VilanS Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:09 #26 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:09 Якщо конкретно, то багато, "більшість" чиновників нашого міста кажуть (зарання без образ і зайвих слів), що "Будівництво церков - це бізнес".Я за те, щоб церкви були. АЛЕ:1) кожному новому духовному наставнику потрібен свій приход,2) на церкву в нашому місті виділено до 40 ділянок землі. Точну цифру можу запитати кому цікаво.3) колись в горохівському районі проїжаючи по роботі біля сімї священника, питаю малого (років 8) а ким хочеш бути? він каже священником.я здивувався, питаю чому? він каже: да тоді грошей багато буде. Я не показав ззовні, але відчув шок і якесь розчарування.РОЗУМІЄТЕ : Бідність і обмеження доступу до ресурсів породжує такий неадекватний розвиток суспільства. Зараз гроші (ресурс) в двох місцях, бюджет і духовність.ОТ і маємо ПЕРЕБОР чиновників і ПЕРЕБОР будівництва церков.А може і не перебор. Вони теж проводять певні розрахунки. А ОТ місце будівництва. Це вже проблема. І з людьми зачасту ніхто не узгоджує, навіть якщо оскаржити.Якщо по пожежних нормах є відстань 8-12м до сусідніх будівель то більше нічого не докажете. Хіба зберете підписи майже усіх мешканців, що вони проти.
Ko3bMa Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:34 #27 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:34 Ну от дивіться, народ: Церква - це місце для масових зборів людей; плюс в церквах обожнюють бити в дзвони. Ну як, в дзвони. В вагончику на Ветеранів тупо колонки виставили і вмикають запис. Богохультво, штолє Ну, не суть. До мене не доходить - як можна їх ставити поряд з житловими кварталами? На 40му будують в дворику поміж 9-поверхівок, на тих же Ветеранів взагалі біля лікарні. Невже не збирають ніяких підписів населення, що мешкає поряд?
seolutsk Опубліковано 16 Червня, 2014 в 16:16 #28 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 16:16 Таке будівництво скоріше всього було проголосовано на сільській раді депутатами. Зверненням до голови нічого не доб'єтесь, краще зразу звертатись у прокуратуру зі зверненням про перевірку документації та правомірності побудови. Там підкажуть що і як писати.
VilanS Опубліковано 16 Червня, 2014 в 18:04 #29 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 18:04 Взагалі землю виділяє міська рада! І виділяють вони не думаючи. БО ЗАЧАСТУ "нічого" не шарять в тому!!! всі бояться МОРАЛІ і думають, що то ж буде аморально заборонити!А вдуматись і вирішити питання забудови, то стільки проблем, що воно їм нафіг нада туда влазити. ОТ і кліпають на тупий хлопський розум!!!Попередньо спитавши архітектора мабуть. Поганого тут нема нічого. Але архітектор має вирішити чи доцільно то людям, а воно йому теж нафіг нада! Він норми глянув, а люди привикнуть.ЛОЗУНГ "люди привикнуть" - це звичний лозунг для наших чиновників.
fog Опубліковано 16 Червня, 2014 в 18:48 #30 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 18:48 Накидав кістяк.Сільському головіЗаборольської сільської радиГорчинському Миколі Івановичувід Громади села ЗаборольШановний Миколо Івановичу!Звертаємось до Вас з приводу кричущого нехтування майбутнім спокоєм жильців села Забороль. Останнім часом спостерігається активне зведення церковного приміщення на території Заборольської сільської ради.Беручи до уваги необхідність зведення майданчиків для дозвілля, благоустрою парків, потребою у капітальних ремонтах освітніх приміщень - Громада села Забороль, у складі осіб, що підписались нижче, проти спорудження нових церков на території села незалежно від форм власності та джерел фінансування.У зв’язку з вищевикладеним та керуючись Законом про звернення громадян та Законом про доступ до публічної інформації вимагаємо наступне:1. Негайно припинити будівництво на території Заборольської сільської ради.2. Надати представнику Громади – Аднрієнку Андрію Андрійовичу копії документів, що знаходяться у розпорядженні Заборольської сільської ради, згідно яких забудовник проводить будівельні роботи.3. Призначити дату та провести громадські слухання не пізніше 01.07.2014Вийшло досить сухо.Треба дописати про фактичний військовий стан у країні і тд.
PPArhangel Опубліковано 16 Червня, 2014 в 18:58 Автор #31 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 18:58 дякую передрукую і попробую зібрати підписи та передати сільраді, також я надіслав листа до пана Гузя. побачу який він патріот і як він відноситься до громади
Ko3bMa Опубліковано 16 Червня, 2014 в 19:02 #32 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 19:02 Давай даві їх гадоф сначала бумагамі, єслі чо - бульдозер за мой счот, потому что Імхо, не варто згадувати військовий стан. Наголосіть на наявності церкви неподалік та відсутності потреби в новій. В крайньому випадку будмайданчик перенесуть десь подалі. Та й будує її не місто, тому "міняти" на дитячі майданчики не прокатить.
Barugan Опубліковано 16 Червня, 2014 в 19:04 #33 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 19:04 да уж.....я знаєте що замітив? що з кожним роком населення все менше, а ось церков все більше (ніби кількість пастви зменшується, а ось з церквами все навпаки)....
Zheny@ Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:30 #34 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:30 "міняти" на дитячі майданчики не прокатить.Зараз модно майданчик робити на території церкви.
Ko3bMa Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:31 #35 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:31 Зараз модно майданчик робити на території церкви.Прямо як "дитячі куточки" в ТРЦ
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.