Перейти до змісту

той козел який мене сьогодні чуть не збив

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

ІМХО. Немає чого велосипедистам робити у лівій смузі.

А автомобілям - на тротуарі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Дозволити їхати на кільце = дозволити лівий поворот і рух у крайній лівій смузі. Так як вони повноцінні учасники руху, то всі хто їдуть за ними ПОВИННІ рухатись з такою ж швидкістю. Воно вам всім треба?

Ніхто не відміняв:

- показувати поворот,

- оцінити 50/100/150м до найблищої машини, тоді повертати,

- в місті звичайні дороги, а не швидкісні хайвеї з 100км/год.

- при наявності дороги велосипеду заборонено (не памятаю який саме пункт ПДР) їхати по тротуару. Як велосипеду повернути?

ІМХО правила повинно переглянути з урахуванням сучасних реалій.

До кого звертатись, у луцьку асоціацію велосипедистів чи далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- при наявності дороги велосипеду заборонено (не памятаю який саме пункт ПДР) їхати по тротуару. Як велосипеду повернути?

На переходе перевести (может, и не один раз) и тогда поехать в нужном направлении ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велосипеду заборонено (не памятаю який саме пункт ПДР) їхати по тротуару

якщо тобі менше ніж 7 років, то можна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я сегодня выезжаю со двора посмотрел на лево на право нету не кого и поехал себе на лево

и тут чудо в супер спортивном велоприкиде по тротуару вылетает на меня своим байком (на трасу мне в левую дверку :0156: )

тоже захотелось его пере*бать егоже велосипедом по горбу

так что хамла везде хватает

а вам ребята на великах желаю больше внимания (жизнь такая хрупкая)

уже было вчера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я сегодня выезжаю со двора посмотрел на лево на право нету не кого и поехал себе на лево

А есть отличная социалка на эту тему...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А есть отличная социалка на эту тему...

видео не актуально

я же сказал с (ТРОТУАРА)

комент велосипедиста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ещё один такой оверквот - будем Правила учить.

Неважно, чей коммент. Важна идея. Да, она там есть. И суть от перемены мест дороги с тротуаром и байкера с байкером - не меняется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевести по переходу в руках.
Скажи це голандцям чи данцям.
правила повинно переглянути з урахуванням сучасних реалій. До кого звертатись, у луцьку асоціацію велосипедистів чи далі?
У них велодоріжки з світлофорами, а відсоток виконання ПДР не йде в поравняння з нашим.

Перш ніж переглядати ПДР, їх треба знати і виконувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитавши даний пост, не міг не прокоментувати. Якщо мова зайшла про велосепедистів наших дорогеньких, я ще не разу не бачив, щоб ці учасники руху дотримувались усіх ПДР хоча б на 20%. Взяти хоча б елементарне червоне світло, яке вони повністю ігнорують та не звертають жодної на це уваги. Я не захищаю водіїв авто, але вбільшій мірі порушень ПДР, що призводять до трагічних випадків на дорозі відбувається зі сторони велосепедистів. Сам особисто керую автомобілем вже більше 20 років, але при видимому контакті з велосепедистом виникає несвідоме на рівні інстинктів бажання, об"їхати його іншою дорогою, тільки щоб не здійснювати обгон. Це бажання виникає лише по одній причині, вони на дорозі не передбачувані, та асоціюються з великою загрозою.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бнять, воділи зі стажем! Є нормальні і не нормальні вєлосипелисти, є нормальні і ненормальні водії. Але велосипедист ризикує своїм ЖИТТЯМ і здоров'ям, а воділа - пом'ятою машиною. Відчуваєте різницю. То краще пропустити того неправильного велосипедиста а потім нагнати його і дати пілюлєй, аніж не пропускати його на червоний, а потім ходити на його могилу. Сам ще відхожу від подертостей і синяків після збиття автомобілем.

Добре б було, щоб всі водії сіли би за байки і подивилися на відношення до них "воділ".

З.і.:Крім того я водій з 15-річним стажем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вважаю, що почати треба з того, що ввести можливість штрафувати за їзду на велосипеді у стані алкогольного\наркотичного сп"яніння і за проїзд на велосипеді на червоне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А деяким велосипедистам ще треба розібратися чи вони "водії" чи "пішоходи".

Буває попадаються кадри, які собі їдуть спокійненько по дорозі, доїжжать до переходу і тут починають по переходу перетинати проїжжу частину (без будь-яких змін у швидкості руху).

А потім так дивуються, чого ж цей козел мені сигналить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Коли їду велосипедом, пі;%ив би водіїв через одного.

Коли їду автомобілем, пі;%ив би велосипедистів через одного.

:)

Поки не почнуть реально штрафувати, ніхто з учасників дорожнього руху думати не буде. Особливо лосі педеальні.

Бо їм окрім життя втрачати немає чого, а про життя вони думають в останню чергу :)

Про кільце біля Авангарда.

Там безпечно можна проїхати.

Вибравши момент і їхати паралельно з якимось автомобілем який здійснює такий самий маневр.

Усі інші варіанти не дуже безпечні, навіть варіант по тротуару через пішохідний перехід, не є безпечним.

Мене там рази 2 ледь на переході з велом в руках не завалили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки не почнуть реально штрафувати, ніхто з учасників дорожнього руху думати не буде. Особливо лосі педеальні.

А тре спочатку законодавчо заставити велосипедистів возити з собою посвідчення особи, щоб можна було адмін штраф виписати. Отоді і будуть пдр читати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але велосипедист ризикує своїм ЖИТТЯМ і здоров'ям, а воділа - пом'ятою машиною.

А это, простите, личные проблемы велосипедиста. Выехал на дорогу - будь готов расплескать мозг по асфальту. Если жалко серое вещество - думай им.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі слів 52-річного жителя міста, він переходив дорогу по пішохідному переході, а водій автомобіля «Форд-Сієра» не зупинився, щоби його пропустити. Пішохід, не довго роздумуючи, зупинив транспортний засіб і добряче побив водія. Тра було догнати та розібратись

http://www.volynpost.com/news/35566-dtp-na-volyni-pishohid-pobyv-do-napivsmerti-vodiia

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не маю проти тих велосипедистів котрі перетинають зебру разом з пішоходами на велосипеді, разом, а не окремо і коли їм заманеться :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі слів 52-річного жителя міста, він переходив дорогу по пішохідному переході, а водій автомобіля «Форд-Сієра» не зупинився, щоби його пропустити. Пішохід, не довго роздумуючи, зупинив транспортний засіб і добряче побив водія. Тра було догнати та розібратись

http://www.volynpost...ivsmerti-vodiia

Цікаво,як він його наздогнав і зупинив не довго роздумуючи :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між тим в Словаччині наприклад, якщо затримають випившого велосипедиста-то відберуть в нього водійське посвідчення.

Ну і в темний час доби їзда лише у світловідбиваючому жилеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даремно накинулись на водія в першому топіку... при підїзді до кільця водію видно чітко лише авто а велосипед чи то мотоцикл при певному співпадінні швидкостей вело і авто НЕ ВИДНО за стійкою!!!, Скільки разів перед кільцем бачу пустоту, нема нікого і спокійно їду а тут раптом з-за стійки вирулює велосипед.....тому, шановні громадяни велолюбителі, ( я сам теж такий) при наближенні до кільця не проїжджайте його поки не побачите що водій ВАС ПОМІТИВ і гальмує!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але велосипедист ризикує своїм ЖИТТЯМ і здоров'ям, а воділа - пом'ятою машиною.

А это, простите, личные проблемы велосипедиста. Выехал на дорогу - будь готов расплескать мозг по асфальту. Если жалко серое вещество - думай им.

А саме в цьому наша найбільша проблема, відсутність поваги як до себе так і до інших. Перш за все,я приймаючи участь у русі в якості пішохода, велосепедиста чи водія авто сім раз виважу свій маневр ніж його зроблю. А звертати проблематику він виїхав він хай думає, це не вихід з ситуації.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А саме в цьому наша найбільша проблема, відсутність поваги як до себе так і до інших. Перш за все,я приймаючи участь у русі в якості пішохода, велосепедиста чи водія авто сім раз виважу свій маневр ніж його зроблю. А звертати проблематику він виїхав він хай думає, це не вихід з ситуації.....

Ви ж не можете прочитати думки когось іншого, тому найкраще "виїхати і самому ж думати". Згідний повністю з ursa.

А взагалі, як на мене, тут обоє неправі. Велосипедист порушив ПДР, а водій автомобіля міг би спокійно пропустити і не доказувати щось комусь.

p.s. пунктуація у Вас ще та :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви ж не можете прочитати думки когось іншого, тому найкраще "виїхати і самому ж думати". Згідний повністю з ursa.

А взагалі, як на мене, тут обоє неправі. Велосипедист порушив ПДР, а водій автомобіля міг би спокійно пропустити і не доказувати щось комусь.

p.s. пунктуація у Вас ще та :)

Так саме це я і мав на увазі. Краще ситуацію передачити наперед, шоб пізніше не чухати потилуцю......... Тому власне в любій ситуації треба пам"ятати, що життя людини безцінне!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де дівся ТС?

може йому одного разу було замало і він, вирішив свій трюк на кільці перевірити проти камаза?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...