Перейти до змісту

Єврокубки. Сезон 2014-2015

justice777

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хлопці, блін пропустив гру Динамо(проблеми з сантехнікою :0160: ) як грали? що так вже хєєрррово?

Форварда треба нам... Толкового при тому. При всій повазі до Кравця - трішки не дотягує він.

Недоперепив? :_07: причому тут Кварц,чи я не "в"їхав"?

В00!! біда вибачь "espert" ,Кравець.

Затурканий я проблемами,вибачь ще раз,не дочитався Кравця)) блін-обідно я трєзвий!!

Прочитав Кварца!! :_12:

Буває! Деколи сам читаю одне - пише зовсім друге!

• Відповідей 459
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

По Динамо то як на мене недооцінка суперника пройшла, дотого в 1 таймі виглядали непогано , але м'яч не шов в ворота + жахлива гра всієї команди в обороні. Ну нічого смертельного тут немає, можливо і добре що програли , ато вже зловили ейфорію від того що не програють, а тут такий собі холодний душ. Думаю вийдуть з першого місця в своїй групі.

Металіст то тут повний крах команди. Не розумію навіщо було давати бити пенальті нульовому Жажі ? Металіст розвалюється на очах.

Дніпро на мою думку вирішило ще ЛЄ їм не особливо то і потрібно, видно що Маркевич більше хоче виграти ЧУ ніж щось показати в ЛЄ.

Опубліковано

Да, оце вчора вечір був...Що дирнамо що дніпро - позорище! особливо дніпро прогграти якомусь гавняному карабаху це вже взагалі....ну а металіст взагалі без коментарів команда просто розвалюється...

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

хоча повтора нормального не показали, але здалось ніби спеціально грав рукою, за таке навіть вилучення повинні були давати, адже мяч в ворота йшов.. а по грі, якісь дивні закидки на маленьких бразильців і гра через П'ятова відверто дратувала..

Опубліковано

У воротаря "Інтера" 3 чи 4 відбитих пенальті у чемпіонаті,таку статистику треба знати чи пам'ятати.Нормально грають наші,як не дивно :)

Опубліковано

таку статистику треба знати чи пам'ятати

Коноплянка явно не знав і після такої гри "Інтер" відмовився від купівлі футболіста і ціна на нього дуже впала!:(
Опубліковано

Да Конопля вже переріс наш чемпіонат це100% і він сам це розуміє, ну будьте згідні друзі.

Тільки щоб не було як з Ярмолою,мені здається він пропаде.((ну так я думаю, да, він царь,бог,в Києві,але.......

а ось Коноплянка не такий в Дніпрі ну погодьтеся)))він ,верніше його батько "шуршить" і правильно робить,пробиває, а що? ви б за сина не так би робили? Короче хай піжониться але значить щось знає,чи відчуває.

Опубліковано

Хай виховують у собі "інстинкт переможця",і тактику змінять,особивло "Дніпро".Вигоняться у першому таймі а у другому ледь бігають,утримувати рахунок ніколи не вміли.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Game over?

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Результати:

ПСЖ - Челсі

Манчестер Сіті - Барселона

Байер - Атлетико

Ювентус - Борусія Дортмунд

Шальке - Реал Мадрид

Шахтар - Баварія

Арсенал - Монако

Базель - Порту

Перші матчі 1/8 фіналу відбудуться 17-18 і 25-26 лютого, відповіді пройдуть 10-11 і 17-18 березня.

Опубліковано

Після зимових"СВ"ЯТ" звичайно буду ДЕЖЕ ВАЖКО!!! Але я буду особисто задоволенний щоб гірники показали достойну гру, а там як карта ляже...

Опубліковано

Ну я б не сказав шо в Дніпра хороші шанси, з такою реалізацією як в останньому матчі я б оцінив їх в 33.33%. Греки в ЛЧ виграли всі домашні матчі (а це юве і атлетіко хто не знає) + непогано тягалися з юве в італії, коротше кажучи команда зовсім не проста, ще й матч відповідь на виїзді буде...

Для динамо буде позор якщо не пройдуть, тут 100% мають рішати всі питання вже в першому матчі

ну а шахтар... на ексурсію вульвів катнуть хібашо

Опубліковано

з такою реалізацією як в останньому матчі

По переду міжсезоння і нові збори і поповнення команди, не треба так песемістично!:)

ну а шахтар

Фарт кротам закінчився!:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...