Перейти до змісту

Вышел в продажу украинский смартфон

Рекомендовані повідомлення

Компания "Навигатор" начала продажи новой линейки смартфонов Impression ImSmart. В модельном ряде четыре устройства, каждое выполнено в своем стилистическом решении. Все они имеют матовую поверхность с защитным покрытием, на котором, как утверждает производитель, не остается царапин и потертостей.

Украинские смартфоны работают на ОС Android 4.2.2 и имеют два слота для SIM-карт. А позиционируются гаджеты как устройства среднего ценового сегмента и ориентированы на широкую пользовательскую аудиторию.

"Мы стремимся доказать, что запросы внутреннего рынка компьютерной техники и электроники могут быть удовлетворены силами национальных производителей. Выпуск линейки инновационных смартфонов ImSmart — свидетельство того, что украинский производитель техники может составить конкуренцию в сегменте смартфонов", — комментирует Александр Костюк, директор департамента компьютерных систем компании "Навигатор".

ImSmart 2.50 — в линейке представлен как топовый продукт. Телефон имеет 5-дюймовый экран с разрешением 1920х1080. Экран оснащен защитным покрытием от повреждений. Имеет процессор на 8 ядер, основную камеру на 13,0 МП и лицевую на 5,0 МП, для общения по Skype.

ImSmart 1.50 — оснащен 5-дюймовым экраном с разрешением 960х540, для просматривания видео, работы с офисными приложениями, поиска в Интернете и общения в соцсетях. Имеет 4 ГБ встроенной памяти и основную камеру на 5,0 МП

ImSmart 1.45 с 4,5-дюймовым экраном, разрешением 960х540, 4 ГБ встроенной памяти и основной камерой на 5,0 МП.

ImSmart 1.40 — компактный смартфон, который имеет 4-дюймовый экран с разрешением 800х480, 4 ГБ встроенной памяти, процессор на 2 ядра и основную камеру на 5,0 МП.

Цены на смартфоны Impression ImSmart на сайте производителя www.impression.ua — от 1 099 до 3 399 гривень

По материалам: "Дело"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 повідомлень і вже 9 *-*...... :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дизайн - нічого особливо

параметри також

ціни наварені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дизайн - нічого особливо

параметри також

ціни наварені

Але пам'ятай ,що це 1хн1й початок в будуванн1 смартфон1в 1 для початку це дуже хороший результат. А в подальшому ми будемо над1ятися ,що наш смартфон не буде н1чим поступатися в1домим брендам смартфон1в.

Радуватися тут нічим. Більше всього ці українські смартфони спроектовані та виготовлені в Китаї, там же і наклеєні етикетки ''Зроблено в Україні''

Зараз б1льш1сть телефон1в вироблено в Кита1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але пам'ятай ,що це 1хн1й початок в будуванн1 смартфон1в 1 для початку це дуже хороший результат. А в подальшому ми будемо над1ятися ,що наш смартфон не буде н1чим поступатися в1домим брендам смартфон1в.

Це ти вже пишеш з нового українського смартфона?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та н1 я пишу з планшета Леново "маде ин чина"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я цим не радуюся.Навпаки недолюблюю товарив 1з Китаю ,але що поробиш б1льш дешевого виробника нема, та й товари зараз б1льш чим треба з китаю, деяки з них 1 дуже шк1длив1 для здоровя але наш1 продавц1 економлять на закупц1 нормальних товар1в та й не п1дтримують укра1нського виробника:-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдиний плюс таких "украінських" виробів це, можливо, наявність фірмових СЦ у кожному місті. Інакше ніякої різниці між китайем будьякийнейм та цими тіліпонами не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радуватися тут нічим. Більше всього ці українські смартфони спроектовані та виготовлені в Китаї, там же і наклеєні етикетки ''Зроблено в Україні''

По-перше не "нічим", а "немає чому".

По-друге

Вся компьютерная техника ТМ Impression Electronics производится на передовом, самом мощном в Украине производственно-логистическом комплексе, с учетом последних мировых технологических разработок и соответствует всем международным стандартам качества.

Крупнейший производственно-логистический комплекс Impression Electronics расположен в Гостомеле на площади 5 000 м2.

По-третє в t0rik'a планшет від Impression Electronics і він вас з нього може дуже швидко забанити за флуд, шпіциалісти бля. "Нічого особливого"... афігєть - ТИ ЙОГО В РУКАХ ТРИМАВ, умнік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайний ОЕМ продукт, який випускається ще під сотнею брендів по всьому світі в точнісінько такому ж вигляді.

Чому не створюєте по темі щоразу як якесь Престіжио чи інший сунь-*уй-в-чай випускає черговий "народний" продукт ?

В чому різниця для вас ?

P.S.: напис "український" не має нічого спільного з китайським девайсом, запакованим в китайську коробку. Українцям так хочеться щось мати, але так не хочеться щось для цього робити... як завжди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

говно, я собі такого не купив

і чого ImSmart ? А не наприклад UASmart?

0 фантазії у виробників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мені цікаво, шо в тих смартфонах українського?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть тільки упаковка :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть тільки упаковка :_07:

Вони шо з Китаю насипом до нас приходять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причины купить смартфон Impression ImSmart

• Смартфоны разработаны с учетом потребностей украинцев (перед запуском линейки мы провели серию интервью и фокус-групп)
  • Доступное сервисное обслуживание (62 сервисных центра компании «Навигатор» по всей Украине)
  • Смартфоны ImSmart отличаются оптимальным сочетанием лояльной цены, высокого качества и радующего глаз дизайна
  • Купить смартфон ImSmart означает поддержать национального производителя компьютерной техники, который вот уже 18 лет работает для Вас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українцям так хочеться щось мати, але так не хочеться щось для цього робити... як завжди

Окау, бро! Чому б не почати з себе? Єдина відмазка - ти москаль, тоді все пощаєцця :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені 1.40 сподобався... Якраз шукаю шось подібне невелике, до 4".

Цікаво, як в них GPS працює? І наскільки хватає батареї?

Вже хтось користується цими смартами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мобильні телефони Impression на розетці.

record_83189914.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені 1.40 сподобався... Якраз шукаю шось подібне невелике, до 4".

Цікаво, як в них GPS працює? І наскільки хватає батареї?

Вже хтось користується цими смартами?

На сайт1вказано що батерея на 1500мАч це повинно хватити на 12-15 Год пасивно1 роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окау, бро! Чому б не почати з себе? Єдина відмазка - ти москаль, тоді все пощаєцця :)

млін, так я ж якраз і створюю і продаю :)

причому все від ідеї до продукту - 100% українське

а тут попса - чергова гра на патріотизмі...

ти ж розумієш що там напевно і коробка китайського виробництва... то не доганяю чого так впираєшся

P.S.: відповів по суті :) хоч мені і все прощається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я цим не радуюся.Навпаки недолюблюю товарив 1з Китаю ,але що поробиш б1льш дешевого виробника нема, та й товари зараз б1льш чим треба з китаю, деяки з них 1 дуже шк1длив1 для здоровя але наш1 продавц1 економлять на закупц1 нормальних товар1в та й не п1дтримують укра1нського виробника:-(

а нічо, що при наявності товару нормальної якості, але відносно дорожчого, й значно дешевшого, купують дешеве в РАЗИ більше ніж дорожче й якісніше, а так да, то все продавці винуваті, це ж вони формують попит, а не покупці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробили б сайт україномовний.

єдиний плюс таких "украінських" виробів це, можливо, наявність фірмових СЦ у кожному місті. Інакше ніякої різниці між китайем будьякийнейм та цими тіліпонами не буде.

Навіть не надійся. СЦ в кожному місті не буде. Вони навіть обласні центри не покриють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене завжди дивували співвітчизники, які вихваляють все імпортне та зневажають все вітчизняне.

Щодо самого телефону.

1. Абсолютна більшість телефонів робиться в Китаї.

2. З українського в даного - торгова марка. Тобто:

а) за напис самсунг чи нтс - ви не переплачуєте;

б) інтелектуальна власність на бренд належить український компанії, а це значить, що відрахування в цій частині залашаються в Україні.

Цитата з Розетки: " Главная накрутка всегда идет на конечный продукт. Например, накрутка Iphone составляет 60% (все запчасти из Китая, но именно 60% денег оседает в США)";

в) щодо назви - назвати UASmart - це обмежитись українським ринком. Компанія ж, сподіваюсь, має намір заробляти і на інших ринках.

3. Ми намагаємось зайняти своє місце в світовому розподілі праці. Українське - це не тільки не оброблене зерно та мінімум доданої вартості в металі. І за цю спробу компанії необхідно сказати "Дякую!".

Тому, з почином!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За**али...

Купував дитині рік тому планшет ImPad. На День Народження.

Перд тим обирав поміж російських 3q (який в швагра вже 2 рази вилітав), та Леново чи ще якийсь.

Так от, ви питалися що там українське, то я вам відповім - ГАРАНТІЯ!!!

Діти його майже вбили. Дисплей (тачскрін) перестав функціонувати. То я його в Київ по гарантії відправив. І мені по гарантії замінили матрицю і тачскрін. БЕЗКОШТОВНО.

Ще питання будуть?

Та п*о***у*й що запчастини в Китаї зроблені, чи навіть весь планшет там зроблений, зате я маю продукт, який без нарікань можу юзати в Україні.

Щодо телефонів - то ситуація така ж.

Якщо зміниться законодавство, то за 2-3 роки матимемо потужні заводи по виготовленню запчастин до ПК, тощо в Україні..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причому все від ідеї до продукту - 100% українське

опа... звиняй, лоханувся. Не поділишся українською ОС або хоча б нашим мєсним РНР чи Java на худий кінець... ну хоча б компи у тебе на конторі мейдінюкрейн?

У цієї контори теж все, від ідеї до продукту - українське... бррр я шось заплутавсі напевне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...