2комн- 6300грн за 1м2, квартира на 2 пов.- 6300 грн за 1 м2..

post-1740-0-37069000-1406997879_thumb.jp

post-1740-0-20159700-1406997906_thumb.jp

post-1740-0-18355600-1406997933_thumb.jp

post-1740-0-46972100-1406997952_thumb.jp

post-1740-0-28335900-1406997969_thumb.jp

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Здача 3 квартал, а там ніяких будівельників вже місяця 2 не видно, і до здачі ще дууже далеко

Опубліковано

Хто забудовник?

Вам навряд що це призвище скаже..він побудував декілька будинків в районі, люди-задоволені, цікавить більш конкретикі, а не балачкі:-)

Здача 3 квартал, а там ніяких будівельників вже місяця 2 не видно, і до здачі ще дууже далеко

Дуже приємно що цікавитесь, все там будується я найближчим часом-оновлю фото...

Опубліковано

Вам навряд що це призвище скаже..він побудував декілька будинків в районі, люди-задоволені, цікавить більш конкретикі, а не балачкі:-)

а чим зумовлена конспірація?

елементарне і зрозуміле питання, як на мене.

0.5 км від Луцька - це де? Рованці?

Опубліковано

Ніякоі конспіраціі немає, раз об'ява на форумі...Цікавить в лічку вишлю номер телефону...а як так побалакати, не сюди..
Опубліковано

Уважніше читаємо заголовок:-)
Опубліковано

Вам навряд що це призвище скаже.

Гарна гра актерів..Але це зовсім не з "тої опери" ..Шановні більше по темі, на рахунок купівлі, а не приколів..З повагою

Опубліковано

Ну удачі! :D З таким викладом інформації, без планувань квартир, детальної інформації (а точніше небажання її розповісти ;) ), і з такими рендерами та фото..напевно швиденько все продасте :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ну удачі! :D З таким викладом інформації, без планувань квартир, детальної інформації (а точніше небажання її розповісти ;) ), і з такими рендерами та фото..напевно швиденько все продасте :)

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей" по москальскі влучно сказано..Ви не знаєте ні людей, ні вз агалі тему а висловлюэте побажання та припущення))) і вам хай щастить...
Опубліковано

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей" по москальскі влучно сказано..Ви не знаєте ні людей, ні вз агалі тему а висловлюэте побажання та припущення))) і вам хай щастить...

яких *доброжєлатєлєй* ? Які питання НЕДОРЕЧНІ прозвучали ? тут дійсно не знають ні людей ні взагалі тему, як ви виразились, тому задають КОНКРЕТНІ питання, про забудовника, планування квартири, детальну інформацію. Ви надали мінімум інформації й стали *в позу*, коли люди пробують більше взнати. Може дійсно, рано ще на форумі, краще по старинці на стовбах, з відривними номерами ? Бо смислова нагрузка наразі ідентична оголошенню на стовпі.

Опубліковано

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей"

А в мене склалося враження, що хтось хоче когось "кинути".

А ні реальних (на цей час) фото, а ні планувань. 6300 грн /м кв.

теоретично - 32 к у.о. за 2-3 кмпнатну квартиру недорого. та ще й за містом. Але коли спитали про забудовника - впали на мороз!

На гугл карті не позначили. Здогадйуся як хочеш.

В якому стані буде квартира після здачі?

Ремонт? матеріали?

все мутно якось..

Опубліковано

координати я вам можу сказати: 50.725498,25.396786 . Місце гарне, але з такими темпами будівництва здачі слід очікувати не раніше 2015 року.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

координати я вам можу сказати: 50.725498,25.396786 . Місце гарне, але з такими темпами будівництва здачі слід очікувати не раніше 2015 року.

Я на днях скину в тему фото як зараз виглядає будівництво...Заповнювати анкету власника або забудовника тут на форумі не буду, Луцьк шановне товариство і впевений ви це знаєте і без мене-маленьке село!! Так ось, якщо є певний інтерес в когосьб прошу не з шутками и прибаутками (не сваритись ) а просто написати мені в ЛС..З радістю конкретному купцю координати забудовника передам..P.S Здача не за горами...

Опубліковано

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей"

А в мене склалося враження, що хтось хоче когось "кинути".

А ні реальних (на цей час) фото, а ні планувань. 6300 грн /м кв.

теоретично - 32 к у.о. за 2-3 кмпнатну квартиру недорого. та ще й за містом. Але коли спитали про забудовника - впали на мороз!

На гугл карті не позначили. Здогадйуся як хочеш.

В якому стані буде квартира після здачі?

Ремонт? матеріали?

все мутно якось..

Далі по тексту шановний(на) я зауважував про контактні данні.. (мені в ЛС пишіть) Весь перелік будівельних робіт з матеріалами я при всій повазі до спільноти не забов"язаний пояснювати..В людей що будують котедж в Луцьку є певний досвід і гарні відгуки, в другому випадку я би не брався їм допомогати..Зрозуміло пояснив?!
Опубліковано

Далі по тексту шановний(на) я зауважував про контактні данні.. (мені в ЛС пишіть) Весь перелік будівельних робіт з матеріалами я при всій повазі до спільноти не забов"язаний пояснювати..

Хто сказав? Ви виклали мутне оглошення. ще й просите, щоб вам писали, і ви щось там особисто комусь поясните. А що, якась не відома мені релігія забороняє вам признатися всім, що саме ви робили в тій хаті?

Коли виникають секрети, де хтось може попасти на бабло - пропадає інтерес.

Опубліковано

не хочете по хорошому, будемо по закону :

2.4. Оголошення обов’язково повинне містити ціну, а також інші важливі характеристики, як то фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

На надання фото, планування, точного місцеросташування й іншої інформацції, якою цікавились вище - доба. Далі тема буде видалена.

Опубліковано

Далі по тексту шановний(на) я зауважував про контактні данні.. (мені в ЛС пишіть) Весь перелік будівельних робіт з матеріалами я при всій повазі до спільноти не забов"язаний пояснювати..

Хто сказав? Ви виклали мутне оглошення. ще й просите, щоб вам писали, і ви щось там особисто комусь поясните. А що, якась не відома мені релігія забороняє вам признатися всім, що саме ви робили в тій хаті?

Коли виникають секрети, де хтось може попасти на бабло - пропадає інтерес.

Всім дякую за цікавість та завзятість по темі, завтра я все відредактую..
Опубліковано

не хочете по хорошому, будемо по закону :

2.4. Оголошення обов’язково повинне містити ціну, а також інші важливі характеристики, як то фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

На надання фото, планування, точного місцеросташування й іншої інформацції, якою цікавились вище - доба. Далі тема буде видалена.

Передаю координати будівлі (50°43'31.8"N 25°23'48.4"E) і телефон забудовника: 09540673шістдесят3 Генадій . Надіюсь все по правилам вашим..А додаткові фото я передам як зараз виглядає приміщення...Приміть до уваги..

Опубліковано

як обіцяв даю фото будинку як зараз він виглядає: вікна двері-поставлені..Ціна за 1 м.кв- 7000грн..Є 2 вільні 2 кімнатні квартири в будинку: 1 на першому, 2-га на 2 поверсі..

post-1740-0-64420900-1415963734_thumb.jp

post-1740-0-96249500-1415963745_thumb.jp

post-1740-0-51950600-1415963760_thumb.jp

post-1740-0-95602300-1415963782_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...