Перейти до змісту

Тихие закоулки для учащихся

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Уважаемые автолюбители! Подскажите пожалуйста парочку мест с очень умеренным движением где-нить на окраинах города, куда можно выехать с машиной и поучиться водить. А может, где-то есть специальный автодром или какая другая подобная фигня? :smile3: Заранее спасибо!

Опубліковано

Прекрасне місце за дитячою лікарнею на Відродження. Там тенісний корт, розміром з плац, і куча доріжок без руху. Дітей випускають на вулицю тільки влітку, так що можна вчитися.

Опубліковано

Крупа - на Дубно... Километров с 8-10 наверное (Хотя не скажу точно) С левой стороны - там знак будет в принципе.. Правда не факт, что туда пустят сейчас... Ну, сьездить попробовать можно )

Опубліковано

береж з собою пару літрів піффа-або бутилочку водкі і хоть на самольотах вчишся їздити........шютка.......бепер бутилку і проблем з проїздом на взльотку не буде....

Опубліковано

Только что вернулся с "покатушек". Ездили в районе Липин. Обычные, спокойные проселочные (но асфальтированные) улочки. Панравелозь... :)

Опубліковано

Меня батя посадил за руль, я въехал на подъем эстакады, остановился, встал на ручник, заглушился, завелся по новой и заехал наверх эстакады. Это ИМХО, самое сложное. Вот почему к примеру, в Лос-Анжелесе - городе на холмах , совершенно не пользуются спросом ручные КПП. Неопытному выехать со светофора на холм очень сложно.

А жена , когда сдала теорию, просто села за баранку Москвича 198х года выпуска и поехала. Причем не за город, а как раз через Варшавку в цетр! Но инструктор рядом бдел за безопасность остальных участников движения.

Дам дельный совет: наклеиваешь побольше знаков "У" и рулишь по городу спокойненько. На "фа-фа" и другие знаки внимания отвечать вытянутым средним пальцем, ни о чем не волноваться, ехать медленно, в правой полосе, соблюдая дистанцию с запасом в два раза по отношению к впереди едущим.

Три-четыре дня поездок по городу дадут основные навыки вождения и ты без инструктора легко доберешься из пункта А в пункт Б.

Опубліковано

Еще есть автодром неподалеку от Озерца, там и эстакада, и знаки и вся остальная лабуда для начинающих водителей. Моя матушка именно там и училась ездить (после того как приобрели авто)

borius

Опубліковано
Еще есть автодром неподалеку от Озерца, там и эстакада, и знаки и вся остальная лабуда для начинающих водителей. Моя матушка именно там и училась ездить (после того как приобрели авто)

borius

Я теж там перші рази вчився їздити. Це треба проїхати трошки дальше самого озера і там буде поворот на ліво. Звідти вже видно автодром. Там є ворота, вісімки, площадки для розворотів, горкі і т. д. Ідеальний варіант для того, щоб вчитись добре відчувати габарити своєї машини

Опубліковано

Если хош научится ездить по городу, выедь в часиков 2 ночи в город и покатайся, машин почти нет но надо остерегаться мудаков-гонщиков, а так и к городу привыкнешь и знаки проштудируешь.

Опубліковано
Эмммм....Простите, а Озерцо - это в какую сторону?... :rolleyes:

Как на Киверцы, до обьездной... под мостом и налево... и пошел, пошел... Потом будет заведение типа белочки с левой стороны "Козацкий двор" или что то в этом роде... Так вот за ним метров 200 направо... и за озером с левой стороны будет этот автодром )

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Траса на Боратин, машин мало ,деколи вібігають коровкі (літом) , но то нестрашно учитись там класно , я свою жінку учив на тій трасі, там проїхати Боратин потім буде наступне село і в цьому селі буде перехрестя повертаючи неправо їхати пару кілометрів можна виїхати на сахарному районі. Для мене це був найкращий участок щоб учити жінку .

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Їздила в неділю на автодром в Озерце. Там дійсно можна навчитись їздити. Різні повороти, вісімки, горки, навіть світлофори є. Правда запущено все дуже, але для початківців там супер. Мені там сподобалось вчитись

• 1 рік потому...
Опубліковано
мля.. мені точно в якусь пустелю Гобі тре, щоб їздити навчитись....

да нєєє ...

в нас тут тож єсть мєста ...

і взагалі, чого ховатись десь .... повно новоспечених водіїв їздить по місту ...

навчитись рушати можна в дворі .. перші дні нада поїздить без задньої ...

на бібікання зі сторони інших, витягуєш руку з вікна, і показуєш середній палець =)

вот і усьо

Опубліковано
мля.. мені точно в якусь пустелю Гобі тре, щоб їздити навчитись....

да нєєє ...

в нас тут тож єсть мєста ...

і взагалі, чого ховатись десь .... повно новоспечених водіїв їздить по місту ...

навчитись рушати можна в дворі .. перші дні нада поїздить без задньої ...

на бібікання зі сторони інших, витягуєш руку з вікна, і показуєш середній палець =)

вот і усьо

C пальцем нужно быть поосторожнее, оторвать нечайно могут.

Опубліковано

да, з пальцем пообережніше - він ще пригодитись може в майбутньому.

я думаю, варто наклейками, типу "У" обклеїти машину при навчанні, щоб менше притензій було на дорозі.

Опубліковано

Непогане місце утворилось біля Нової Лінії, між мостом і бронксом. Закрита асфальтована площадка. Підійде для здобуття початкових навиків їзди.

Опубліковано

свій початковий рівень я здобув у дворі ....

просто навчився рушати ... ну і тормозити .. потім пару кругів ... виїзд на дорогу ... розвернувся .... і так далі..

через 2 тижні я вже заганяв на стоянку машину, ну і ясєн пєнь поки доїхав до стоянки матнув ще кругів з 10 біля тої стоянки

це мені було років так 13...

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підкажіть плз, на автодром в Озерці в'їзд вільний? І чи можна на аеродром в Крупі заїхати, домовившись зі сторожем на місці?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...