Перейти до змісту

Гунчик проходить процедуру затвердження на місце губернатора Волині

Maggot

63 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Довірена особа у Волинській області кандидата у Президенти, а нині уже Президента, Петра Порошенка Володимир Гунчик проходить фінішну пряму перед займанням посади голови Волинської ОДА.

http://www.volynpost...ernatora-volyni

Бордівчани підтримали Порошенка приблизно третиною голосів. Чи корелює підтримка Президента й Володимира Гунчика, яке у вас враження викликає переміщення його робочого кабінету на кількасот метрів? :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довірена особа у Волинській області кандидата у Президенти, а нині уже Президента, Петра Порошенка Володимир Гунчик проходить фінішну пряму перед займанням посади голови Волинської ОДА.

http://www.volynpost...ernatora-volyni

Бордівчани підтримали Порошенка приблизно третиною голосів. Чи корелює підтримка Президента й Володимира Гунчика, яке у вас враження викликає переміщення його робочого кабінету на кількасот метрів? :_04:

Йокараний бабай, мені хватило що на авто заводі капець прийшов, так тут щей до "руля" Волинської області добрався

Походу це повна вихлопна труба :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, +100500.

Нафіга той губернатор взагалі потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую вороніна на всі 100%, був на автозаводі за гунчіка, був як його не на довгий час змінили, за тих три місяці, що його не було стільки хорошого для людей сталося,я і не думав що так на тому заводі ще може бути,а потім ця чудова людина повернулася,і стало ще гірше чим було,я особисто проти, він не дбав про людей які фактично мали б його годувати, що йому буде до простих смертних що бігають поруч?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Губернатора повинна обирати громада, на мою думку. Бо зараз Порох понаставляє кума-брата-свата по Україні і буде зашибісь. Не приховую того, що голосував за нього (за Порошенко), однак це було в якійсь мірі розумним вибором. І не тільки безкорупційність грає роль в людині, але й її професіоналізм та готовність до втілення реформ.

Щодо Порошенка, так, він не найкращий з кандидатів, але хоч щось робить зараз. Аби тільки не Юля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

місце народження: м. Камінь-Каширський

Карма ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз такий час, що хто б там не був, то будуть всі косяки свої спихати на ту команду що була, так що це козирне місце...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в захваті це ж з іронією?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого поганого про людину не скажу, бо не тикався з нею

але так рухати керівника заводу який постійно в жопі.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сьогодні в нас партія усьо......дежавю какоЄ то..... :0021:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ложка меду: особисто його не знаю, але знаю того хто знає. кажуть поводиться по-людські, та і сам факт того що він так довго мнявся і не хотів іти на посаду теж про щось да говорить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Климчук своє отжив уже давно. А от Порошенко вирішив поставити своє протеже щоб мати свій лічний контроль) Гунчик не самий хороший кандидат на цю посаду і його справи впринципі цьому доказ. А Пустовіт ще не вспів себе толком проявити і впринципі хай би і залишався би. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в захваті це ж з іронією?)))

Виключімо чуття іронії стосовно цього пункту ;). А то опитування вийде однобоко "все погано".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трактат про гамно.

Поки Волинь ховала своїх Героїв, влада провела інавгурацію губєрнатора якоїсь малоросской губєрнії со всємі почєстямі і пампєзностью свойственной лучшім традіціям двора Пшонок-Януковічєй. Бо єслі гавно пріукрасіть золочьонимі вєнзєлями, одєть в мантії і лавровиє вєнкі, то гавно чюдєснєйшім образом прєвращаєтся в прєдставитєля властєй, яко Прєзідєнт, Генпрокурор, Губєрнатор ілі судья какого-то суда. Но гамно не сховати за трьохметровими парканами, за затемненими вікнами німецько-японських седанів, за дорогими костюмами і намакіяженими фейсами — гамно смердить, і той запах не сховаєш, це вже генетика. Стару і добру традицію совка, щоб від влади смерділо гамном, народ України вирішив змінити на Майдані. Влада вдає що не помічає такого цікавого процесу і завзято, але поки ще приховано, намагається відбудувати Парашу імені Януковича. В параші смердить звідусіль і гамно почувається комфортно, бо не привертає зайвої уваги. Воно то так і гавно поняти можна, но жить в гавні і з гавно вже не заставиш. В такому середовищі камфортно живеться тільки мухам і всяким паразітам, но ніяк не нації, здатній створити Майдан, чи воювати з найбільшою Парашою в світі. Гамно невиправне, навіть ложечка того непотребу псує бочку меду. Що робити нам, українцям, щоб перетворити Україну в квітучий сад? Боротись з гамном, чим би воно не прикривалось, бо тільки дякуючи такому гамну, зараз на Сході гинуть і калічатся найкращі сини України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...