Перейти до змісту

Оценітє красоту ігри. Уряд подав у відставку...

Arden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось мені вчора казав що рада буде працювати в звичному режимі. О да, я бачу як працюють! КрасаУчєгі!

Рада відмовилась виконувати прохання Порошенка

Мені цікаво, вони шо зливають країну?

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хтось мені вчора казав що рада буде працювати в звичному режимі. О да, я бачу як працюють! КрасаУчєгі!

Ссилка не працює,але якщо це роблять, то це реально зливають Україну, бачать що вседозволеність може закінчитись, за таке треба розстрелювати, дивлячись на те, що в країні майже військовий стан...от і побігли щурі з корабля...і Яценюк в тому числі...або Яценюк з подачі Тимошенко вибиває з Порошенка привілеї...

Опубліковано

Ссилка не працює,але якщо це роблять, то це реально зливають Україну, бачать що вседозволеність може закінчитись, за таке треба розстрелювати, дивлячись на те, що в країні майже військовий стан...от і побігли щурі з корабля...і Яценюк в тому числі...або Яценюк з подачі Тимошенко вибиває з Порошенка привілеї...

Боже, та забудьте вже про Тимошенко.

Опубліковано

Якщо б вибори до Верховної Ради відбулися наприкінці липня, шанси подолати нині діючий 5%-й бар'єр мали б сім політичних сил.

• 22,2% — за Радикальну партію Олега Ляшка,
  • 17,4% — за Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина",
  • 11,5% — за "партію "УДАР Віталія Кличка",
  • 11,5% — за партію "Громадянська позиція",
  • 11,1% — за партію "Солідарність",
  • 6,9% — за Всеукраїнське об’єднання "Свобода",
  • 5,3% — за партію "Сильна Україна",
  • 3,9% — за Комуністичну партію України,
  • 3,3% — за партію "Самопоміч",
  • 2,7% — за Партію регіонів,
  • 4,2% — за усі інші партії.

проект нових старих олігархів під назвою "Олег Ляшко" в топі... так смішно що плакати хочеться...

майдан пройшов а люди не змінились..так і вірять лапші..

горбатого могила виправить?

Опубліковано

проект нових старих олігархів під назвою "Олег Ляшко" в топі... так смішно що плакати хочеться... майдан пройшов а люди не змінились..так і вірять лапші.. горбатого могила виправить?

Фігово не те що проект олігархів перемагає, а те що толком то і голосувати нема за кого, всі старі рожі тільки в інших пропорціях. Глянемо ще кого Гриценко в список включить, але і тут щось мене сумніви беруть.

А Ляшко гарно пропіарився і на сході і в раді, от народ і ведеться, не всі ж знають хто за ним стоїть.

Опубліковано

поганому танцівнику мішають яйця?

Бачо Корчилава

Я всегда привык оценивать все по результату. Давно не верю в слова. Поэтому хочу сказать о своем мнении по поводу отставки Арсения Яценюка, так как сеть сегодня очень гудела и были разные мнения. Первый тревожный для меня сигнал был недавно, когда я от своих друзей из Грузии узнал, что очень уважаемый мною Каха Бендукидзе не хочет больше прилетать в Киев, что бы консультировать украинское правительство в вопросе реформ, так как не видит желания в правительстве проводить реформы. Следующим сигналом стал дружеский разговор с одним из друзей дипломатов, который работает в одном из Западных посольств. Тоже сказали что не видят желания проводить реформы, отмазки у правительства две: Сейчас не время – война, и дайте денег. Но я относился к этому философски – ну очухаются и начнут. Но самое интересное началось вчера ночью, когда стало ясно что сегодня утром коалиция развалится и будут новые парламентские выборы. Вчера ночью депутатам предлагали денег, должности министров и вице-премьеров, в обмен на одну вещь, подписать меморандум что Рада будет переизбрана только после окончания АТО и стабилизации ситуации в стране. Но ситуацию поломали и правовые основания для роспуска парламента появились. Ведь переизбрание парламента было одним из требований Майдана и по-моему если я все правильно понимаю и сейчас общество хочет досрочных выборов. Все мы понимаем, что очищение парламента может пройти только путем выборов. Далее началось веселье, премьер-министр решил уйти в отставку, хотя подчеркну что по закону это не обязательно, пока не будет создана новая коалиция или не будет переизбран парламент. Вот и с этой секунды это стало похоже на шантаж.

Знаете я понимаю аргументы что не давали делать реформы, мешали, не поддерживали и так далее. А знаете у меня вопрос скорее риторический, идя на пост премьера кто-то не знал что будет тяжело? Кто-то же сказал что это правительство камикадзе. А вернувшийся живим и здоровым камикадзе, странно выглядит. Тем более, если вы беретесь за дело, его надо делать а не рассказывать что вам мешает. И нам пора понять навсегда, что власть должна нам рассказывать о том что сделано а не что мешало ей решить проблемы. Мы же их избераем и платим налоги для того что бы они нам решили наши проблемы. Знаете как человек Арсений Петрович мне симпатичен, как премьер не знаю, не понял. Мне как деятель больше симпатичен, это тот же Каха Бендукидзе (не буду рассказывать тут о других людях типа Ли Кун Ю и Чан Кайши, потому что о их деятельности знаю только по книжкам). Каха Автандилович был российским олигархом, владельцем Уралмаша и еще кучи хороших жирных кусков в российской экономике. Даже масштаб Рината Ахметова на фоне Бендукидзе выглядел бедненько. Так вот этот человек смог продать все, уехать по приглашению Саакашвили в бедную и разбитую Грузию и начать делать реальные экономические реформы. Через три недели после приезда Бендукидзе в страну, в Грузии уже действовал новый налоговый кодекс, снижены или упразднены большинство налогов и таможенных ставок и была проведена финансовая амнистия, а через 2 месяца доходы бюджета возросли уже на 350 процентов. Знаете какое было сопротивление, но Бендукидзе это не пугало, кто мешал увольняли пачками. И вроде все шло хорошо, но как то Каха Автандилович сказал, люди скоро устанут от реформ и поэтому их надо делать максимально быстро. Нас (власть) реформаторов лет через 5-7 будут просто ненавидеть, потом будет некоторый застой в лет тоже так 5-7 а потом уже позовут назад. Просто кто делает реформы, должен знать что он не будет любим электоратом. И он не ошибся. Но он успел в экономике реформировать все, потому что понимал что у него не так много времени и сделал страну экономически привлекательной и стать одним из самых влиятельных экономистов-практиков планеты. Сейчас в Грузии понемногу настроения меняются и люди опять говорят, что темп развития снизился и надо наверное что то делать. А прошло всего 3 года.

Так вот, я не видел "бендукидзевщины" в действиях премьера, а хотелось бы и надеюсь не только мне. Когда-то великий Уинстон Черчилль сказал – “Отличие государственного деятеля от политика в том, что политик ориентируется на следующие выборы, а государственный деятель — на следующее поколения. Лично мое мнение что в Арсение Петровиче победил политик, потом то новые выборы оказались совсем близко, хотя он имел, и пока еще имеет шанс стать государственным деятелем, но предпочитает оставаться просто политиком, в отличии от того же Кахи Бендукидзе, который четко знал то что делает.

Опубліковано

Відсутність коштів МВФ може призвести до дефолту

Про це заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в ефірі програми "Свобода слова", передає Еспресо.TV.

"За цією ситуацією в Парламенті в нас підвисли 1,5 млрд доларів, які були на шляху виділення. 500 млн – світовий банк і млрд – це МВФ. Відсутність цих коштів – це дефолт для країни", - сказав він.

Яценюк додав, що готовий навіть порушити закон, щоб врятувати українську армію і забзпечити її всім необхідним.

"Я думаю про інше: що робити якщо вони не проголосують за закони? Я скажу відверто, але я зроблю все для того, щоб фінансувати армію, солдат, заправити танки і щоб наші вояки могли захищати країну, навіть якщо це буде не за законом і поставлю свій підпис на такій постанові", - запевнив він.

Також, за словами головного міністра країни, на сьогоднішній день не існує жодного протистояння між Президентом і Урядом.

"Шлях до реформ закінчується там коли президент і уряд починають боротися за владу. Я вам заявляю, що ніколи і за жодних обставин – між двома цими гілками влади не буде жодного протистояння. Воно буде проти тих, хто працює проти України. Єдність, віра і впевненість", - заявив Яценюк.

p.s. виділено мною

Опубліковано

Якщо ми бачемо, що про реформи вже якось некоректно навіть згадувати, то що казати МВФ. Поки виходить, що ми всі затято боролись, щоб нам комуналку вдвічі підняли і Порох з Яйценюком гарні спітчі нам заливали.

Опубліковано
Якщо ми бачемо, що про реформи вже якось некоректно навіть згадувати, то що казати МВФ. Поки виходить, що ми всі затято боролись, щоб нам комуналку вдвічі підняли і Порох з Яйценюком гарні спітчі нам заливали.
О є фака, дошло!
Опубліковано

Це поки що їм не дійшло, за що ми боролись. І як би вони не прикидались шлангами, скоро дійде і їм.

Так, друже romaxa11, ще й як дійде :_02: . АТО рано чи пізно закінчиться. І в мене великий сумнів, що наші хлопці будуть дякувати нашим можновладцям за всі ті "добрі" справи, по відношенню до них, і їх сімей, які влада начверила, поки вони свої життя віддавали.
Опубліковано

Та не тільки за це, ми ще й боролися за укріплення і процвітання банків, яким вигідно підвищення курсу долара. Як казав уряд, прийшовши до влади? "- Прийде перший же транш МВФ, і гривня зміцніє!" На ділі гроші принихрені на рахунках, плюс Нацбанк на міжбанку спецом скуповує долар, постійно утримуючи (та підвищуючи) курс. Цікаве питання - а чиєму бізнесу вигідний чимвищий курс валют? Особливо смішно читати прогнози Шлапака (влучне прізвище, як на мене і Лушпак підійшов би) щодо курсу і його розмірковування про реальну ціну гривні - то 6,5, то 10, то 15, то знов 10, тепер "до кінця року 12". В тій же польщі в 2008 під час так званої "світової кризи" менше доходів стало у банків!!! Населення в більшості і не переймалося нічим. Крапка. В нас - народ ліг спати з 100 доларами в кишені, прокинувся з 55-60 (і з/п на старому рівні, а то й урізаною)... Наскільки пам'ятаю, оточення Ющенка збільшило за кризу статки в 1,5 - 2 рази, а "рятівник економіки" пан Стельмах отримав Героя України. Чи не те ж лайно на лопаті нам подають зараз, тільки під іншим соусом?

Ще краще - віддані Росії (по факту прямому агресору) "за газ" мільярди під час активної АНЕКСІЇ нею Криму, зародженню сепаратизму на Сході і дефіциті коштів для армії.

Ну і наостанок - зовсім нещодавно Яценюк з Шлапаком розпиналися - "ми виконали ВСІ вимоги МВФ, перепон для отримання грошей немає", і хвацько звітували про виконання бюджету на 100 і більше відсотків, а тепер почали скиглити з натяком - або народ (не депутати і міністри і не провладні олігархи) працює умовно "за жрать" (по факту ще трохи і на те не хватить з такими темпами "зростання"), або грошей добрі дяді з МВФ не дадуть і дефолт неминучий. То хто ж брехав? МВФ? Чи влада?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...