Перейти до змісту

Danke, Frau Ribbentrop!

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Сумно, сумно дивитися на тупість українців, які тільки і вміють що обісрати когось. А потім самі з того шалено радіють.

... це ж така дотепна і інтелектуальна відповідь, яка обов’язково щось змінить

І хоч зарікався репостити щось москальською, але, нажаль, рідною лише Путін - *уйло трапляється...взято з ФБ:

Украинцы травят Меркель в фейсбуке. Я бы так не делал. Это инфантилизм из разряда "Путин - ху*ло". Меркель никому никаких гарантий не давала, в отличие от руководства России, США и Британии. Меркель руководствуется интересами немецкой нации, затем интересами Европейского союза, затем - интересами трансатлантического диалога, и где-то далеко в ее повестке дня есть Украина. Общество Германии крайне негативно настроено против любого военного вмешательства за пределами страны - им 60 лет после окончания Второй мировой войны вводили в код крови, что "немец больше никогда не будет воевать за рубежом". Меркель - немецкий политик, и часть ее общества действительно настроена пророссийски, а часть вообще является выходцами из России. Плевать на этих людей она не будет. В конце концов, не Меркель виновата, что украинцы выбирают коррумпированных политиков и за 23 года оказались неспособны реформировать страну, чтобы ее жизненные стандарты хотя бы издалека соответствовали греческим. Какие претензии к Меркель, если мы должны предъявлять их сами себе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, як на мене, нахіба постити простині, якщо можна лаконічно вивести кінцевий результат аналізу ситуації.

Є такі речі як меми, це теж тупо?

Є такі речі як лояльність. Вона не завжди доречна.

Є такі речі як чітка межа. Росія її переступила.

Я перепрошую, але це "віляніє отростком" перед відвертим агресором мене харе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як які? а де ж безвізовий режим? де гарантії цілістності країни (Франція та Німеччина були одні із тих,хто давали)! Де та ж славнозвістна допомога як фінансова так і матеріальна? А вона про це говорила після розстрілу Майдану!

всі розуміють, що вона буде переживати за свою жопу, що "Winter coming" і потрібно переживати за "своїх людей", то нахера ж тоді ПИЗДІТИ таке, а ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меркель блюде інтереси своєї держави і на все інше їй паралельно, нашим політикам треба цьому навчитись вже давно, а не їздити на поклон в США, або в РФ одразу після виборів, чи там перевиборів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Втрата Донбасу Україною, як ціна за гарантії миру, те саме що втрати Чехією Судет у вересні-жовтні 1938 року,-після півроку крихкого миру, агресор зробив ще один крок і окупував всю країну, розчленував її на частини. І якщо Німеччина не в змозі винести найменший урок зі своєї історії, то Україна не повинна забувати, що причиною загибелі Чехословаччини напередодні Другої світової війни став пацифізм її еліт, прагнення спертися не так на свої сили, а на сумнівні угоди з союзниками. Армія Чехословаччини у вересні 1938 була в змозі протистояти агресору, і, у випадку найменшого опору з чеської сторони, союзники були б змушені вступити у війну, до якої Гітлер не був готовий. Нерішучість самих чехів заразила союзників, погубила країну, і, врешті-решт, всю Європу.

Вельмошановне панство, нам необхідно враховувати помилки минулого, що б в апріорі воно не повторилось в майбутньому в нашій країні!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Європа загалом і Великобританія конкретно вже показали, як вони дотримуються міжнародних угод. А так як Німеччина тримає на собі добрий шмат європейської економіки, то вперед з прапором вона не побіжить. Коротше кажучи, вони як завжди глибоко стурбовані <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша Волинь була у складі Польщі, я думаю поляки не проти забрати собі назад свої землі, так само як Німеччина не проти забрати собі Калінінград в РФ, так що розподіл нашої країни вигідний деяким європейським країнам, тому вони всі вижидають що буде далі, і який ще попандос тут в нас може бути, тому тільки гривою трясуть і особо нічого не роблять, "бізнес-нічого лічного".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша Волинь була у складі Польщі, я думаю поляки не проти забрати собі назад свої землі

так,не розказуй басні )) нашою теріторією ще за князів були до Холмів, того і пішло Хелм. пропонуєш назза забрати свої землі?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша Волинь була у складі Польщі, я думаю поляки не проти забрати собі назад свої землі

Так хто тим полякам віддасть Волинь ))) ржу нємагу ). Короче - дирка їм від бублика, а не Волинь (с).

так їм просити не доведеться просто спостерігати як інші варвари доведуть нашу економіку до такої дупи, тоді хоч куди дівайся( - ну це так на рівні фантазій))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію, що будуть всякі санкції, гайка нашим заводам і багато ще разной хєрні, але чому б не визнати роісю ворогом, перервати з нею торгівельні відносини і нахрєн перекрити газ в Європу. І, як казав Володя Парасюк, хай той газ носять туди відрами. Може тоді зарухаються всякі фрау і гєрри.

Чи на крайняк від імені днр сообразіть мінітерактик, а потім довго відновлювати ту трубу. Якщо путлер може лякати нас газом, то чого б не озброїтися його методами?

Бо вже просто болячє читати новини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меркель блюде інтереси своєї держави і на все інше їй паралельно, нашим політикам треба цьому навчитись вже давно, а не їздити на поклон в США, або в РФ одразу після виборів, чи там перевиборів.

Щоб не їздити на поклон ні до кого, треба бути 3 ю, або хоч 10ю економікою світу.

Ми вже 23 роки не могли визначитись з ким- ось тепер розпинають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що написав Соромітник - це пост від Сергія Лещенка на "Українській правді".

А ось відповідь його колеги - Дмитра Гнапа.

Мой коллега – Сергей Лещенко написал пост: "Оставьте Меркель в покое" в котором, призвал возмущенных украинцев не троллить канцлера Германии за её недавнюю встречу с Путиным.

Сергей считает, что Меркель – прежде всего немецкий политик, что она действует в интересах Германии, и украинцам, в общем, ничем не обязана.

Прошло каких-то семьдесят пять лет, и трагический урок истории оказался забыт напрочь. Почитайте в Википедии статью "политика умиротворения" – и вас передёрнет от того, насколько современным смыслом наполнен этот исторический термин.

"Политика умиротворения – политика, основанная на уступках и потаканиях агрессору. Состоит в урегулировании искусственно разжигаемых государством-агрессором международных споров и разрешения конфликтов посредством сдачи стороне, ведущей агрессивную политику, второстепенных и малозначимых, с точки зрения авторов этой доктрины, позиций и вопросов".

Что-то очень современное угадывается за этими сухими терминами "государство-агрессор", "искусственно разжигаемые споры", верно?

Но это не про нынешнюю Россиию, а про Германию в 1938-м.

"В интересах Меркель – именно мир любой ценой, а не ценой победы одних над другими. Поэтому она призывает к любым переговорам, чтобы только прекратилась война" – пишет Сергей.

Но "мир любой ценой", как правило обходится слишком дорого.

"Я привез мир нашему поколению!" – радостно заявил британский премьер Чемберлен, подписавший Мюнхенское соглашение с Гитлером, по которому часть Чехословакии отошла Германии.

После подписанного мира и аннексии чешских Судет, Германия отторгла кусок Литвы, потом принялась за Польшу, а затем, проглотила почти всю Европу.

После Грузии и Украины, где гарантия того, что Путин не возьмется за Северный Казахстан, страны Балтии? И что там тоже будут гибнуть люди, под заламывание рук и вздохи европейских лидеров.

Страны Балтии – члены НАТО? Так Путин и не будет туда вводить войска!

Поговорите с латышами и эстонцами, они вам много расскажут про русскую мафию, русскую диаспору и жалобы на притеснения русскоязычного населения.

Того самого населения, которое несмотря на все притеснения, никак не хочет переезжать в Россию. И может оказаться очень полезным для избрания "народных мэров" и проведения "бутафорских референдумов" о независимости новых "народных республик".

Потакание агрессору, не приносит мира. Оно гарантированно разжигает его аппетит и приводит к войне. Азбука истории. Таблица умножения.

a2070-0000.jpg

Хулиган-старшеклассник, которому ты отдашь мелочь сегодня, гарантированно придет к тебе завтра, поэтому, драться придется рано или поздно. Это школьный урок истории, который мы усваивали уже на переменах.

Украинцы имеют полное право говорить Меркель нелицеприятные вещи, коль скоро обнаружили, что на отжатую у них мелочь, хулиган покупает понравившейся девочке мороженое.

Хуже того – девочка прекрасно знает, откуда у него эта мелочь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...