Перейти до змісту

Яку ковбасу можна їсти?

HaTaLjKa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Забіяка

Тростянецькі ковбаси - їхні копченості просто супер(бочок,шинка,сало...ням ням ням) :0151:

Опубліковано

Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?

Як мені колись казав директор одного з м"ясопереробних підприємств, краще купувати чисте м"ясо.

Більш-менш непогана продукція Тростянецьких, Калина (Підгайці)

Опубліковано

Забіяка

Тростянецькі ковбаси - їхні копченості просто супер(бочок,шинка,сало...ням ням ням) :0151:

"ням-ням" і "давати дітям" - це трохи різні речі, ІМХО

Опубліковано

"Пальцем пхана" - сама краща ковбаса! А так можна і Забіякою, і Тростянецькими побалуватись.

Уточніть вік дітей? Вареної ж не будите в рік давати, правда! Імхо.

Опубліковано

а поясніть навіщо давати дітям ковбасу?

щоб покласти на канапку на сніданок? Є багато інших варіантів канапок (включіть фантазію або пошукайте в неті)

врахуйте, що в ковбасі поживних речовин надто мало, зате багато інших складників, які не потрібні організму людини, а особливо дитини

Опубліковано

а поясніть навіщо давати дітям ковбасу?

щоб покласти на канапку на сніданок? Є багато інших варіантів канапок (включіть фантазію або пошукайте в неті)

бо "бістро", часу фантазувати немає :(

та й дешево

Опубліковано

бо "бістро", часу фантазувати немає :(

та й дешево

бутіки з сиром також недорого

я поки відмовилась від ковбаси. Поки жодного разу не пошкодувала

Опубліковано

В залежності від віку дитини (дітей). Непоганої якості ПП Линник "Московська", Луцький м'ясокомбінат "Імперія".

Опубліковано

Мої їдять варені типу "Царська", Дмитрука, здається. І ще люблять різні соєві, все, що дешевше 45 грн/кг.

Не знаю чому. Домашню взагалі не хочуть їсти. Також не знаю чому.

Подобається Там-Там-івська (їхнього виробництва), здається філейна, чи якось так.

Опубліковано

Спілкувався з одним з наших місцевих виробників ковбаси , на моє таке саме питання - яку ковбасу можна їсти і давати дітям? Отримав відповідь - що в усю ковбасу добавляються різні там наповнювачі та регулятори, без цього виробити ковбасу яка б нормально виглядала, і не так швидко псувалася просто не можливо. Ковбасу вони продають не тільки на Волині , а й в інших областях, і там вона також мае гарно виглядати і не псуватися. А якщо робити лише з натуральних продуктів, то ціна її буде не кокурентна, ось і вся арифметика. Так що краще самому купувати мясо ,і готівати все що заманеться

Опубліковано

Так що краще самому купувати мясо ,і готівати все що заманеться

Є лише одна невеличка проблема - ми не знаємо на чому те м'ясо вирощене :)

Опубліковано

в усю ковбасу добавляються різні там наповнювачі

Те ж саме й на стадії "вирощування м'яса". Свині їдять хімію вагонами.

Тобто, або всю покупну ковбасу можна їсти, абстрагувавшись від того з чого і як вона робиться, або не їсти жодної. Третього не дано.

Опубліковано

Мені подобаються з того магазину, що зразу при вході до центр. Ринку, там де широка розбита дорога (навпроти сен. Левчанівської), вроді Тростянецькі.

Опубліковано

Колись в мене знайомий працював на виробництві ковбас (точно вже не пам'ятаю де саме) - з тих пір він перестав їсти ковбасу взагалі, ще й інших відмовляв, типу "якби ви бачили що туди кидають....". А коли ковбаска хендмейд то і запитань таких не повинно виникати :0151:

Опубліковано

Свіжу і ДСТУ. Волинські виробники, на відміну від інших, достатньо чесні у зазначенні сортності. Все просто: вища ціна - більше м'яса і менше добавок.

Знаю достатньо практично про кожного волинського (і не тільки) виробника. Був на 5 цехах м'ясоковбасних виробників. Знаю з чого робиться продукція, чому, для прикладу, в переважній більшості ціна варенокопченої шинки нижча за грудинку. Знаю орієнтовно хто скільки виробляє/продає.

Скажу, чию ковбасу я не буду їсти однозначно: ТМ "Імперія ковбас" ("Луцький м'ясокомбінат"), ТМ "МлинКов" ("Млинівський м'ясокомбінат"). Не хочеться лякати вас подробицями.

Опубліковано

Скажу, яку не можна, на мою думку, ковбасу їсти однозначно: ТМ "Імперія ковбас" ("Луцький м'ясокомбінат"), ТМ "МлинКов" ("Млинівський м'ясокомбінат"). Антисанітарія - жесть! Не хочеться лякати вас подробицями.

І так серед вказаних ТМ не купуємо нічого, але якщо то правда, то СП за інфу!

Опубліковано

bodia88888,

Встиг мене процитувати, до правки мого повідомлення. :)

Вирішив бути трохи делікатнішим у висловлюваннях. Луцьк - село.

Скептикам: в "п'ятнадцятигривневу" ковбасу туалетної бумаги ніхто не додає. Як мінімум, це дорого! :)

Опубліковано

не хочу лякати,але дітям не радив би давати однозначно.Більшість педіатрів та дієтологів наголошують,що в дитячому раціоні повинні переважати натуральні продукти,овочі,фрукти,молочні,каші тощо.Мясо,яке переробляється в ковбасу для реалізації в магазинах аж ніяк не є натуральним продуктом.Це вам скаже любий сучасний технолог. Крім того пошукайте останні дослідження стосовно гормонів у ковбасах і сосисках,вони присутні практично у 99% виробів. Вже багато людей помітили,що діти охочіше їдять магазинні ковбаси,ніж домашні.Бо в магазинних багато підсилювачів смаку,псевдоспеції і псевдоприправи.

Сьогодні ви зекономите на часі приготування сніданку,а як дитина виросте,то буде мати купу проблем і не тільки зі здоров'ям.

Опубліковано

в мене малий із задоволенням їсть запечене м"яско на бутерброді, але й те з часом приїдається, мусово щось міняти. Сир теж як варіант для канапок

Опубліковано

Сир теж як варіант для канапок

Сир останнім часом теж не фонтан. Вчора, наприклад, купив у вакуумній упаковці, до кінця терміну ще 2 місяці, а він виявився вже із пліснявою (зовсім не благородною).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...