Перейти до змісту

Як стати power users?

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ПОЛЮБАСУ :)

Головне в житті бути Power Users

в житті може ні, а на форумі не помішало б)

Головне в житті бути Power Users в житті може ні, а на форумі не помішало б)

На данный момент - нет у паверов не каких привилегий, лишили :( ну кроме как минус поставить, что вообще не нужно.
Опубліковано

Люди діляться на два типи.

Одні пишуть адекватні пості, створюють цікаві актуальні теми, діляться корисною інформацією з інтернету та життєвого досвіду, допомагають, дискутують, жартують, критикують, щось організовують, іноді навіть трохи хваляться. І мають величезну карму, авторитет пошану і найвищі статуси на форумі і в суспільстві і особливо цим не переймаються.

А інші приходять на форум і питають, як стати паверюзером, модером, адміном або ображаються на всіх за мінус в карму і вкотре грозяться створити "убійцу борди".

Я достатньо зрозуміло пояснив?

А на рахунок реакції спільноти на таке питання (і ваше "а шо, не можна спитати?), уявіть собі таку ситуацію. Ви влаштувались на роботу. Попрацювали тиждень. Приходите у понеділок і так одразу на загал: "А як стати директором цієї фірми? А то у мене була своя фірма колись і я там був директором...". Як думаєте, як люди відреагують?

Опубліковано

уявіть собі таку ситуацію. Ви влаштувались на роботу. Попрацювали тиждень. Приходите у понеділок і так одразу на загал: "А як стати директором цієї фірми? А то у мене була своя фірма колись і я там був директором...". Як думаєте, як люди відреагують?

Думали, що пишите? Для чого Ви рівняєти реальне життя до віртуального?? мобуть якщо граєте в ГТА 4 збираєте там гроші то ви походу самий крутий ганстер на всю ігру "ВІТАЮ"

Опубліковано

навіть не дивує така реакція наших бордівчан))) дай їм кожного повчити уму-разуму. Хоче людина щось купити/продати/знайти/надати послугу/спитати - одразу купа "совєтчіків" не по темі. А може саме у цьому і є наша "ізюмінка"?

Опубліковано

м.Любомль Вул. Р.Братуня 42 чекаю в Неділю :0155: навєрно без дєвок)))

без дівок не камільфо...... у вас там гарні загорілі :0020:

Опубліковано

Ех, як нам не вистачало інколи таких людей в нічних чергуваннях.

Карочє, Скліфасофскій. Ти в RPG грав? Рости, качай карму, бий мобів адекватні пости - і, можливо, виб'єшся в керівництво.

Ато отримати підвищення "за баньку" то діло таке: адмін дав - адмін забрав ^_^

Опубліковано

Ніколас, дивись щоб оте твоє бажання і старання стати павером чи ще кимось не перетворилось в троля

всмислі?

Можна нескромне питання? Скільки Вам років?

Підростковий максималізм зашкалює)))

Ніби правильно на нього вийшов https://vk.com/n_____7

я знаю його, але це не я) слабо у вас з розслідуванням

Опубліковано

Все зрозумів, а на рахунок банькі то що там? можна просто попаритись, без всяких приколів там) І ніхто тут за поляну нічого не призначає, понятно що шутка) Так що рішаєм за баньку?

Опубліковано

я знаю його, але це не я) слабо у вас з розслідуванням

слабо у вас з відмазками - співставляння номеру телефону який ви лишаєте по оголошеннях тут і в вк дає такий результат

То нащо ж тоді ви даєте номер в оголошеннях людини, яку не знаєте?

Опубліковано

Ти справді лумаєш що хтось буде їхати 120 - 130 км щоб попаритись? Економію на баньці перебиває трата на паливо)

Вже краще в Луцьку організуй ))

Опубліковано

а вк до чого тут? може хто буде їхати на Світязь можна ступити на пару годин,

Або взагалі можна на Світязі замутити баньку знакомих дофіга, зроблять знижку і дєвок нарісую)

Опубліковано

Вже краще в Луцьку організуй ))

бажаючих з борди буде багато, якщо на халяву ))

ух це слово ....халява :_06:

ну, а що? мені не жалко)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...