Перейти до змісту

Допоможіть, не проходьте мимо!

Biodid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні бордівці, добродії, зробіть ласку, привітайте хорошу знайому, карасунечку Іринку з Днем народження (10 липня). Їй буде дуже приємно. Вона поки ще не форумчанка, але в найближчому майбутньому обовязково стане. Її електронний адрес - [email protected]. Скільки їй років? Скажем так, вже повнолітня.

P.S. Посилання на дане повідомлення не бажане. Хай буде сюрприз.

Опубліковано

Як в нас все запущено. Важко просто привітати декількома словами і все.

Опубліковано

Я, можливо, якийсь консервативний, але толку з привітань від незнайомих людей... Краще б друзів, ну принаймні знайомих зорганізували.

Опубліковано

Не знаю як там Іринка...але щодо мене, то привітання у день народження приємно отримувати від рідних та близьких людей. На привітання від незнайомців мені якось начхати

Опубліковано

Все організовано і від рідних і близьких. Ну, а це так, як додаток. Хоча можливо і тут я не прав. Подивимось на реакцію іменинниці.

Опубліковано

Хотіли як краще і виходить як завжди. Пробували виділитись оригінальністю і получився пшик...

Опубліковано

Хотіли як краще і виходить як завжди. Пробували виділитись оригінальністю і получився пшик...

ну не так вже й хотілося....

і не зовсім "пшик" тема ж росте :)

Опубліковано

Та привітати не важко, але ж Ви, шановний ТС, якось підкоригуйте саму назву - Допоможіть, не проходьте мимо! :_02: Як приклад - допоможіть зробити сюрприз :_02:
Опубліковано

Теж мені оригінал, вирішив заспамити дівчину .. Був тут один, який поздоровляв дівчину квітами, які їй дарували незнайомі їй хлопці і вітали її з Днем народження. Квіти заздалегідь куплені були її хлопцем, роздані хлопцям, а ті, в свою чергу, вітали її по проходженні нею її стандартного маршруту з зупинки додому / на роботу.

Оце клас!

А поштовий спам - вибач, трохи невдало.

Опубліковано

Та привітати не важко, але ж Ви, шановний ТС, якось підкоригуйте саму назву - Допоможіть, не проходьте мимо! :_02: Як приклад - допоможіть зробити сюрприз :_02:

Згідний, не подумав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...