Перейти до змісту

Як стати мером міста?

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Напевно буде всім цікаво, що потрібно щоб стати кандидатом на мери міста?

Колись вроді як треба зібрати певну кількість грошей + якийсь внести внесок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

в луцьку виборів ніби як не буде....куди націлився???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як так не буде, це що вже пожиттєва посада?

Чи тіпа не час міняти мера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куди націлився???

Мечтать не вредно!!! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мрії збуваються, та й про таке не мріють, як правило просто ставлять цілі - якщо є таке бажання в людини наприклад.

Я не знаю наприклад яка у мера дійсно є влада, чи він може може назначати тих кого хоче, а не тих, кому йому сватають депутати.

PS: Тема просто цікава для всебічного розвитку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магген, борда за тебе голосувать не буде)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух ти, скоро напевне всі пауер юзер користувачі борди, будуть йти в політику :0155: ( правильно адже інтернет це інформація, а хто володіє інформацією, той володіє світом), Пам"ятаю тут Юліямочка вроді була така йшла в депутати, пройшла чи ні???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магген, борда за тебе голосувать не буде)))

ви не розписуйтесь за всю борду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юліямочка вроді була така йшла в депутати, пройшла чи ні???

Походу ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас? мером?

купувати народ. палиця б в нас точно став мером.

стільки розумного люду мені каже який палиця хороший... інколи сумніваюсь в їх інтелекті....)

інший приклад прислуга палиці. ось була жіночка яка в депутати лізла. і пролізла) бабло виграє в нас.

інший варіант правильний та малоймовірний в наших реальіях) це починати щось робити для людей і міста. і обовязково так щоб всі про це чули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, якщо вже зайшла така мова, про нового мера, то я б висунув кандидатуру vanus-а. Принаймні, як господар, і розумний чоловік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , можна ще стати "народним мером" --- треба десяток друзів з калашами і спонсора . Але ненадовго :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно буде всім цікаво, що потрібно щоб стати кандидатом на мери міста?

мати великі запаси гречки.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, якщо вже зайшла така мова, про нового мера, то я б висунув кандидатуру vanus-а. Принаймні, як господар, і розумний чоловік.

А тож вже десь тут писали що він вже держ. чиновник, так чи ні, якщо так то де)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він вже держ. чиновник

Не зовсім так. Походу від самооборони і в люстраційному комітеті. натуральний народний обранець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , можна ще стати "народним мером" --- треба десяток друзів з калашами і спонсора . Але ненадовго :_07:

Ну якщо будуть розстрілювати одразу після того як взяв хабаря, чи погано поклав дорогу, чи того який включив гарячу воду, то такий мер буде на довго в авторитеті...

Плюс поменшає кандидатів в чиновники, бо понту йти якщо нічого не вимутиш собі.

Елементарний вам приклад, треба побудувати доступне житло, мерія обявляє тендер тим, хто побудує якісно, і за такою ціною за якою хоче мерія, в свою чергу мерія надасть всі доступні дозволи й посприяє будівництву - думаю найдуться охочі точно.

А так зараз в ціну закладені всі відкати, й дозвола, житло буде побудоване по собівартості, матеріали + робота, і продане людям по собівартості, а не з наварами - це складно?

Такий підхід взагалі обвалисть ринок нерухомості на користь простих людей.

Що ще далі не може зробити мерія?

Викинути нафіг всі маршрутні таксі, закупити тролейбуси в лізинг, зробити цей вид транспорту прибутковим?

Багато чого корисного можна зробити при бажанні, тільки ніхто цього не хоче робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку, майбутній кандидат у мери міста повинен мати мінімальний рівень інтелекту, необхідний для того, щоб самостійно знайти таку інформацію.

1. Закон "Про місцеве самоврядування в Україні".

2. Закон "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відсутність інтелекту ще не гарантує не просування в депутати, мери і так далі, так що це не показник :)

В нас більшість депутатів взагалі вчились аби як, деякі по бумажці читають по складам, і нічого, їм це не мішає бути у руля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег, на борді тобі ніхто не скаже як стати мером з однієї причини :) МЕРИ ТУТ НЕ СИДЯТЬ

як і ті хто робить всіляких злодіїв мерами - бо в них часу немає на те щоб отакою фігньою займатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і за такою ціною за якою хоче мерія

Вже "апетит" прорізається))), а що далі буде...???

Додано: без образ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Викинути нафіг всі маршрутні таксі

Чудова ідея! На Вишків, у Полонку, в Ліпіни прокладеш тролейбусні комунікації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і за такою ціною за якою хоче мерія

Вже "апетит" прорізається))), а що далі буде...???

Апетит в тому що не складно порахувати собівартість квадратного метра, можна продати одне й теж за різну ціну, тому "апетит" простий якщо наприклад коштує квадратний метр (ціна наближена) 2000 грн., то чому хтось пропонує його купити за 5000 і більше гривень?

Читайте мій попередній пост, якщо прибрати корупційну схему, то житло в рази буде дешевше.

Чому в ЖЕКУ одні розцінки в часників інші, там дорожче і якісь може бути краще, так чому б ЖЕКУ не робити якісно по цим же цінам, якщо прибрати схеми "замутив", "урвав", "наіпав", люди платять гроші, куди діваються вони?

Чому не будують доступне житло, тому що комусь це вигідно. Якщо б все було прозоро, то ціни і якісь була б зовісім інша, а то я бачив деякі будинки як у нас побудовані, то жахаюсь, але ж якесь чмо підписало папери що він придатний до експлуатації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нудно, формалін 100 000 раз обсмоктаний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відсутність інтелекту ще не гарантує не просування в депутати, мери і так далі, так що це не показник :)

В нас більшість депутатів взагалі вчились аби як, деякі по бумажці читають по складам, і нічого, їм це не мішає бути у руля.

Ну то нахіба нам такий самий мер? Поміняти шило на мило? Нє, почитавши твої пости (не тільки в цій темі), за тебе я точно голосувати не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім так. Походу від самооборони і в люстраційному комітеті. натуральний народний обранець.

директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...