Перейти до змісту

"-" Очірідной ВброС

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

скоріш би канікули закінчились і почався навчальний рік.......або хоча б корисними суспільними справами зайнялись :0142:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Був у мене в гуртожитку один знайомий з вашого форуму, продавав товар мав рейтинг 10 вроді чи що, йому написала людина за цей това, що він продавав, вони домовились про зустріч, на другий день у нього рейтинг опустився до -2 також напевно із- за якогось *удака, і він перехотів купувати товар у мого знайомого.

А як це пояснили? Чи так і сказали: -"не куплю, бо ти мінусів набрався"?

Щоб щось продати, то треба ціну адекватну ставити, а не плюсики просити, чомусь люди звертають увагу не на ті цифри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карма - то лише цифри. Хоча, зізнатися - приємні.

Особливо, якщо взяти до уваги не наш форум. Приємно читати Хабр, де бачиш к-сть плюсів за топік овер 1000.. Хочеться перечитати інші топіки автора, якщо такі мають місце.

ТАк самоі і на Реакторі, на Фішках, Пікабу, да будь-де. В принципі одразу можна визначити з ким варто дискутувати / мати справу, а з ким ні.

Це ж стосується і інших спецфорумів. Овери чи той же Аукро. Там "карма" грає роль. У нас.. ну.. так собі. Хоча декого реально відображає в житті.

Звісно, що втрачати ці цифірки не хоче ніхто. Особливо прикро, справді прикро, коли пост має 10-15 "+" і дивишся хто, то завжди знайдеться одне чудо, яке вліпить "-". Хз чому, але вліпить. Не себе маю на увазі. А взагалі. Прикладів достатньо.

Топікстартеру варто задуматися над тим, що він робить і пише. В темі про Андроїд - Фак, для прикладу, мінуса ставили всі, кому не лінь. Проаналізуй - і здогадаєшся чому.

P.S. Вже за останній місяць 3-я тема про карму.. Щось в цьому світі не так? Чи може десь влаштували День відчинених дверей і назад не позбирали???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я наприклад і не проти щоб мені карму зменшили до нуля :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver, в мене точнісінько така ж муть в приваті була

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколас, я тобі поясню, за що тобі ліплять мінуси. Тільки не ображайся, але ти сам захотів знати.

Так от, ти, м'яко кажучи, поступаєшся інтелектом більшості користувачів борди.

Наведу приклад.

x1SZcp0aKr8.jpg

Ти запостив отаку уматну картинку. Так от, певне, ти, як і автор картинки, як і усі, хто тебе плюсонув і поставив Thank (що дуже дивно, адже серед них є ніби як досвідчені адміни), взагалі не в курсі, що є така штука, як пошук по тексту, приміром. Тому нічого смішного я в тій картинці не бачу. Навпаки, мені сумно від тупості автора. Тому я поставив тобі мінус, бо ти засмічуєш чудову тему тупими картинками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, дорослий дядько, а так і не навчився не переходити на особистості

розумніший ? то троль його а не ображай, бо ображають якраз тупіші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь такий жалкій кармозавісімий, що навіть мінусувати не хочеться. Зробив карму на "уматних картінках" і відразу її ж просрав, як тільки виліз з "картінок". Невже думав природу Борду на%бать? Коли вже школота зрозуміє, що не карма робить людину, а людина карму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь такий жалкій кармозавісімий, що навіть мінусувати не хочеться. Зробив карму на "уматних картінках" і відразу її ж просрав, як тільки виліз з "картінок". Невже думав природу Борду на%бать? Коли вже школота зрозуміє, що не карма робить людину, а людина карму?

<ОФФ ТОП> Спочатку зміни щось в собі а потім вказуй іншим </ ОФФ ТОП>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколас чоловіче.Не переймайся. Мене вже навчили "забити" на карму. :) Це точно не головне в житті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<ОФФ ТОП> Спочатку зміни щось в собі а потім вказуй іншим </ ОФФ ТОП>

Де це ти вказівку побачив, чоловіче добрий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі не в курсі, що є така штука, як пошук по тексту, приміром.

Підозрюю, що це камінь в мій город :) Я плюсанув, за винахідливість автора картинки (не автор посту, це не він), і швидше за все, його сестра ТОЧНО не шукатиме свою дипломну по тексту самої дипломної ... Так би мовити, сестра - блондинк0. Отака селяві. (Я можу не пам'ятати назву документа, гарнатовано, але про що йдеться у ньому - знаю точно. Тому й шукаю по контексту. І тому мені стало смішно з картинки) І я поставив "Підтримав" .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, Женя, відмазався))

Тролити, а не казати правду. Йопта, як шляхетно, вчинки справжніх чоловіків. Візьму до уваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколас, я тобі поясню, за що тобі ліплять мінуси. Тільки не ображайся, але ти сам захотів знати.

Наведу приклад.

x1SZcp0aKr8.jpg

Навпаки, мені сумно від тупості автора. Тому я поставив тобі мінус, бо ти засмічуєш чудову тему тупими картинками.

жалко що я не можу ставити "-" на твої тупі картинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наведу приклад.

x1SZcp0aKr8.jpg

Навпаки, мені сумно від тупості автора. Тому я поставив тобі мінус, бо ти засмічуєш чудову тему тупими картинками.

жалко що я не можу ставити "-" на твої тупі картинки.

9cfe6-clip-17kb.jpg?nocache=1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я закинув нову картинку можете мін усувати :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можете мін усувати :) :)

Хочеш скажу, що буде далі?

Сценарій приблизно такий:

спочатку ти нахватаєшся мінусів за свої пости, десь до -40.

Це тебе страшенно образить ти обідишся на всіх зі словами "Казли, уроди і дибіли" і "Як удалити акаунт з цього *аного форуму?".

І через 2-3 дні, бо альтернативи нема, зарегаєш нового юзера, намагаючись не повторювати помилок, наступиш на ті ж граблі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколас, ну от скажи, ти адекватний? Ти запитав, я відповів. Ще й півборди за тебе заступилось.

А ти знов за своє, якісь дитячі образи.

Ну нічого, підростеш — все зрозумієш. Я сподіваюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оп, а ТС вже в зелені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода, що модера забрали, я б зміг вичислити "чи не клони його часом, плюсують???"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода, що модера забрали, я б зміг вичислити "чи не клони його часом, плюсують???"

Не клони. Добрі люди) Точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оп, а ТС вже в зелені.

Ага, дива, то -12 то +10 за короткий період часу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...