Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 хвилин тому, yu2007 сказано:

А до центрального опалення його можна підключити? Тиск витримає? :) 

підключити можна але він не такий ефективний як до ТП, там температура треба більша щоб нагріти воду.

• Дякую! 1
Опубліковано
13 minutes ago, nickel said:

Тиск витримає, аби ти витримав

Тут і бойлера не треба, поставив кран біля сушарки для рушників, і набираєш з нього воду у ванну))

А в цьому бойлері є всередині змійовик, через який постійно циркулює гаряча вода з системи опалення і трохи підігріває холодну водопровідну воду, а вже до потрібної температури догріває електротен.

Опубліковано
1 час назад, Vikvik Mawr сказал:

маю такий бойлер (2кВт)+підключка до системи опалення, ставив собі на 100л. хороша річ, але практично не користувалися, бо для 5людей в хаті замало води, можу продати.

Фото і ціна ?

Опубліковано
6 хвилин тому, yu2007 сказано:

Тут і бойлера не треба, поставив кран біля сушарки для рушників, і набираєш з нього воду у ванну))

А в цьому бойлері є всередині змійовик, через який постійно циркулює гаряча вода з системи опалення і трохи підігріває холодну водопровідну воду, а вже до потрібної температури догріває електротен.

при котлі стояла система регулювання, клапан, що направляв потоки, воду по малому кругу на бойлер. при цьому в системі було 60градусів, а котел грівся 70-80 і грів бойлер

Опубліковано
1 hour ago, Waver said:

Цікаво, в Україні користуються газовими бойлерами і наскільки вони економніші за електричні?

в продажі є - значить, хтось та й купує...

тільки навіщо??? якщо є газ, то ж зручніше користуватись двоконтурним котлом, чи окремою газовою колонкою, яка видасть потрібну кількість води потрібної температури саме тоді, коли це потрібно? 

ванна/душ - реально зручніше користуватись газовою колонкою, на кухні - економнішим буде маленький дешевий електробойлер

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано

Шкода, що Луцька не стосується

Ще раз підкреслю, у місцевих керівників немає об'єктивних причин та підстав підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду. Вони не повинні зрости відносно попереднього опалювального сезону.

Українцям розповіли, що буде з тарифами на газ та тепло для населення

Опубліковано
14 минут назад, xc90 сказал:

А є адекватні і хоч трохи притомні?

Даю підсказку. Якщо ти заходиш на сайт новин і бачиш там ще й таке, то це помойка а не сайт. 

Screenshot_20210924-143145.png

• Ха-ха 1
Опубліковано
5 minutes ago, weldermaster said:

Даю підсказку. Якщо ти заходиш на сайт новин і бачиш там ще й таке, то це помойка а не сайт. 

Spoiler

Screenshot_20210924-143145.png

Я поставив адблок і читаю самі новини. Хто хоче - той знаходить шляхи вирішення.

Опубліковано
29 хвилин тому, weldermaster сказано:

Якщо ти заходиш на сайт новин і бачиш там ще й таке, то це помойка а не сайт. 

А можна ссилкі на сайти новин без такої херні? 

З.І. весь інтернет огромна помойка, а без адблока то взагалі, навіть слова підходящого не знайду.

Опубліковано
Опубліковано
5 годин тому, nickel сказано:

Це лише я не можу передати покази лічильників в Луцьктепло? 

А що ж ти їм передаєш? 

Всю воду я на сайті водоканалу вписую,  а далі вони собі діляться. 

Опубліковано
7 минут назад, Unknown сказал:

А що ж ти їм передаєш? 

Всю воду я на сайті водоканалу вписую,  а далі вони собі діляться. 

Кількість гарячої води і стоків холодної

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Кількість гарячої води і стоків холодної

Я навпаки всі лічильники (і холодну і гарячу)  передаю водоканалу, а в луцьктепло інфа автоматично попадає майже відразу .  Спробуй,  чи працює той канал нормально. 

• +1 1
Опубліковано
8 минут назад, Unknown сказал:

Я навпаки всі лічильники (і холодну і гарячу)  передаю водоканалу, а в луцьктепло інфа автоматично попадає майже відразу .  Спробуй,  чи працює той канал нормально. 

Дійсно, трохи переплутав, покази холодної води і стоки гарячої подаю в Водоканал, а в Луцьктепло лише гарячу воду. Не помічав щоб їхні бази синхронізувалися, бо зазвичай покази подаю одночасно на всі послуги 1 числа.

Опубліковано
43 минуты назад, Unknown сказал:

ага, ніфіга воно не працює. Особливо було для мене сюрпризом коли прийшов лист щастя з боргом за гарячу воду, який накопичився за рік. Як виявилось показники від луцькводоканалу вони бачили, але не зараховували

А по темі - в мене теж не працює

• +1 3
Опубліковано
33 хвилин тому, Amor сказано:

ага, ніфіга воно не працює. Особливо було для мене сюрпризом коли прийшов лист щастя з боргом за гарячу воду, який накопичився за рік. Як виявилось показники від луцькводоканалу вони бачили, але не зараховували

А по темі - в мене теж не працює

І як вони пояснили ту ситуацію? 

Декларують же,  що можна всю показники водоканалу передавати. 

В батьків на початку року була ситуація,  що прийшов з водоканалу контролер,  і некоректно вніс показник кухонного лічильника гарячої води ( приписав 1,5 куба).  Я дуже здивувався,  коли побачив рахунок по тому лічильнику,  бо вже кілька років там бойлер маленький стоїть,  і показник лічильника стабільний. Подзвонив у луцьктепло, щоб відкорегували,  кажуть,  що їх контролера не було,  а показник від водоканалу отримали. 

В кабінеті,  або через телеграм бот водоканалу вже з рік передаю водоканалу по двох квартирах,  і все коректно луцьктепло виставляє. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...