Перейти до змісту

Антивирус Zillya! безкоштовний 2014

PetroMalyy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Хто ставив новий Zillya! Антивірус Безкоштовний?
Реклама задовбує, а так на нетбуці стояв, нічо так.
Опубліковано

Глюкало недороблене. Воно навіть не вміло після себе архіви з апдейтами витирати.. А я думаю, куди місце дівається катастрофічно??

фтопку.

була така тема. Походу грохнули. І

Опубліковано

Ну, я, наприклад, користуюся Убунтою вже років 5, там антивірус не потрібен, дружині і іншій рідні ставлю домашній безкоштовний аваст, все нормально.

Опубліковано

Це ж треба, у всіх куплені антивіруси ;)

Дома немає взагалі, бо не потрібно. Ніхто по "лівим" сайтам не ходить.

На роботі таки да - все чесне.

Опубліковано

пробував давненько Зілля - тоді не сподобалось. З тих пір Avira + безкоштовні ключи, все працює дуже добре.

Опубліковано

MAIN_UKR.png

Камрад, в приліпленій тобою картинці відповідь на твоє питання.

Хоча походу це було і не питання.

З.І. маркетинг - гавно.

Опубліковано

Дивно чому всі забули про старий NOD32 ?.. Смерть сепаратюгам?!.. Якщо чесно на всі машини ставив вже більше 5 років тільки нод32 - проблем жодних + халявні ключі. На сервері правда стоїть аваст сервер едшн(офіц)

Опубліковано

юзав перше Зілля ще з бети, нормально усе ловило. не хочу перехвалювати, але знаходило навіть те, що нод і авіра аваст не замічали.

сьоня потестю що і як.

п.с. на рахунок реклами - жодного разу за 2 роки нічого не вилазило о_О

Опубліковано

Альо народ, тут про Зілля розмова а не опитування що у кого.

Тут просто легко натякають, що є набагато кращі безкоштовні альтернативи.

Опубліковано

те,що ти крадеш ключики в певний період,чи просто патчами перекриваєш обновки - це не означає, що ти маєш повну офіційну версію антивіруски.

п.с. про що спориимо? не варто прирівнювати багатомільйонні компанії із Зіллею.... наші українці зробили,і випустили в інет - УРА!

Опубліковано
Тут просто легко натякають, що є набагато кращі безкоштовні альтернативи.
А як оцінювали, що вони кращі?

А як же розвивати свої продукти? Чи помайданили і розійшлись жити як жили? ;)

Опубліковано

А як же розвивати свої продукти? Чи помайданили і розійшлись жити як жили?

Ну якщо випускати, то якісне) Хай беруть приклад з румунів, у них BitDefender рейтинги непогані має. Так що ще багато роботи стоїть.

Також в неті нарив той же "зілля", який випустили під іншим брендом. http://switzantivirus.com/product

Опубліковано

Пробував його. Не сподобався. Для мене, як користувача не потужного ноутбука, постало питання про вибiр антивiруса який:

1. Мiнiмум нагружатиме процессор

2. Мiнiмум використовуватиме оперативноi памятi

3. Мiнiмум використовуватиме мiсця на HDD

4. Ну i щоб не надто пропускав вiруси

Зрештою знайшов. Аваст цiлком задовольнив моi потреби. NOD32 теж влаштовував. Але при оновленнi баз, або скануваннi нагружав процессор до 50 %

Опубліковано

MAIN_UKR.png

я зараз користуюсь,близько 2-х тижнів,критичних проблем не побачив.вирішив її спробувати тому що вона українська.

Опубліковано

Користувався раніше(попередні версії). Не сильбно нагружав, тупуватий інтерфейс, корисності непомічено.

Наразі ним не користуюся. Перевага віддана Symanteck EP. некерований інтерфейс безкоштовний(принайні в 12тій версії), для дому ідеально.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...