Перейти до змісту

Як видалити свій акаунт? з вашого форуму?

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

завжди думав, що для того щоб не читати фігню на форумі - достатньо не заходити на форум

виявляється треба створити тему, де тобі такому ранімому довісять ще більше.... ? :)

адміни не психіатри - вони тут не зарадять

P.S.: щастя і душевна рівновага - наше всьо

Опубліковано

Звісно, можна звинувачувати всіх на світі, "паганий контингент", пагана модерація", хоча причина зовсім не в тому.

В будь-якому випадку - є два варіанти. Хряцнути дверима, і піти шукати "інший інтернет". Там, де до твоїх думок прислухаються, де тобі лайкають, лестять, і т. ін. Але від того ти не змінишся, а це означає - знов ті самі граблі. Томущо люди - це всього-лиш зеркала. Варто користуватись цим, замість "ставати в позу" :)

І ще одне. Якщо тебе образили випадково, не розібравшись - краще "забити" :)

Опубліковано

Психологи стверджують, що ми повинні прагнути подобатися собі і не більше як п'ятьом найближчим людям ...і аж ніяк не всім користувачам Борди.

Опубліковано

Накатали 4 сторінки всякого флуду, а по суті нічого конкретного. На борді не має функції видалення акаунта як у більшості форумів. Чому так? хто його знає, може недоробки модераторів а може так спец. задумано?

не пиши хєрні :(

в пості №48 я чітко вказав що треба робити

якщо людина хоче понити - це її право

Опубліковано

Хєрні я не пишу. На борді хотілося бачити типу кнопки

а мені хочеться побачити дохлого Путіна-Хуйла але не всі мрії збуваються :(

Хєрні я не пишу. На борді хотілося бачити типу кнопки

а мені хочеться побачити дохлого Путіна-Хуйла але не всі мрії збуваються :(

НЕ впевнений що ІПБ має таку функцію - напиши їм, може прислухаються

Опубліковано
Хєрні я не пишу. На борді хотілося бачити типу кнопки для автоматичного видалення акаунта, а не писати якомусь там t0rik`у. Це не тому що я так хочу, це для зручностей форумчанам.
А для чого? Не заходь дай все. Багато діла...

А якщо ти видалиш акк, то ми потім не будимо знати хто пост написав.

Опубліковано

yura-patriot, Це через тих кілька мінусів що тобі поставили?

Забий - то лишие цифри!

В мене тих плюсів було десь 1500 і шо? Зараз і 200 нема.

Ну мінуснцли і далі? Значить, просто, зморозив якусь ху*й*ню, яка комусь не сподобалася!

Забий! Випий Павлівського темного.

Опубліковано

Интересно,взрыв во сколько мегатонн случиться если ТСа обидеть в реале.Вам от тех минусов не холодно не жарко-нашли себе товарищей, вот с ними и общайтесь.

Опубліковано

:_07: ой цирк на дроті

Адміни, зробіть доступним таку річ, можливість переглянути від кого прийшов мінус-плюс в репутації

Опубліковано

:_07: ой цирк на дроті

Адміни, зробіть доступним таку річ, можливість переглянути від кого прийшов мінус-плюс в репутації

Ти уявляєш шо за срач тут начнеться? Таких тем буде мільон!
Опубліковано

Barugan, ти певно не був свідком війни мінусами, коли усе було прозоро. Після того срачу видимість і закрили.

Опубліковано

така можливість доступна користувачам, які маюсь статус "VIP-користувачі"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...