7lito7 Опубліковано 26 Липня, 2014 в 10:44 Поділитися #26 Опубліковано 26 Липня, 2014 в 10:44 А може спробувати на живця зловити, без міліціі?Типу такий флеш моб, на вихідні, зібрати велику команду велолюдей по периметру, і пару замаскованих спостерігачів. І залишати велосипед * без нагляду* біля магазину, думаю чекати таку погінь довго не прийдеться.За одне і покатушки з перегонами можуть вийти, а тоді вже заяву і хай сидить думає.Якщо злодюга це читає, то хай сук* знає, що на нього можуть полювати, і бити будуть сильно.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
монах Опубліковано 26 Липня, 2014 в 11:09 Поділитися #27 Опубліковано 26 Липня, 2014 в 11:09 А може спробувати на живця зловити, без міліціі?Типу такий флеш моб, на вихідні, зібрати велику команду велолюдей по периметру, і пару замаскованих спостерігачів. І залишати велосипед * без нагляду* біля магазину, думаю чекати таку погінь довго не прийдеться.За одне і покатушки з перегонами можуть вийти, а тоді вже заяву і хай сидить думає.Якщо злодюга це читає, то хай сук* знає, що на нього можуть полювати, і бити будуть сильно..замітьте більше велосипедів крадуть з примішень(підвали.сушки...).на мою думку злодей не буде на таких тусовках робити.в цього зладея.шо краде инший профель.його по иншому треба шукати.наприклад.в сушилці в том районі де саме більше крадуть 40-вий вродіби поставити вел на сушку.поставити камери чи ще якусь апаратуру відео нагляду и подивитися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitalik911 Опубліковано 26 Липня, 2014 в 17:47 Поділитися #28 Опубліковано 26 Липня, 2014 в 17:47 Років 5 тому веліка сперли, ублюдка знайшли і посадили, непомню на скільки 2 чи 3 роки, велосипеда чи гроші за нього так і не вернули... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
7lito7 Опубліковано 26 Липня, 2014 в 17:54 Поділитися #29 Опубліковано 26 Липня, 2014 в 17:54 Я не уверена. но такой же Сталиончик сейчас выставили наши соседи по рынку , которые торгуют беушкой. Пока не продал подойдите на т-ц Ярморок, что напротив Центрального рынка сразу за магазином АЛЛО в глубьПідтверджую, що перший вел, дуже схожий. і ціна за нього 4800 якщо не помиляюся.Ну то як, топікстартер, був на ринку? цікавився походженям? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 27 Липня, 2014 в 07:30 Поділитися #30 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 07:30 Я не уверена. но такой же Сталиончик сейчас выставили наши соседи по рынку , которые торгуют беушкой. Пока не продал подойдите на т-ц Ярморок, что напротив Центрального рынка сразу за магазином АЛЛО в глубьПідтверджую, що перший вел, дуже схожий. і ціна за нього 4800 якщо не помиляюся.Ну то як, топікстартер, був на ринку? цікавився походженям?Я не про перший кажу, а про Сталион. А Келліс в них на 26 стоїть, а не гібрид, як на першому фото, хоча по кольору такий же ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:23 Автор Поділитися #31 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:23 Народ, дякую Вам!!!!!!!!! Особливо odna!!!!! З нас могорич!То ті велосипеди. Зараз забирають з міліцією.Всетаки, громада - це сила! Слава Борді! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:55 Поділитися #32 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:55 Келліс стоїть за ВЗ як мінімум з вівторка, і модель явно не та, це точно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:00 Поділитися #33 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:00 Всетаки, громада - це сила! Слава Борді! краще розповіси чим все закінчилось, бо дуже цікаво. мабуть й не мені одному Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:03 Поділитися #34 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:03 Проїзджав тільки що повз Старий Ринок і біля "Велозони" міліцейське Кенгу,на аварійці. Відразу згадалася ця тема. Такі злапали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:06 Автор Поділитися #35 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:06 Вадім, там ж не 5 роверів стоіть.Все розкажу\напишу, хай но там розберуться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:10 Поділитися #36 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:10 ага цікаво почитати ... базарна веломафія Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:46 Автор Поділитися #37 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 15:46 Велосипеди забрали під розписку, адже в власників були документи та фотки, що підтверджували власність.Один з них навіть не був помитий.Пояснити продавці де взяли товар не змогли. Міліція має розбиратись.Тупість ситуаціі просто безмежна. Ровери були куплені пару років тому на Велозоні. Вкрали іх з четверга на пятницю, принесли на барахолку біля Велозони вже в пятницю %)Слідство слідством, але факт залишається фактом: дана торгова точка торгує краденим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
7lito7 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 16:41 Поділитися #38 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 16:41 Велосипеди забрали під розписку, адже в власників були документи та фотки, що підтверджували власність.Пояснити продавці де взяли товар не змогли. Міліція має розбиратись.1) А якби у власника не було документів, а лише фотки, і свідчення друзів ?2) Якщо приходить людина і каже, "хочу щоб ви продали у себе мої велосипеди" - то це так і можна пояснити. Відсутність пояснень свідчить про безпосередню причетність самого "продавця" до скоєння злочину, чи не так? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kolialutsk Опубліковано 27 Липня, 2014 в 21:58 Поділитися #39 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 21:58 Ну вітаю!Велосипеди повернулись власникам. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Дмитро Волиняк Опубліковано 27 Липня, 2014 в 22:16 Поділитися #40 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 22:16 Так. Справді часто крадуть двохколісних! Треба з тими крадіями по жортокіше! В мене у минулому році була ситуація! Я був на возєднання у спортлізі, а вел стояв поряд (без замка). Наглядав за ним. Десь я на трохи відвернувся, тут раптом якісь мужичок підійшов до вела і повів його "спокойно". Я оглянувся шо вела нема на місці, зирк - бачу веде. Я з клуба і за ним. Ну далі троха не цензури було і т.п. А він собі такій на лєгкє - "Ой! Вибач! Я нехотів! Я незнав шото твій!" І пішов собі далі спокійно!!! Я звичайно трохи в "штопорі" був від його слів!... Мені кажеться шо він в тому районі і проживає. Можливо він причетний і до інших крадіжок...? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 28 Липня, 2014 в 05:51 Поділитися #41 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 05:51 Так. Справді часто крадуть двохколісних! Треба з тими крадіями по жортокіше! В мене у минулому році була ситуація! Я був на возєднання у спортлізі, а вел стояв поряд (без замка). Наглядав за ним. Десь я на трохи відвернувся, тут раптом якісь мужичок підійшов до вела і повів його "спокойно". Я оглянувся шо вела нема на місці, зирк - бачу веде. Я з клуба і за ним. Ну далі троха не цензури було і т.п. А він собі такій на лєгкє - "Ой! Вибач! Я нехотів! Я незнав шото твій!" І пішов собі далі спокійно!!! Я звичайно трохи в "штопорі" був від його слів!... Мені кажеться шо він в тому районі і проживає. Можливо він причетний і до інших крадіжок...? Надо было не матом крыть... А подбежать и ТУПО с верху ЛАДОШКОЙ или КУЛАКОМ долбануть по затылку.... Лучше ЛАДОШКОЙ но со всей ДУРИ чтобы присел...... (конечно ладошке будет больно, но эффект просто пипец, в глазах темнеет моментально). А потом МАТОМ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 28 Липня, 2014 в 06:18 Поділитися #42 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 06:18 Ну вітаю!Велосипеди повернулись власникам.поки суд не відбувся, по ідеї це мають бути докази, або хоча б не було проведено експертизу то докази не віддають,якщо ж просто швидко віддадуть то значить відмазались продавці без суду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 28 Липня, 2014 в 07:36 Адміністратори Поділитися #43 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 07:36 Там є камери відеоспостереження. Можна глянути хто ті велосипеди привів на продаж Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 28 Липня, 2014 в 07:43 Поділитися #44 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 07:43 значить відмазались продавці без судуПродавці могли і не знати що велосипеди крадені, зараз багато возять "з Німеччини", та й підозрюю що треба бути повним придурком щоб знаючи що крадений, одразу ставити в відкриту на продаж, тут же, в Луцьку. І яку тоді до тих продавців статтю застосовувати?Потерпілі могли на радостях відкликати заяву, відмовитись від претензій до продавця, "подякувати" мусарам, та й по всьому. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 28 Липня, 2014 в 07:56 Поділитися #45 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 07:56 Ну вітаю!Велосипеди повернулись власникам. поки суд не відбувся, по ідеї це мають бути докази, або хоча б не було проведено експертизу то докази не віддають, якщо ж просто швидко віддадуть то значить відмазались продавці без судуВідразу треба передавати справу у прокуратуру. Ті передадуть у міліцію. Але фокус у тому, що вона вже рахуватиметься під контролем прокуратури. Розповідали близькі мені люди, що "у ящик" вона точно не ляже. Ну і ходити, час від часу ходити і розпитувати слідчого, які кроки зроблено в напрямкові цієї крадіжки. Вважаю, що перші кроки з упіймання велозлодіїв вже зроблено, що не може не радувати. Продавці могли і не знати що велосипеди крадені, зараз багато возять "з Німеччини", та й підозрюю що треба бути повним придурком щоб знаючи що крадений, одразу ставити в відкриту на продаж, тут же, в Луцьку. І яку тоді до тих продавців статтю застосовувати? Vadimm, Пояснити продавці де взяли товар не змогли Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
монах Опубліковано 28 Липня, 2014 в 08:58 Поділитися #46 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 08:58 Ну вітаю!Велосипеди повернулись власникам.поки суд не відбувся, по ідеї це мають бути докази, або хоча б не було проведено експертизу то докази не віддають,якщо ж просто швидко віддадуть то значить відмазались продавці без судусфоткали записалила дані по роверу і до суда.базарники наверно брали під реалізацію.як вони кажуть ганять з Німечини то в них мають бути хоть якись бумаги на товар.чи від тих продавців.від кордону розмитненя.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 29 Липня, 2014 в 07:13 Поділитися #47 Опубліковано 29 Липня, 2014 в 07:13 М-дя... С соседом как-то неудобно получилось... ) Как-то с его помощью тоже продала свой старый байк. Но я настолько ненавижу всех этих гандонов, что даже брата бы не пожалела, если бы этой х%йней занялся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kostefan Опубліковано 29 Липня, 2014 в 07:30 Поділитися #48 Опубліковано 29 Липня, 2014 в 07:30 Незручно какати не знімаючи штанів... Вибачте за мій французький... А тут люди назбирали коштів, купили велосипеди, а якесь гівно відчуло себе пупом землі, який може робити все безнаказано, тіпа я самий розумний і наф мені купувати, я краще підвал вскрию і бабла скошу в лохів.... Він же навіть не сам буде їздити на ньому, а на продаж, а гроші на бухло чи наркоту...На нари таких потрібно - хай зо два роки поміркують як інші гроші заробляють... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 30 Липня, 2014 в 07:36 Поділитися #49 Опубліковано 30 Липня, 2014 в 07:36 Ха! Ожидаемое продолжение истории. Сосед на меня теперь зуб имеет, ему рассказали, кто его "сдал". Оказывается, я должна была поступить "по соседски". Нет уж, гражданин, ввязался в мутный бизнес, отгребай по заслуженному. Радуйся, что менты у нас недоразвитые, а то б уже и бизнес твой закрылся и ты бы под следствием потел, как соучасник. Как положено по закону, который, пока, не работает. Но ты привыкай, не всегда же так будет. Заработают законы, менты, суды, и ты дальше мутить не сможешь.пс: Ф-фух, получилось без мата, но было трудно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 30 Липня, 2014 в 07:52 Поділитися #50 Опубліковано 30 Липня, 2014 в 07:52 Зуб не зуб зате совість чиста і людям велосипеди повернули Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.