Перейти до змісту

Яку ковбасу можна їсти?


HaTaLjKa

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь

Забіяка

Тростянецькі ковбаси - їхні копченості просто супер(бочок,шинка,сало...ням ням ням) :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?

Як мені колись казав директор одного з м"ясопереробних підприємств, краще купувати чисте м"ясо.

Більш-менш непогана продукція Тростянецьких, Калина (Підгайці)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забіяка

Тростянецькі ковбаси - їхні копченості просто супер(бочок,шинка,сало...ням ням ням) :0151:

"ням-ням" і "давати дітям" - це трохи різні речі, ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купили мясо в дядька з :_25: села і самі зробили, ось сама краща ковбаса.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Пальцем пхана" - сама краща ковбаса! А так можна і Забіякою, і Тростянецькими побалуватись.

Уточніть вік дітей? Вареної ж не будите в рік давати, правда! Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?

а поясніть навіщо давати дітям ковбасу?

щоб покласти на канапку на сніданок? Є багато інших варіантів канапок (включіть фантазію або пошукайте в неті)

врахуйте, що в ковбасі поживних речовин надто мало, зате багато інших складників, які не потрібні організму людини, а особливо дитини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а поясніть навіщо давати дітям ковбасу?

щоб покласти на канапку на сніданок? Є багато інших варіантів канапок (включіть фантазію або пошукайте в неті)

бо "бістро", часу фантазувати немає :(

та й дешево

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо "бістро", часу фантазувати немає :(

та й дешево

бутіки з сиром також недорого

я поки відмовилась від ковбаси. Поки жодного разу не пошкодувала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В залежності від віку дитини (дітей). Непоганої якості ПП Линник "Московська", Луцький м'ясокомбінат "Імперія".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої їдять варені типу "Царська", Дмитрука, здається. І ще люблять різні соєві, все, що дешевше 45 грн/кг.

Не знаю чому. Домашню взагалі не хочуть їсти. Також не знаю чому.

Подобається Там-Там-івська (їхнього виробництва), здається філейна, чи якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спілкувався з одним з наших місцевих виробників ковбаси , на моє таке саме питання - яку ковбасу можна їсти і давати дітям? Отримав відповідь - що в усю ковбасу добавляються різні там наповнювачі та регулятори, без цього виробити ковбасу яка б нормально виглядала, і не так швидко псувалася просто не можливо. Ковбасу вони продають не тільки на Волині , а й в інших областях, і там вона також мае гарно виглядати і не псуватися. А якщо робити лише з натуральних продуктів, то ціна її буде не кокурентна, ось і вся арифметика. Так що краще самому купувати мясо ,і готівати все що заманеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що краще самому купувати мясо ,і готівати все що заманеться

Є лише одна невеличка проблема - ми не знаємо на чому те м'ясо вирощене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в усю ковбасу добавляються різні там наповнювачі

Те ж саме й на стадії "вирощування м'яса". Свині їдять хімію вагонами.

Тобто, або всю покупну ковбасу можна їсти, абстрагувавшись від того з чого і як вона робиться, або не їсти жодної. Третього не дано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобаються з того магазину, що зразу при вході до центр. Ринку, там де широка розбита дорога (навпроти сен. Левчанівської), вроді Тростянецькі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись в мене знайомий працював на виробництві ковбас (точно вже не пам'ятаю де саме) - з тих пір він перестав їсти ковбасу взагалі, ще й інших відмовляв, типу "якби ви бачили що туди кидають....". А коли ковбаска хендмейд то і запитань таких не повинно виникати :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям?

Свіжу і ДСТУ. Волинські виробники, на відміну від інших, достатньо чесні у зазначенні сортності. Все просто: вища ціна - більше м'яса і менше добавок.

Знаю достатньо практично про кожного волинського (і не тільки) виробника. Був на 5 цехах м'ясоковбасних виробників. Знаю з чого робиться продукція, чому, для прикладу, в переважній більшості ціна варенокопченої шинки нижча за грудинку. Знаю орієнтовно хто скільки виробляє/продає.

Скажу, чию ковбасу я не буду їсти однозначно: ТМ "Імперія ковбас" ("Луцький м'ясокомбінат"), ТМ "МлинКов" ("Млинівський м'ясокомбінат"). Не хочеться лякати вас подробицями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу, яку не можна, на мою думку, ковбасу їсти однозначно: ТМ "Імперія ковбас" ("Луцький м'ясокомбінат"), ТМ "МлинКов" ("Млинівський м'ясокомбінат"). Антисанітарія - жесть! Не хочеться лякати вас подробицями.

І так серед вказаних ТМ не купуємо нічого, але якщо то правда, то СП за інфу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bodia88888,

Встиг мене процитувати, до правки мого повідомлення. :)

Вирішив бути трохи делікатнішим у висловлюваннях. Луцьк - село.

Скептикам: в "п'ятнадцятигривневу" ковбасу туалетної бумаги ніхто не додає. Як мінімум, це дорого! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сардельки в Тростянецький класні, смак СССР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш смакує лікарська (по ДСТУ) Тростянецька і Всеволодівська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в основному купуємо Забіяку, чула що хвалять Всеволодівські

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочу лякати,але дітям не радив би давати однозначно.Більшість педіатрів та дієтологів наголошують,що в дитячому раціоні повинні переважати натуральні продукти,овочі,фрукти,молочні,каші тощо.Мясо,яке переробляється в ковбасу для реалізації в магазинах аж ніяк не є натуральним продуктом.Це вам скаже любий сучасний технолог. Крім того пошукайте останні дослідження стосовно гормонів у ковбасах і сосисках,вони присутні практично у 99% виробів. Вже багато людей помітили,що діти охочіше їдять магазинні ковбаси,ніж домашні.Бо в магазинних багато підсилювачів смаку,псевдоспеції і псевдоприправи.

Сьогодні ви зекономите на часі приготування сніданку,а як дитина виросте,то буде мати купу проблем і не тільки зі здоров'ям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене малий із задоволенням їсть запечене м"яско на бутерброді, але й те з часом приїдається, мусово щось міняти. Сир теж як варіант для канапок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сир теж як варіант для канапок

Сир останнім часом теж не фонтан. Вчора, наприклад, купив у вакуумній упаковці, до кінця терміну ще 2 місяці, а він виявився вже із пліснявою (зовсім не благородною).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...